85

Брей

преди 11 години

Учетилко любима, обясни ни кога се пише затова и за това, както и пуктоацията и пунктоацията, тиретата и запетаи хахах ох и ти си български учител, ама по какво, физическо?

84

Капанец

преди 11 години

Да живей новия парламент-ура! Благодарение на него най-после,НИЕ,КАПАНЦИТЕ В БЪЛГА -РИЯ ще можем да се радваме и на капански "майчин език" в родните училища! Толкова годи ни бяхме пренебрегвани-стига толкова!!! От името на КАПАНСКАТА ОБЩНОСТ у нас отправям искане към парламента да гласува закон и въведе и КАПАНСКИЯ майчин език в училище-щом може за турци и румънци,трябва да може и за нас !Ами как?! В очакване сме!!!

83

9667

преди 11 години

До до 86"А първите книги в османската империя знате ли на какъв език са превдени от арабски...на български."А ти знаеш ли, че първите книги на арабски са преведени от ... македонски! И, че македонецът Джон Атанасоффски е създал първия компютър! Ааа?? :-))Вземи попрочети книжка или две, и след това ела да философствуваш!

82

Анонимен

преди 11 години

До Патиланец-в българия имат право да крадат само БЪЛГАРИТЕ ,другите нямат тези превилегии ,защото за ,,кокошки" ги вкарват в дранголника.

81

Анонимен

преди 11 години

Ами ,то и в Турция ,селджуките с фенер да ги търсиш,а те ги търсят в България.

80

Учител по български

преди 11 години

До 9667"Пиле, ти у три реда пет грешки, братчето ми...Последно, как прецени , че не можем да пишем, като не знаеш елементарни правила, например, къде се слагат тея запетаи, гадни, мръсни считам,????че ...егати пуктояцията "Сигурен съм, че Ястреб е визирал точно такива като тебе в коментара си.

79

ROMAN EMPIRE

преди 11 години

FILISOFITE OT BALKANSKIYAT POLUOSTROV OCHTE LI NE RAZBRAHTE 4E I STARO GRACKIA I STARO BALGARSKIA I STARO OSMANSKIA OSNOVATA NA VSI4KI EZICI E ROMANES ZABITE SI GO VAV 4ERUPKITE TAPI ;

78

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен-89-не се притеснявай ,вече и в българия ще бъде.

77

9

преди 11 години

Така е освен това сме ги избивали много години наред, май бяха към 500 години геноцид ли беше. Българите са най-гадното и кръвожадно племе, за това си имаме и Влад Цепеш, Ким Чен Ир и всички там изверги

76

Анонимен

преди 11 години

българските политици и шовинисти винаги са дърпали чергата към себе си,без да мислят за ,,различните" български граждани.идете да видите селата със смесено население ,където живее български етнос улиците им са асвалтирани /ако може да се каже/що годе,а турските и ромските улици в близките 100 години едва ли ще видят асвалт.

75

Българин=варварин

преди 11 години

През 1986 година оскверниха надгробните плочи на баба и дядо. По-вече не искам да пиша че ми става лошо. Защо ли се родих в България?

74

Анонимен

преди 11 години

q da hodqt na maika si v katnika

73

9667

преди 11 години

Пиле, ти у три реда пет грешки, братчето ми...Последно, как прецени , че не можем да пишем, като не знаеш елементарни правила, например, къде се слагат тея запетаи, гадни, мръсни считам,????че ...егати пуктояцията

72

Дедо Мраз

преди 11 години

До до 86 Сам вярваш ли си на това, което си написал???

71

Анонимен

преди 11 години

Ми чи то не е ли официален език *** в Румъния, ние *** вече сме го планували да се изучава, така че да са спокойно РОМънските ***

70

до 86

преди 11 години

А първите книги в османската империя знате ли на какъв език са превдени от арабски...на български. И да не забравите да потърсите уж изгорените архиви на империята от младотурската революция. И накрая ще трябва да наистина да си учите майчиния език, а именно българския.

69

Анонимен

преди 11 години

Kadesa turcite kadesa dakite idi gi vi6 rumancite kolko struvat.

68

9667

преди 11 години

До 80 - Анонимен"Румънците реално са българи, останали оттатък Дунав." А маорийците на Нова Зеландия са реални македонци, останали оттатък големия охридски океан! :-))

67

мак

преди 11 години

Георгиева отвори торбата. Сега всички малцинства ще поискат изучаване на техните езици. А къде ще намери учители, зали за обучение, откъде пари за учебници и заплати? Според мен тя, като член на дпс, иска да вкара турски в българското училище.

66

Анонимен

преди 11 години

Румънците реално са българи, останали оттатък Дунав. Румъния е зорлем съдадена държава. Така, че ако искат да учат майчин език, освен български друг няма.