48

дедо пич

преди 11 години

Върнете ограбеното от народа и стройте бе червени ***!Защо пръснахте милиони заради този безмислен референдум като знаете,че нямате пари ,а не ги дадохте на пенсионерите?

47

Реалист2013

преди 11 години

****ката са си е*али тия горе!Това не било както трябва, онова не било както трябва, този и онзи били виновни....Ами , оправете го като не е в ред, а на виновните да им се потърси отговорност! Просто и елементарно е!

46

OllO

преди 11 години

Няма к'во да се ежим. Пак ни въртят на малкия си пръст. Пуснаха мълвата, че ще се качва цената на тока, а сега ни захранват с "добрата новина", че може и да не. Един вид бъдете благодарни, че не ви вдигаме цената (и без туй знаем, че ще ни погнете в такъв случай) и целувайте ръка! А не тука да вземете пак да скачате, задето не я смъкваме. Аааама ха!

45

Анонимен

преди 11 години

Ето, че си признаха, че парите за референдума са хвърлени нахалост... Кой лъже сега??? *** плюещи по ГЕРБ, къде са?

44

Анонимен

преди 11 години

"Основната цел на това управление е да не се увеличи цената на тока за крайния потребител".........................................................................................................................................разбирай : Основната цел на това управление е да не падне от власт.Ами доходите ? Ами безработицата ? Ами бизнес климата ? Ами Белене ? смешни, смешни комунисти ...

43

эллл бэнди

преди 11 години

до Мен стига Бойко не е виновен само за войната в Косово но и то е само защото си признаха преди Вие комунистите да откриете виновника.КОЙ ПРАВИ РЕФЕРЕНДУМ БОЙКО ЛИ КОЙ ЛЪЖЕШЕ СТАРИТЕ ХОРА,ИМАЙТЕ ПОНЕ СРАМ ОТ СЕБЕ СИ ОТ НАРОДА ЯВНО НЯМАТЕ.

42

До Мен

преди 11 години

Идеята е, защо след като ББ е знаел, че пари за проекта няма, продължи да подписва анекси за неговото удължаване. За 3 години руснаците завършиха оборудването, така че сега ще могат спокойно да ни цакат с топла бира. В иска, доколкото знам, има много голяма сума за пропуснати ползи. Дори да не ги вземат, за оборудването ще ни осъдят 100 процента, а то си е около 500 млн. евро, което е достатъчно. А Белене все пак ще го има, но подготвят почвата за частен инвеститор. Тоя, дето дойде и при ББ.

41

До 44

преди 11 години

говориш колкото да не заспиш-я си провери при кое Правителство бяха приватизирани тия ЕРП-то.За да те улесня ще ти кажа ,че при БСП нищо не е приватизирано.И не се упражнявайте върху неща от които не разбирате-министъра ви казва че в бюджета няма пари,но доколкото си спомням руснаците предложиха да го построят за тяхна сметка ,а парите да им се издължат под формата на ток

40

_Анонимен

преди 11 години

И пак същото: поднасят ни правилни тези, заплетени с неправилни. И така едните подхранват надеждата, докато другите минават незабелязано.Ей! Писна ни да ни будалкате! Да, пари за аеца нема. И толкова. Не си струва да се изгърчим да го правим. Това е вярно. Обаче не е вярно, че трябва да се радваме, ако цената на тока остане същата, вместо да се намали! Нито е вярно, че трябва да се "направи техническа проверка на проекта" и после да се намерят оправдания да се строи. Будалкате ни, стига вече!

39

Анонимен

преди 11 години

Да се нормира цената на основните стоки и услуги и то справедливо, та да не може честният частник да обвинява държавата в рекет но спекуланта да му мисли. Например: Разходите за производство на ток и на трите "Марици" са приблизително еднакви. Значи всяка цена с над 5% над тази на Марица 2 си е спекулативна. Всяка такава цена се облага с 120% данък. Иначе, не оспорваме договорите и ги изпулняваме, ама на всеки 100 лв спекулантите трябва да върнат 120 или те да молят да се анулират договорите

38

Анонимен

преди 11 години

Усещам как И ТЕЗИ няма да направят нищо ... оправдавайки се с предишните въпроса е да изкарат до есента, когато така или иначе - падат.

37

эллл бэнди

преди 11 години

Вчера молихте и Кристалина да Ви помогне да не Ви спрат всички пари от Брюксел защото за разлика от нас там не ядат доматите с колците.Преведено изказването и значи-Познавам от 30г тъпотията ти Орешарски.

36

Анонимен

преди 11 години

АВЕ ГЕРБерасти, манете ги БСП, вие май забравихте при вашето управление колко пъти се вдигнаха цените на тока, забравихте ли и с колко процент?Бойко обещаваше, че нямало да продава държавните активи, но ги продаде, както царя преди него.Някакви паметници сте ще ли да вдигате, а защо не се прегледате на психиатър. Ще дигате кръвно, това ще вдигате, овце нелепи, мутри и престъпници.

35

Анонимен

преди 11 години

Не внесоха ли от АТАКА в парламента предложение за мораториум върху цените на тока?Що не го приемете ?

34

эллл бэнди

преди 11 години

пО ВРЕМЕТО НА бОЙКО СЕМЕЙНИ ПРИЯТЕЛИ ВЪВ ВЛАСТТА НЯМАШЕ,ИЗРАЖДАЛАТА АКУШЕРКА ДЕТЕТО НА ЦВЕТАНОВ НЕ СТАНА САМО ЗА ТАЗИ ЗАСЛУГА МИНИСТЪР,НО АКУШЕРКАТА НА МОНИКА СТАНИШЕВА Е МИНИСТЪР.НЯМА ДА СЕ ИЗНЕНАДАМ А КО ЛИЧНИЯ МУ АВТОМОНТЬОР СТАНЕ МИНИСТЪР НА ТРАНПОРТА.

33

жоро

преди 11 години

Не знам как ще задържът цената на тока при положение че на 27.05.13 евродепутатите от ДПС и БКП гласуваха в европарламента увеличение на цената на тока за еврозоната и това увеличение мина с три гласа повече дадени от нашите евродепутати от БКП-то и ДПС-то. Това е повече от наглост енергииния министър да твърди в БГ че правили всичко възможно да задържат цената и да няма увеличение. Така господа и госпожи работят новите комунисти да са ни честити.

32

Анонимен

преди 11 години

"държавата не трябва едностранно да прекратява тези договори с ЕРП-тата, а да седне на преговори и да се намери решение"Ясно, нищо няма да свършите. Ама то вие ни ги докарахте тия ЕРП-та де...

31

эллл бэнди

преди 11 години

До тук Бойко се оказва прав на 101%,сега е ясно нови работни места няма да има ,а за капак ще се окаже че и Цветанов е подслушвал законно и само престъпници/политиците са по презумпция такива това е общопризната истина/А да ни е честита СПОЛУКАТА.

30

Анонимен

преди 11 години

Сигурно има много причини това правителство някога да падне,но темата АЕЦБелене е основната.Така,че ако то иска да управлява поне година е да се откаже от намеците за рестарт на Белене.И да не лъжат за руския рекет-НЯМАМЕ ДОГОВОР,имаме споразумение за сключване на договор.Няма и лиценз за АЕЦБелене.Няма пари.И за какво само си чешат езиците.Споразумението е между две дружества-НЕК и Атомстрой.Да се съдят.Правителственото решение е отказ от АЕЦБелене.Останалото е корупция.

29

Анонимен

преди 11 години

От написаното в статията става ясно че някой е забранил на България да изнася ток но не е ясно кой и защо го е направилДокога ли ще ни правят на ***