76

AlekoKonstantinov

преди 11 години

Русия е била с нас толкова колкото и против нас. Тя взима страна на Сърбия в Балканската война, заради нея избрахме Германия през ПСВ. После те си взеха без бой да сме им сателити. Приятели, славянство, братя? Бошлаф аланкоолу както казва Бай *** ИНТЕРЕСА КЛАТИ ФЕСА

75

7

преди 11 години

Ако няма се плаща нищо от бюджета, нека я рестартират. Но с частни капитали и нека после сами там да се оправят с фотоволтаичната мафия чий ток да ни продават

74

удри

преди 11 години

Абе.Кво мрънкате че нямате работа и сте бедни.Та от началото на прехода БСП е първа или втора политическа сила а ДПС трета и вие за ПЕТИ път си ги избирате.И като сложа Гоце за 10 години вие какво очаквате? Ще ви добавя и голия Цар който мафията ви го воведеТака ви се пада.*** народ слаба държава

73

Анонимен

преди 11 години

74, с малко думи си казал всичко. Респект.

72

Одисей 1

преди 11 години

Самият факт , че се заговори за АЕЦ БЕЛЕНЕ отново , след като пределно ясно стана , че имаме 12 000 мвт мощности а харчиме 3-5000 мвт , след проведен РЕФЕРЕНДУМ на който гласуваха едва 20% от имащите право на глас и по Конституция въпроса беше отнесен в НС за окончателно решение и има такова РЕШЕНИЕ НА 41 НС и тези наглеци отново и отново ни го натякват . БЪЛГАРИЯ НЕ ИСКА АЕЦ ПО ПРИНЦИП ако искаше щяха да гласуват на Референдума .Дори и не став дума за това дали има ИНВЕСТИТОР или няма .

71

Анонимен

преди 11 години

Изнудване и политически рекет.

70

Do BBB

преди 11 години

не са 20 милиарда не се плаща от хората и бюджета лъжлив Da ne sa 20 a sa poveche miliardi, i koi shte gi plati ako ne horata, moge bi Stanishev ili Siderov???

69

Базилио

преди 11 години

И тия 20 милиарда от чии сметки мислиш, че ще излязат в последствие, умнико, този, който инвестира, нали ще трябва да си избие инвестицията? Никакви руски ядрени чайници! България е една педя, а искат да ни надрундят 2 АЕЦа при положение, че нямаме енергоемки производства.

68

val 789

преди 11 години

Нашата *** на нашето куче не дава!!! Нуждаем се спешно от *** със западен произход.Руснаците,къде сте тръгвали с българският проскубан лъв мегдан да делите!! Той вече е европеец и демократ. ДА Е.. КУХИ *** ДА Е..!!!

67

zvero3

преди 11 години

НАРОДЪТ НА БЪЛГАРИЯ гласува мисля на референдум за АЕЦ Белене или това няма значение

66

Базилио

преди 11 години

до 71, Ти в България ли живееш и подавал ли си си носа от Позитано 20, че само ми цитираш фалшивите статистики на Кутев кой колко бил построил. Аре скрийте се с *** си включвания, че само потвърждавате думите за мат'риала у нас.

65

феникс

преди 11 години

ТЯ РАБОТАТА МИ ЗВУЧИ ТАКА: АКО СЕ СЪГЛАСИТЕ ДОБРОВОЛНО ДА ВИ ГО..... НЯМА ДА ВИ ИСКАМЕ ПАРИ! ИНАЧЕ - ХЕМ ЩЕ ПЛАЩАТЕ, ХЕМ....!

64

ВВВ

преди 11 години

До Spiroне са 20 милиарда не се плаща от хората и бюджета лъжлив ***

63

Анонимен

преди 11 години

Много бесни и най-вече прости гербери има тук. Какви пътища е построил Бочко като предишните имат с 20-ина километра повече построени от него. Бива ли да сте толкова заблудени и загубени, не е истина.

62

тъпчо

преди 11 години

Абе хора, я стига сме писали. Ако наистина е организиран този митинг в неделя дайте да се вдигаме, да ги омитаме и да сме спокойни. Бах маа му, шепа продажници на маймуни ни направиха!

61

Анонимен

преди 11 години

Ние имаме ли главен прокурор или просто лукова глава?

60

BIG AL

преди 11 години

Няма по- *** пасмина от руските агенти у нас ..Готови са и България да закопаят, само и само -да защитават руските интереси ..Мужиците , НЕ ви искаме , бе , ние нормалните не ви искаме !!Махайте се !! Не ви искаме КГБ-то , не ви искаме руската държавна мафия , не ви искаме путинската "демокрация ' , не ви искаме 'технологиите", чайниците ..НИЩО не искаме от вас !!!Искаме само да се махнете , мръс.., вонящи мужици !!Нямата работа в НОВА България !! Можете и агентите си да си вземете с вас !!

59

Базилио

преди 11 години

На Референдумът има хора, които не гласуваха или гласуваха "за", защото имаше информационно затъмнение по темата и не беше ясно действителното състояние на енергетиката. Сега вече знаем, че потребяваме под 1/3 - та от това, което произвеждаме. Следователно нужда от нови мощности нямаме. А изнудването на рашките е чисто мутренски рекет на държавно ниво. Като ходихте за гъби на изборите, така ще е. Ненужна АЕЦ, областен от ДПС на Пловдив, простотии всеки ден

58

до 60-ти

преди 11 години

ти пък не разбираш , че парите и без това се крадат под каква си поискаш форма - субсидии, обществени поръчки, на практика милиони, ако не и милиарди годишно отиват за лично облагодетелстване. Така, че по-добре с тези пари да се построи нещо като Белене, отколкони нищо.

57

BIG AL

преди 11 години

.е от това дали България е готова да продължи проекта за АЕЦ "Белене" зависи дали Русия ще предяви иск в размер между 1 и 1.25 млрд. евро към страната ни. !!!????.........................А не може ли - НИКАКЪВ Южен поток , щом имат иск към нас ????А , руски агентчета от БКП - на власт ???И никаква АЕЦ- Белене , от която нямаме нужда ??И изкупуване обратно на Нефтохима ?? И Камчия - да освободят ?И ликвидиране на руско-КГБ- българските фирми у нас ??Може , разбира се , - но от БЪЛГАРСКО , а не от агенти на русия - правителство !! червените са готови да ни закопаят