46

Анонимен

преди 11 години

И какво - Монката и бат Бойко тихомълком фалирали държавата, а Цецо междувременно си играл на Химлер. Ха, наздраве (със студена вода).

45

Эээ

преди 11 години

Те дошли с голямата лъжица за харчене и какво да видят - ами то няма! Всичко е точно разпределено, според приходите. Лошото е, че нали червените са обещали на олигарсите да не ги закачат т. е. да не им събират данъците, а сега се оказва ,че няма да изпълнят това обещание, защото съвсем ще фалира хазната. Лошо, Орешарски, лошо!

44

Пич

преди 11 години

"Съжалявам сбърка, това че ти си *** не означава че всички са като теб. Не разбрах каква криза имаше в България през 2008г. Ра"Хахахахаха, вица на годината, дами и господа. Още през 2008 година, моето момче с червено дупе, всички хора със среден и малък бизнес започнаха да отчитат намаляване на оборотите. Аз лично бях в една комисия и тогава предупредихме хората по министерствата, че се наблюдават влошени икономически показатели. Тогава другарите заявиха - "криза няма!". Хайде глупости не м

43

Анонимен

преди 11 години

Има една същественна разлика между правителството на Борисов и това на Орешарски и тя е, че за разлика от Борисов, Орешарски говори малко, но казва много и определено върши някаква работа, нещо което ме кара да му имам доста по-голямо доверие от колкото на ББ

42

МВ

преди 11 години

Какво значи кабинетът заварил? Те да не са отишли в МС на гости. Там са да вземат управленски решения, в резултат на които да нарастнат приходите в бюджета, за да си изпълнят социалната програма. Оказва се, че ще е за сметка на бюджетния дефицит, за което критикуват предишните управляващи. Голямо недоразумение са тези.

41

Killuminati1

преди 11 години

Die Lange ist sehr schlimm

40

marsian

преди 11 години

Без силна световна икономика ,България няма големи възможности .Не Бойко ,не Орешарски ,който и да е не може да се справи .Който е имал големи надежди -SORRY

39

CHOVEK

преди 11 години

DYANKOV DA GO VARNAT V BG S CHUVAL!

38

До 37

преди 11 години

Съжалявам сбърка, това че ти си *** не означава че всички са като теб. Не разбрах каква криза имаше в България през 2008г. Разбирам че си глупав ама поне прочети нещичко преди да решиш да си пишеш глупостите. Разбрахме че си глупав още от първия коментар, няма нужда да го вотаряш по 10 пъти. Та само да те светна, че 2008г. е най-добрата за страната ни от прехода до сега.

37

я

преди 11 години

*** народ слаба държава!!!

36

хахаха

преди 11 години

ХАхахаа, смешниците наречени "министри" се правят на учудени?!?! Че като се цанихте за такива, не знаехте ли или вашите началници не знаеха какво трябва да очаквате, та сега се правите на ощипани и много учудени?? Гадни *** с червени минижупи сте всички пеперудки от еБей се Пето. Да си стягате задниците, че народния фУЙ ви чака само да се наведете!!!

35

инженер

преди 11 години

Престъпници, почвате да се оправдавате защо няма да направите нищо като реформи ли?

34

РАД

преди 11 години

Г-н Орешарски,май правите същото, в което обвинявахте кабинетът "Борисов"-че се оправдавал с вас.Като говорим за разходи,искам само да вметна,че повреме на тройната коалиция,когато бяхте финансов министър изхарчихте 4 млрд.от резерва без обяснение и то само за 9месеца преди изборите.-Оставихте на кабинета на ГЕРБ да плаща 1 млрд.повишение на пенсиите-оставихте неразплатени задължения към бизнеса в размер на 2,2 млрд.лв.Спомняте ли си това?Състоянието след вас по цветущо ли беше? Или ще е?

33

Газибарев

преди 11 години

тАпаци!

32

Пич

преди 11 години

"Кризата удари света през 2007г. В България докато не дойде ГЕРБ нямахме криза.Разрови се в нета да видиш че кризата удари света през 2007г. А в България към Авгус-Септември 2009г."Ама това в учебника по социализъм и комунизъл ли го прочете, червен ***? Кризата в България се усети много ясно още през 2008 за хората, които се занимават с бизнес. Всички много добре знаеха, че кризата дойде и в българия 1 година по-късно по време на тройката. Обаче комунистите тогава упорито отричаха.

31

marsian

преди 11 години

До !!!!!!!!!!!!!!!!Кризата не свърши и затова не вярвам ,че доходите могат да се увеличат .Тия работи ги обещават само комунисти и Орешарски ,а такива като теб им вярват .

30

Анонимен

преди 11 години

По- повод на Дянков, всички го плюят, което е нормално за един финансов министър, който по правило трябва да казва, че няма пари. За последните 3,5г. задържахме едно прилично финансово ниво и стабилност, но сега се почна... Заложения дефицит за 2013 при Дянков в 1.3 % от БВП, а сега Чобанов залага 2.4 %, което е около 1 млрд. повече. ЧЕСТИТО РАБОТЕЩИ БЪЛГАРИ, нека да стимулираме ромската раждаемост.

29

Анонимен

преди 11 години

До крисА марсианеца на Марс

28

до marsian

преди 11 години

Кризата удари света през 2007г. В България докато не дойде ГЕРБ нямахме криза.Разрови се в нета да видиш че кризата удари света през 2007г. А в България към Авгус-Септември 2009г. Точно 2-3 месеца след като ГЕРБ взеха власта и решиха да не плащат на фирмите и им забавиха плащанията, първите разплащания с фирмите започнаха през Февруари 2010г Когато 50-60% от тях бяха фалирали, защото нито можели да си плащат заплатите нито да обслужват кредитите си ето така ГЕРБ направи кризата убивайки бизнеса

27

ando

преди 11 години

и тия продължават стратегията 'затягане на колани' 'постни пици' и т.н. - абе докато не уморят и последния православен българин няма се кротнат, после ще се заселят тука *** от вес мир и ще си построят новия Йерусалим