94

.

преди 11 години

Думата "скачам" не е много правилно употребена ...това не е скок , това е пълзене и когато става веднъж на няколко години е пагубно.

93

104

преди 11 години

Ti za 5lw lisi

92

151516515656115516

преди 11 години

И НЕ ПИШЕТЕ ПРОСТОТИИ ГЕРБАВИ У.ОДИ ЗАЩОТО ЗА МАЙЧИНСКИ СЕ ИСКА ТРУДОВ СТАЖ, ЗНАЕТЕ ГО *** ТАКИВА, ЗНАЕТЕ ЧЕ НЕ *** ЩЕ ВЗЕМАТ ТЕЗИ ПАРИ. ВЕДНАГА МАРШ ДА СЕ САМООБЕСИТЕ ВСИЧКИ ГЕРБЕРАСТИ

91

Анонимен

преди 11 години

Не само ***, ами и доста българки няма да взимат пари за втората година. Щом нямаш 2 години осигурителен стаж, няма майчинство. Познавам доста моми, дето не им се работеше и сега се вайкат, как са на една заплата. Аз съм осигурена и сега взимам 90 % за първата година като майчинство. И не, не искам 310 лв за втората година, искам да има достатъчно места в яслите и градините, а аз да се върна на работа.

90

151516515656115516

преди 11 години

КАКВО СТАНА БЕ ГЕРБЕРАСТИ ПРОСТИ, МОЖЕЛО ЗНАЧИ, ВИЕТЕ ЛИ КУЧЕТА ПРОКЛЕТИ ВИЕТЕ ЛИ НА УМРЯЛО

89

Анонимен

преди 11 години

сИГАНКАДа живее---- БСП /ДПС !Отново няма да плащаме нищо ,само шЪ вземаме !

88

Анонимен

преди 11 години

Как хубаво се раздават ---ЧУЖДИ КИНТИ ???

87

Анонимен

преди 11 години

..Майчинските/***/ ще скочат ..........,а за българските ....????

86

Анонимен

преди 11 години

Ей, не рзбраха тия хора, че социалните мерки не трябва да стимулират *** раждаемост.

85

do Fashist

преди 11 години

Gospod da pazi Balgariq ot Fashisti i Rasisti.

84

Анонимен

преди 11 години

90% от писаниците са на служители на държавна работа, нямащи нищо друго какво да правят освен да бълват пумия по новата власт, злобеещи от безсилие че ще ги шътнат. Ще шътнат точно ей такива мързели, да, България има нужда от работа, работа и пак работа!

83

SKYBET

преди 11 години

statistikata v Bulgaria *** rajdat 5-6 deca turcite 2-3 bulgarite 1 koi pesheli ot mai4instvoto????

82

Анонимен

преди 11 години

"Че то ако имаше възможност да се вдигнат социални, майчински, минимална заплата, мислите че от ГЕРБ нямаше да се възползват предизборно"Е как да има, като само от контрабандата на цигари се губят около 2 милиарда годишно.

81

bosnak

преди 11 години

*** циркаджия

80

niki

преди 11 години

До 91: Жена ти ще взема - това ок ами ромите които имат по минимум 10 деца? Те по колко ще вземат и според теб това няма да направи проблем на държавата?!?!Това си е чист популистки ход от който ефекта ще е забързано навлизане на спиралата надолу и евентуално фалит (ако народа не се усети по-рано да ги изгони)... и не съм герберист, Цвинокио е за затвора!

79

Анонимен

преди 11 години

Според ГЕРБаджиите да дадеш 27 млн за увеличение на майчинските е популистки ход, а да опукаш 60 млн за лицензии на win8, преди да бъде произведен. въпреки че 80 % от компютрите на администрацията не отговарят дори и на минималните системни изисквания за win8 - това според ГЕРбаджиите е умен ход :)))

78

Петър

преди 11 години

Ако го беше въвел бат Боко интелектуалеца, щеше да е ВЕЛИК ПОДВИГ. Той самолети пращаше, разпореждаше се, звънеше на Дянков, на Цецко, велики дела бяха неговите. Никога не бяха платени от данъкоплатеца, а бяха негови ЛИЧНИ постижения. Спомням си Дянков, пицата, коментарите за бедстващите хорица във ВМЗ Сопот. Всички вие гербери и мутро-бойковисти сега сте недоволни от какво, на вас вдигнаха ли заплатите, не ви ли се появи местния владика от ГЕРБ, който дори да е приятел, пак нищо не направи???

77

AlekoKonstantinov

преди 11 години

До 555:Съжелявам, че трябва да те разочаровам ,но никой не е платен тук. Народа пише така както мисли. Хората не харесват ГЕРБ, но още повече мразят БСП - ДПС - АТАКА

76

Анонимен

преди 11 години

До АзИ ти си чел недочел :))) ама няма лошо щом ББ ти плаща да цвъкаш глупости, взимай парите и цвъкай

75

Нона

преди 11 години

До 123: Не ГЕРБ искаха да ни отучат да ядем и да го караме на фотосинтеза, защото Дянков не обичаше да му пипат цифрите, и се беше заинатил като магаре ... То затова и хората им посочиха вратата и ги изритаха от властта. А сега се правят на по-католици и от папата, ама решенията вече не зависят от тях, та затова и ще има все пак някакви социални бонуси!