79

Анонимен

преди 11 години

поДслушкото отива в Брюксел... За поредна консултация?

78

американецо

преди 11 години

Едно само не и е ясно, Долен Сидер Ага дали е повече турчин, или повече комунист. Вие как мислите?

77

Анонимен

преди 11 години

Да не смятате да емигрирате, поинтересува се Сидеров-хахаха

76

Анонимен

преди 11 години

Че защо да емигрира, бе Кръстьо? Той да не е ПРЕДАТЕЛ, та да емигрира!Единственият политик за цял един четвърт век взе та каза истината и за съдиите и за съдебната (кради-лъжиебната) система и за псевдополитиците. Имал апартаменти?! А вие НА КЪРА ЛИ ЖИВЕЕТЕ БЕ, или в парижките хотели, а чуждестранните си имоти и жълтите си стотинки така сте ги зарили, та и лазер не може да ги открие. Ай, с-на, долни лицемери и предатели. Разкрихте се.

75

Анонимен

преди 11 години

Да не забрави да се върне от Брюксел?

74

негласуващ за Юруш

преди 11 години

И какъв стрес си изживял,бе клоун,останал бил без оръжие по устна заповед на Цецо.Ти не си у ред,няма си друга работа Цветанов,с разрешителното на Марио 36 ще се занимава.Даже не са за коментар глупостите ти.

73

Анонимен

преди 11 години

Мръсния *** се опитва да избяга от правосъдието!

72

Гражданин

преди 11 години

До 88Хе хе хе много ви се иска това правителство да падне ....... Наглеци, страх голям ви гони.Повечето подкрепящи ГРОБ тук са платени драскачи, или калинки със партийна книжка в джоба назначени от ГРОБ в министерствата......Вашата свърши време е да си ходите писна ни от калинки !@!!!!!!

71

Shop

преди 11 години

И аз преживявам стрес, че луд има разрешение за оръжие. Нали поне не е картечница?

70

пепо секса

преди 11 години

Цецо,цецо,ти можеш и да знаеш какво правят и говорят политическите ти опоненти,*** не знаеш какви са ги вършили сексуалните....Пък чувам(не от СРС-та де),че май те чака софийският,па твоичката като бе до теб не опази.....е накратко де-предпочитам си панелката пред твоите 6

69

Shop

преди 11 години

Сега през 2013 г. благодарение на управлението на ГЕРБ десетки хора се самозапалиха---------------- Десетки не означава ли поне 20? Защото доколкото си спомням самозапалилите се бяха едноцифрено число, примерно 5 или 6?

68

Анонимен

преди 11 години

По времето на ГЕРБ хората се самозапалваха, а днес по времето на БСП+ДПС+АТАКА хората ще палят депутати.

67

Аз гласувам за АТАКА

преди 11 години

Няма да ти отговарям.Не сам *** с лексотан както наблюдаваме много такива край нас.Разрешителното с оръжието ми което е в поделението на МВР си идва при законния му съвестен собственик много скоро и докато ми устроумничиш как съм си взел законно психо-теста по добре сега се бръкни в джобчето си и ми плати за стреса който преживях заради патрона ти от снимката на който ТИ ще плащаш версиите.ОК!?

66

Венелин

преди 11 години

Бойчето и Цецко вече са изнесли парите и нищо не им пречи да духнат когато и накъдето си поискат. Накрая дребните *** от парламентарната трупа ще го отнесат.Колкото до тези, които са гласували за тази групировка без 50 лв. на ръка, държавна служба или държавна поръчка, за тях не знам. Логичното би било до се гръмнат, но очевидно са скарани с логиката...

65

Анонимен

преди 11 години

Вижте какво прави новото мнозинство, раздава помощи и се тюхка каква огромна дупка има в бюджета. Такова безотговорно отношение е за съд. Разбира се това не оневинява г-н Цветанов.

64

Анонимен

преди 11 години

Боко и Цеко са следващите Братя Галеви ;)

63

Анонимен

преди 11 години

До 72. Сега сме 2013 г. , а не 1945 г.. Сега през 2013 г. благодарение на управлението на ГЕРБ десетки хора се самозапалиха от "прекрасния" начин на живот , който те осигуриха. Такова чудо не е имало през цялата история на Б-я. Така ,че нека да живеем в настоящето.

62

BGN

преди 11 години

До Гражданин 72За разлика от комунистите които на времето покриха страната с гробища - ГЕРБ не е изкопал нито един гроб !!!! Така че ходи ги разправяй тези някъде другаде -*** такъв! Мин 5 човека се замозапалиха от немотия, кой им изкопа гроба ГОСПОДИНЕ !!!

61

Анонимен

преди 11 години

Радвам се че комунистите се върнаха на власт - сега хората ще имат възможност да ги заколят като му дойде времето.

60

Гражданин

преди 11 години

До анонимния 72Не знам за комунистите колко гроба са изкопали...... Но знам че при ГРОБ хората полудяха и самозапалванията станаха ЕЖЕДНЕВИЕ !@!!!!!