558

Bulgarka v Kanada

преди 11 години

Gospodin Prezident, az plashtam $50 prez zimata i $25 prez liatoto vuv Vankuvur, Kanada. De Ilia na kiria, a? Smetkite se otchitat i plashtat na vseki dva meseca!!! Ikonomii ne pravia: nali si jiveia v biala durjava. Prestuplenie e da sravniavate Bulgaria s koiato i da e durjava!

557

анонимен

преди 11 години

Този *** май се прави на ***!

556

Анонимен

преди 11 години

На деца от детската градина ли говори президента.Възмутена съм от политиците ни. Каква наглост, да сравнява цените на тока,а доходите??????

555

Дивак

преди 11 години

Ооооо *** багабонтин да *** а кви са заплатите в дания , англия и германия *** нещастен как можа да изречеш тез думи дава си ядем хляба на теб ти е лесно от страни а питаш ли ме мен как се тарпи лишения от първи нужди стиснал си колана до незнам и на каде заслужавате от 3те наи дългото докато сте на бесилото президенти прокорори депотати т.н .

554

Анонимен

преди 11 години

Росица е голяма шегаджийка , но не ми е смешно нещо , когато шегата е за сметка на мен и подобните мене .

553

pir0

преди 11 години

А тоя сеща ли се , че в Дания заплатите са 6-7 пъти по-.високи, в другите страни също ??? Ако наистина е казал това ... може ли да е толкова *** ??

552

аС

преди 11 години

Безпардонно , нагло дебелоочие ! Долу такъв президент !

551

Анонимен

преди 11 години

Роска ти наред ли си,за какви доходи става въпрос,в държавата на която те посочиха за президент.

550

nona

преди 11 години

Нелепо е да се правят каквито и да е сравнения с която и да е страна и БГ...

549

sss

преди 11 години

как не го е срам тоя, с глас като на мека китка, но това настрана, сравняват горивата, тока, разни други цели на продукти /сега тоя ***, а често и по медиите излизат такива сравнвния/... защо не се сравнят заплатите? отговора е *** - при заплата 250 лв. в БГ /някаква средна/ и средно европейса от 2000 - 3000 Е - тук разликата вече не е 2- 3 пъти А ФРАПАНТНА, народа гладува тоя не разбирал, ами и аз не разбирам каква работа има тоя /дори не мога да го нарека президент/ на този пост?

548

Анонимен

преди 11 години

Токът ни може да е 3 пъти по-евтин от този в Дания, а заплатите ни са поне 10 пъти по-ниски. Толкова ли е сложно да се разбере защо хората протестираха?!

547

НЕ СПОРЯ

преди 11 години

Не искам да споря с Президента , но явно трябва да потърси психиатрична помощ.Не съм съгласен да има човек на този пост , който се е подал на стреса и е мръднал с ума си .

546

пенсионер

преди 11 години

Г-н Президент увеличете ми пенсията на 1/5 от вашата заплата тогава ще се съглася с вас ,че тока е евтин.

545

Илияна

преди 11 години

Росене, не си нормален!! Честно!!!

544

123456

преди 11 години

Че как да е в час палячото? Ние /с държавни и общински пари/ му строим инфраструктурата на честното градче от южната страна на бизнеспарка. Пак ние /с наши пари/ ще му направим и метростанция там, както и на Цеко Минев до лифта, въпреки че първоначалните планове за края на метродиаметъра бяха след бизнес парка на изток т.е. в обратна на имотите на ТЕЗИ две особи.

543

Анонимен

преди 11 години

Росeнe приказкитe ти са пълeн цинизъм

542

Революционер

преди 11 години

За такова изказване да се поиска от НС импийчмънт на тоя дето се именува президент, а след това като бъде изгонен от президентстовто да се разследва за предателство и геноцид срещу българския народ. И без това беше избран с фалшификации на изборите т.е. той е лъже-Президент.

541

nikita

преди 11 години

Тоя мишок защо не замълчи завинаги.Защо не каже какви заплати се получават и в Дания и в Англия.Нека направи и нашите заплато по 4000-5000 лв.както са в Англия и Дания и тогава да говори,че цената на тока е нормална.Нека направи детските като в Швеция 220 лв. на дете а не смешните 35лв.Да каже плевнята с колко пари живее на месец?Нека всички депутати и министри живеят с 300 лв. на месец и тогава ще говорим.Вън всички продажници и да им се конфискува имуществото.Как не го е срам това нищожество.

540

sorry

преди 11 години

Плевнята,пак не е в час!На него , барабар с политиците и шайката крадци от енергетиката ще им спрем тока есента и право за Белене!

539

феникс

преди 11 години

ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ! АЗ СЪМ СЪГЛАСЕН ДА УВЕЛИЧАТ ТОКА 3 ПЪТИ И ЗАПЛАТИТЕ СЪЩО ТОЛКОВА, ПЪК ДА ВИДИМ! А НЕ 10 ПЪТИ, КОЛКОТО Е РАЗЛИКАТА ДО ДАТСКИТЕ! ЗАЩОТО В МНОГО СЕМЕЙСТВА 30-40% ОТ ЗАПЛАТАТА НА ЕДИНСТВЕНИЯ РАБОТЕЩ ОТИВА ЗА ТОК! И ТО ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ НЯМА НАДПИСВАНЕ! ТО И ГОРИВОТО НИ Е НАЙ-ЕВТИНО, НО ГЕРМАНЕЦА ОТИВА НА 150 КМ. НА РАБОТА И НЕ МУ ПУКА! СРАМНО Е ДА СЕ ПРАВЯТ ТАКИВА ИЗКАЗВАНИЯ!