73

Зяпач

преди 11 години

До Лекар с 18г .стажКато ти гледам правописа, не виждам много пациенти в чужбина...

72

Анонимен

преди 11 години

Ще бъде много приятно за слушане и гледане как унизително ще ти отхвърлят кабинета

71

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ все още си въобразяват, че са парламентарно мнозинство. Когато в предишния парламент прилагаха процедурни "хватки", всичко беше наред и Петьо Блъсков също си мълчеше като не защитаваше притиснатата" опозиция, ама сега на тях като им прилагат същите "номера", всички се разплакаха. ГЕРБ, освен че въведоха двоен стандарт в политиката и сега не искат да се разделят с него, ама ще се наложи!

70

Ok!

преди 11 години

Защо бе Бойче? Добри предложения отправи. Айде сега да ви видим останалите колко сте загрижени за държавата и народа, които докарахте до просешка тояга.

69

Анонимен

преди 11 години

Бея, Гея и Злодея в новата 3-на коалиция!

68

Stilchev

преди 11 години

Болен подменя вота на народа - още от първото заседание започна да гласува в подкрепа на турците - трябва да бъде съден за държавна измяна!

67

Анонимен

преди 11 години

Волен не е луд,а дълбоко комплексиран индивид

66

Лекар с 18г .стаж

преди 11 години

70 г Продажници ви управляваха крадяха и изнасилваха-правеха на *** -НА СВЕНЕ *** и *** народе .Сега отново избрахте - ТУРЦИ и Комунисти да ви управляват държавата .Оттеглям се от тази Комунистическа държава с цялото семейство и четирите деца другият месец.Договора ми е сключенПациенти ще имам винаги да лекувам и в чужбина Документите дойдоха вече .Ваксинирам децата и се махам от тук !!!Мри робе *** и некадърен .ВЕЧНО ТЪПИЯТ И *** БАЙ *** Никога повече назад в тази помия

65

are_kulata

преди 11 години

Овце, прочетете ''Протоколите на зионистките мъдреци''Тогава кажете Волен луд ли е!Да не го търсите скоро скоро!

64

Анонимен

преди 11 години

какво толкова каза Сидеров ?каза истината че сме най бедни в европа факт е че корупцията социален и демографски срив също е факт !защо никоя партия неща да направи ревизия на прехода?!?!?

63

Възможно най-лошото

преди 11 години

Ако Волен не подкрепи нито едните, нито другите, опасявам се, че БСП и ГЕРБ ще намерят начин да се гушнат, само и само да продължават да са на власт за да крадат.

62

are_kulata

преди 11 години

Бойки спри да сричаш и да се давиш в неграмотност, ти си ***, махай се, отивай на бостана при тиквите !

61

Анонимен

преди 11 години

Тези е ясно че ще се карат. За тях баницата е голяма и богата и има за какво да се карат. Лошото е че се мислят за недосегаеми. Мислят си че така са нагласили системата че винаги да имат достъп до властта. Мислят че след като успяха да отклонят протестите вече всичко им е наред. Дайте да им докажем че не са прави. Протестите не бяха толкова срещу сметките за ток както искат да ги изкарат. Протестите бяха срещо цялата тази *** политическа *** която трябва да се изрине от властта на България!

60

Анонимен

преди 11 години

Започвам да укривам данъци, за да не плащам заплатите на Миков и Орешарски.

59

Гошо

преди 11 години

Честита ви коалиция - ДС + башибозук. Сега ще видите кон боб яде ли. Никой не може да ви направи толкова злини, колкото сами си причинихте с тези избори.

58

Най после

преди 11 години

До всички поддръжници на пп ГРОБ (ГЕРБ), стягайте куфарите и да ви няма. България няма нужда от вас, вие сте слаб материал също като партията ГЕРБ. КРИЗАТА дойде с Бойко и с него ще си замине. Хайде и вас да ви няма. Един пък по долу данъци нямало да плаща, ти явно и сега не плащаш щото не ти остават пари като си платиш тока. Ето до тук ни докарахте .... Айде едни през кулата други към мангалия трети към турция. Там ше се оправите. Бойко ще ви ореди за овчари!

57

Ъ !

преди 11 години

АБСОЛЮТНО СЪГЛАСЕН С 67 !!!!!!!!

56

Анонимен

преди 11 години

До вчера Станишев беше виновен, от днес е Сидеров. Все някой му е виновен на Борисов, но най- вече е виновна майка му, че го е родила!

55

Анонимен

преди 11 години

Политически фарс. БСП-ДПС смениха предварително конституцията днес.

54

Анонимен

преди 11 години

хахахаха коалиция бкп другар и дпс+атака баш аркадашлар!