325

българия

преди 11 години

Герберастите като загубиха подкрепа, почнаха да драскат коментарчета. Резнаха ви подслушването и удобните местенца зад бюра май

324

Ветеринар

преди 11 години

В ноща на изборите беше "Плана Сидеров",а сега можело и само с една-две странички ама не целите.Сидеров подкрепи ли кабинет на Станишев,значи иска да управлява държавата заедно със Станишев и Местан и връщане няма.Какви са тия щуротии "ама аз може и някой работи да не ги подкрепям"...ама ти си властта бе Волене всички позитиви и негативи ти се ляпят както и на останалите.Или си мъж или не си,или си държиш на думите или не.Влез сега във властта,защото имаш шанс и това ще е краят за теб.

323

тъпчо

преди 11 години

Само ги вижте на снимката. Как лошо гледат само! Хихихих! Елате в Сливен , господа! На мен не ми пука! С кеф ще ви завия по един шамар! Дрисльовци!

322

Анонимен

преди 11 години

Колко ви обещаха г-н Лидеров?

321

Анонимен

преди 11 години

Факт е , че ще ви мандръсват турко-комунистите , и то 4 г. , и то с помоща на Воленчо ;)

320

според мен

преди 11 години

България се е засилила със страшна сила по надолнището към катастрофата и нищо добро не я чака,тежко и горко на народа

319

турчин

преди 11 години

Досега партия Атака трябваше да се забрани за расистките приказки. Не желаят избори защото ще отпаднат. Как ще ще подкрепят БСП като необходими са и гласовете на ДПС. Заедно ли ще управляват. Много хора от ДПС са против това ако това се прави само да работи парламента и да бездействат без да има резултати избори нови. Най добре коалиция с ДПС и ГЕРБ без мутрите Бойко и Цецо.

318

тъпчо

преди 11 години

Излишно е да обяснявам, че съм "десен в червата" и едва ли НФСБ са ми по вкуса. Оставям настрана, че СКАТ плюеше герб по 24 часа в денонощието. Въпреки всичко са по-коректни от фюрера. Поне не обещаваха неизпълними заплати, пенсии и АЕЦ БЕЛЕНЕ

317

Анонимен

преди 11 години

ооооо НАЦИОНАЛИСТИТЕ нещо слагате фесове май :)

316

П_Петров

преди 11 години

А Само до преди дни атакистите ми цъкаха минусчета, като им обяснявах, че на човек, който си сменя принципите и идеалите като нас*ани *** не може да се вярва.Сидеров изневери на демокрацията, изневери на патриотизма, изневери на жена си, изневери на национализма, сега влезе като болшевик в парламента, но си остава политическа *** и на това ще изневери дори. Сега сигурно брои рублите, стяга куфарите и чака да му преведат партийната субсидията, за да избяга с Аерофлот.

315

Анонимен

преди 11 години

И ТИ ЛИ БОЛЕНЕ?

314

П_Петров

преди 11 години

Ето така Сидеров направи НФСБ трета, а може и втора политическа сила в следващия парламент, който няма да е чак толкова далече във времето.

313

Владислав

преди 11 години

Чувам, че щели да гласуват тайно за новото правителство. Нали всичко щеше да бъде явно и публично! Защо се крият от електората кой за кого гласува? ***. Още отсега започнаха далаверите.

312

Волен е предател

преди 11 години

Волене, ти си предател !!!

311

Анонимен

преди 11 години

Трябва да се подкрепи всяко правителство, което ще изчисти останките от ГЕРБ.

310

Че

преди 11 години

Воленчо два парламента го игра аутсайдер,сега му е паднал момента да топне чушлето в меда и да покаже всъщност какъв *** е.

309

ела

преди 11 години

Да се отворят архивите на всички кандидат депутати и без тъпънарски коалиции.ако ще правят да бъде преди изборите.нямате право да подменяте вода по този долнопробен стереотип. В 21 век очаквахме да сте се развили и надвили пороците си. БСП ДПС и атака - егати коалицията. Предците ни, убитите в Белене и нашите будители ще се обърнат в гробовете си! Нови избори!

308

ела

преди 11 години

Факт е че изборите са опорочени,нечестни, и народа се съмнява за тяхната истиност. Всяка правова държава не трябва да гледа само какво пише в закона защото те не са перфектни а да чуе обществото си което крещи неистово че иска нови избори. Самосезира те се политици президенти, съдебни институции и други. От алчно тия ви още в самото начало вещаете зло. Нови избори! Нови избори! Нови избори. Защо се плаща за проучвания на соц, а не сте готови да направите проучване дали хората искат нови избори. И затова ли ви трябват закони които погазване. Глас народен иска нови и честни избори. Да се отворят

307

Анонимен

преди 11 години

МНОГО ПОЗДРАВИ ОТ ТУРКО-КОМУНИСТИТЕ И ТЕХНИТЕ ПОДДРЪЖНИЦИ ОТ АТАКА :)

306

анонимен

преди 11 години

Атака ще бъдат употребени и изхвърлени този път. Ако с мимикрия успяха да симулират, че нямат нищо общо с ГЕРБ, сега ще им е много трудно. Мине ли кабинет на БСП те са вътре и няма кой да им повярва, че не го подкрепят. Твърденията, че не са в коалиция са оправдание, в което никой не вярва. Пълен мат са всички партии в РБ и само силните интереси, дано не са чужди, ще бъдат причина да се състави кабинет на която й партия да е.