177

Иво

преди 11 години

До стефановаСтефанова, много сте незапозната. Герб с пръст не могат да пипнат никой от тройната, защото същата си гласува закон за амнистия. Потърсете и ще видите за какво става дума. Понеже масово хората казват защо не е сменен този закон - ами защото не може. Закон може да се допълва, но влязъл в сила закон не може да се премахне изцяло. А дали Герб биха спечелили едни нови избори нека не гадаем. Деня за размисъл беше опорочен, трябва да има нови избори и каквото си покажат.

176

s

преди 11 години

Е на тоя трябваше да му сложат пранги с думите "ти си абсолютен престъпник"... Сега, след като обяви,че няма да е изненадан, ще се получи много добре. А дано!

175

Пич

преди 11 години

"Какви избори какви 5 лева??? Нима мислят,чеГерб ще ги спечелят ? При тия "калинки" в тяхното правителство"И кой спечели сегашните избори?! Вие комунистите си мислите, че като сте късогледи и глупави, значи и всички други са такива? И във Варна с голееееееемите протести, отново ГЕРБ печели с много! Вашите гласове са от необразовани хора, и от пенсионери. Това е истината, която може да се провери статистически. Какво искате повече?!

174

Ха дано

преди 11 години

Цветанов призна, че не би се изненадал, ако бъде арестуван.....Ха дано че и ББ с него....

173

Пич

преди 11 години

Четете и си правете сметка за кой ще гласувате през следващите избори - dnesplus.bg/News.aspx?n=608654Това са думи на депутат от БСП, при който се печатат протоколите на изборите (всъщност с фалшификация на протоколите е единствено възможно да се подправят изборите).

172

стефанова

преди 11 години

Какви избори какви 5 лева??? Нима мислят,чеГерб ще ги спечелят ? При тия "калинки" в тяхното правителство, вмешателство в прокуратурата, скандала с мишо бирата, заплати 500лв сметки повече от заплатата, скандала с Миро мършата, който до последно покриваха,. А най- важното не наказаха никой от предното правителство за корупция, както се канеха преди изборите! Но гарван гарвану око не вади.

171

Пич

преди 11 години

И малките деца вече разбраха, че по закон е допустим излишък от 5%. При 8000000 бюлетини ( и отгоре) това прави 400000. Всички вече разбраха, че това с бюлетините беше жалък опит за дестабилизиране на държавата. Казвам това, защото Мая Манолова и БСП много добре знаят колко е законовия излишък, и въпреки това си позволиха да нарушат конституцията в предизборния ден. Касирането на изборите и извинение от прокуратурата за тяхната неграмотност е единственото правилно решение.

170

де юре и де факто

преди 11 години

Няма драма, скъпи Цветанов. Проблеми от такъв характер са решени от римско време. Вярно е, че във ВИФ /НСА/ не се изучава римско право, но понеже става дума за Конституция, не е нужно да си юрист, за да знаеш коя норма се прилага. Намиране на колизия между нормативните актове не може да доведе до блокиране на никой процес. Очевидно всичките "упражнения" по право са за спечелване на мъничко време, но не променят "диспозицията". Нямаш легален печеливш ход - "цунг-цванг" в шаха, му казват.

169

Анонимен

преди 11 години

*** цвъки, преди месец и половина те посъветвах да си хващаш самолета и да бягаш при Галеви, ти продължаваш да упорстваш,влиза ти все по-дълбоко, даже Тиквун е готов да вдигне ръце от теб, да неговорим за олиогерсите.

168

юруш на доматите

преди 11 години

*** като всичко от ГРОБ.

167

Пич2

преди 11 години

До ПичПич, София не е България...

166

76989

преди 11 години

Mnogo oshte shte mizerstvate hora...cql jivot sigurno. Vmesto da se pravite na umni po forumite otidete na rabota. Hubavo shte vi obqzdqt komunistite i turcite. Chestito i pozdravi ot Germania.

165

Марш на работа

преди 11 години

Абе, хей нещастници, това е държава, а не дружество с ограничена отговорност. Хващайте се за това за което сте се кандидатирали, като депутати щото скоро народа ще ви помете със силата на цялата си "любов", която е трупал през последните 20 години.

164

nemaloumnik

преди 11 години

До кекуле Nai vajno e i drugiat *** na plakata zad nego da mu pravi kompania. Bez znanieto na golemia brat ne stava nishto. A prostata nagla mutra ima pretenciite che e nai uspeshniat premier. E tova e nai slabo kazano naglost i bezsramie.

163

6000

преди 11 години

BORISOV, SMACHKAI VSICHKI MISHKI KOITO SAMO NA PRIKAZKI SA SILNI!

162

Бойко

преди 11 години

ГЕРБ- ФАЛИРА ТОТАЛНО НО НЕ МОГАТ ДА СЕ ОСЕТЯТ!!!!РАДВАЙ СЕ БЪЛГАРИНО МАФИЯТА СИ ОТИДЕ

161

ГОСТ

преди 11 години

Щом ЦВ.ЦВ.,БОКО ТИКВАОТА,ДЕЛЯН ДОБРЕВ,МОСКОВСКИ и други все "мастити юристи "взеха да разбират и тълкуват Конституцията и конституционното право представете си до къде сме стигнали.ОТТЪРВА ВИ да искате нови из-бори,ама няма."Мастити юристи",прокуратурата не пощенска кутия а орган за защита на законността , поради което и се налага да дава тълкуване и извършва прилагане на закона,и очевидно го прави много по добре от вас.Промениха се условията за вас,подпали се земята под краката ви,иде..

160

нечовек

преди 11 години

Малкия дървен Цвинокио бе изпаднал в шаш,татко Барло твърдо беше решил да управлява с твърда дървесина и лек фалц.Феи,вещици и астролози бяха впрегнати в управлението на приказката,обаче ниц

159

гост

преди 11 години

Кога Цветанов е говорил ИСТИНИ, та днес бил казал нещо и то да е истина.

158

Пич

преди 11 години

"Аман. Толкова беди, които гроб донесе на България и по турско не е имало"Хайде стига сте ревали и повтаряли като папагали глупостите на Станишев бе, *** с ***. Седнали всички по компютрите, безделничат и реват колко им е тежко. Цяла Европа се тресе в криза, безработица, фалити, те реват. На последните празници имаше 300000 автомобила към Гърция, че и отгоре. Бедни били. Съжалявам, че го нямаше Станишев тези 4 години, че да се редите с купоните на опашките и да просим пари от ЕС като Г