167

до до червен фес

преди 11 години

Напротив,Боко още преди изборите категорично заяви,че коалиция с никоя от трите партии няма да прави,а Волен в петък преди изборите по бтв каза,че ще подкрепи правителство съставено от бсп.Има го интервюто.Това е абсолютен факт.

166

Анонимен

преди 11 години

Цялата ти група Болене няма да му стигне на Бойко да направи правителство, тъй че тея глупости, че звънял на депутати върви ги разправяй ня някой като тебе.

165

БГ

преди 11 години

ГЕРБ-окалянаБСП-окалянаДПС-окалянаАТАКА-рискБез риск няма печалба.

164

Анонимен

преди 11 години

бсп и дпс ги бройте една партия,от атака ще напазаруват с или без съгласието на сидеров.правителството им ще управлява толкова колкото реши улицата и евентуалните протести.

163

Анонимен

преди 11 години

Сидеров е най добрия български ибрик!!! Нфсб са истинските националисти. Заради този *** България ще се върне поне 10 г. назад.

162

до червен фес

преди 11 години

"търсиш оправдания за коалиция с дпс+бсп+атака.Боко може да е всякакъв,но поне се изправи и заяви директно,че коалиция няма да прави."Нещо не разбирам твърденията ти, Волен беше първи, когато заяви, че коалиции няма да прави, а Бойко го чакахме няколко дни за да се изкаже.

161

касапин

преди 11 години

С какво ли може да ги примами тая тлъста ***,все пак тлъстото не се предпочита лятото???!!!

160

asdf

преди 11 години

До 229: Абе не ги знам тези от нфсб но мога да ти разкажа какво ще се случи. Сидеров ще се скрие зад понятието "програмен" или "експертен" кабинет. Това първо. Второ, не след дълго поне един човек от групата му, а най-вероятно няколко, ще бъде пробит и БСП заедно с ДПС ще си управляват, докато не ги изхвърлят хората от парламента. Друг сценарии е БСП и ДПС да ограничат кражбите и да се снишат за да натрупат електорат и да предизвикат нови избори.

159

Анонимен

преди 11 години

Волен вече излъга и следващия път ще гласувам за герб а не за ибрака.

158

червен фес

преди 11 години

Волене,Волене и малките деца разбраха,че си търсиш оправдания за коалиция с дпс+бсп+атака.Боко може да е всякакъв,но поне се изправи и заяви директно,че коалиция няма да прави.С това си поведение той се показа 100 пъти повече мъж от всички останали,а ти се оказа политическа ***.....ка.Съжалявам,че не гласувах за герб.Но човек се учи от грешките си.

157

Анонимен

преди 11 години

АТАКА трябва да управлява България, поради простата причина, че Сидеров е най-добрия български политик.

156

капо

преди 11 години

В замяна на подкрепа, Фидосова е предложила по 50 кила сланина на всеки депутат от Атака, собствено производство.

155

Анонимен

преди 11 години

Сидеров усеща че тези 3 месеца са звездния му миг и иска да ги изживее качествено макар и с ибрик в ръка.

154

до 228

преди 11 години

"ОШТЕ ЕДИН МАНДАД!"Типичен привърженик на ГЕРБ.

153

asdf

преди 11 години

Не мога да разбера логиката да звънят на депутати от АТАКА. На ГЕРБ им трябват ВСИЧКИ депутати от атака и поне още 1. Като добавим към това, че Сидеров е патологичен случай, лъжец и лицемер... хич не ми се вярва някой да е звънял, или поне да е звънял за да уговаря някой за подкрепа.

152

Анонимен

преди 11 години

Другарю сидеров а какво се случва с политик който е излъгал електората си? Нали дпс бяха етническа партия и трябваше да се забрани а не да се заиграваме с нея. Нфсб са истинските и почтенни националисти а атака си остават ибрици.

151

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен За 600 лв. заплата трябва още да се постараеш в хвалбите за ГЕРБ...

150

ТОНИ - ТО

преди 11 години

Волен няма да лъже,тези от ГЕРБ са пълни ***.

149

Анонимен

преди 11 години

Герб е като дете което няма с кой да си играе а атака са като еничарчета взели ги като дечица и сега са ги върнали за да смачкат България с турците и комунистите. След сптември ще си получат всичко с лихвите няма да имат и 8 депутати. Минута слава за ибрика!!!

148

Andreshko

преди 11 години

Г-н Сидеров,първият закон в новото Народно събрание трябва да бъде,законът за народният представител. В него тябва да залегне текстът,че който народен представител се откаже от парламентарната група ,с която е избран,той трябва да напусне Народното събрание и на негово място да влезе следващият от изборните листи.