10

Анонимен

преди 11 години

Да припомним ли, че Станишев се пада шеф на Свобода в ПЕС

9

Анонимен

преди 11 години

Хааа ха, герберските *** лъснаха и в Европа.

8

СЕ

преди 11 години

"Обикновено ходим в страни от Африка или Латинска Америка да учим хората там как се правят честни избори. Не мога да повярвам, че това се е случило в България, казва той" ...Ха-ха. Трябва да му покажат снимка на Цвъко и веднага ще повярва.

7

до 3

преди 11 години

Мислиш ли ,че в България е НЕвъзможно да стане фалшификация???Вярваш ли ,че няма как да се направи фалшифициране там кадето се купуват гласове?

6

;)

преди 11 години

ЕНП - с доверие в ГЕРБ; Евросоциалистите ГЕРБ да не посяга към управлението xa-xa-xa ! Eto kade bil klucha ot barakata !!

5

19802

преди 11 години

Серго им е промил мозъка и на евросоциалистите. Сега да им направи и една ЕВРОДАНС.

4

Анонимен

преди 11 години

И някой може ли да ми обясни как се пъхат толкова палета с бюлетини в "микробуси с двойни дъна"?!?Тези съвсем за *** ни взеха!!!Ако искаш да нямаш проблеми не се вземат "микробуси с двойни дъна", а просто плащаш на пилотна полицейска кола да те пази,както правят примерно автоапашите!!!Което нещо би било елементарно за Цветанов,ако е искал да стане...

3

Анонимен

преди 11 години

Искам някой да ми обясни : Как тези бюлетини от Костинброд е трябвало да се окажат в чувалите с бюлетини , включени в протоколите и т.н. Как точно е трябвало да се подмени вота ?

2

Анонимен

преди 11 години

А някой може ли да ми каже откъде Цацаров знае с кого е разговарял три пъти Бончев/което било "висока следствена тайна"/,след като Бончев не е нито арестуван,нито заподозрян?!?И дали това е законно?!?Ха,сега де!!!Я да видим кой кого подслушва?!?Очаквам отговор от червените другари!!!

1

Анонимен

преди 11 години

Приеха ни в съюза и почна да се разпада, пишман станаха братята европейци.