10

DS

преди 11 години

Местан сега като ви вкара задължителен турски да се изучава като майвин и национален език и като ви одари комуниста с едни дебели заеми за да маже очите на селяните не ми се мисли. Аз ми е добре имам диплома от топ университет и ще замина. Взимам си семейството и това е. Мислете му вие бъдещи турски и поклоннически роби!

9

до 10

преди 11 години

Айде стига с тия квалификации - ***, комунисти, герберасти! Трябва човек да е много *** в тая каша, в която ни остави ГЕРБ, да ги избере отново! Иначе храчите по лекарите, ама я ми кажете- ако отидете на сложна операция и хирурга в един момент се врътне и ви остави насред операцията, щото така решил, и следващия път почне да ви убеждава, че е най - добрият и пак имате нужда от него, ще му ползвате ли услугите? Не, нали! На българина му липсва простият инстинкт за самосъхранение!!!

8

Ds

преди 11 години

*** математиката ви е супер зле! Става 120:120 депутата. Според мен отива на нови избори. Един здравомислещ българин след 500 години робство няма да позволи още 4 да ни грабят комунисти и турци. Вие не сте нормални ако продължите да живеете в държава контролирана от Станишев и Доган. Тоя път даже и оня испански селянин го няма...

7

Анонимен

преди 11 години

До БългаркаМоля не говорете така крайно. Предатели ли са българските студенти? Предатели ли са хората, които работят временно извън страната? Припомнете си, че свободния достъп до работа е част от идеите на ЕС, чиято членка сме ние.Проблемът с гласуването идва от Турция, не от хората, които живеят по съвременен начин и живеят в Европа или САЩ. Много от тях са чакали по опашки да гласуват, а в страната 50% не са се преместили до секциите.

6

х

преди 11 години

И какво браво , БСП и ДПС на власт пак , олицетворението на корупцията и заробване на Българския народ . Че още дълги години ще им плащаме договорите сключени от предишния мандат. И преди някой червен заблуден пенсионер да ме заплюе да си направи труда да прочете договорите за марица 3 и зелена енергия. И да си види добавката в фактурата за ток с която плащаме да не фалира топлофикация ,понеже Валко топлото и Р.Овч. са точили за години напреде :)

5

Анонимен

преди 11 години

Няма нужда да съдят Борисов, да му вземат двата милиарда, и да го оставят на Сърбите :)

4

MD

преди 11 години

Повече от всичко имаме нужда от правителство. Надявам се да не станем за пореден път заложници на комплекарските изживявания на Борисов!!!

3

Анонимен

преди 11 години

*** народ = слаба държава!ГЕРБ = ГЕНОЦИД!

2

Българка

преди 11 години

Крайно време е да се забрани гласуването от чужбина. Само който живее тук и милее за България да гласува, а не предателите и изселниците на тази държава.

1

Анонимен

преди 11 години

Днес гледах клипче с гласуващите в Лондон. Имаше огромна опашка - всичките хора все нормални, с надежди за родината си. Чакали по 2-3 часа. Искаха да изберат по-добра кралица от предишните :) Мъчно ми става, като знам, че техните гласове са удавени в тези на ДПС от чужбина.