94

ДО 123 КОМЕНТАР

преди 11 години

И КАКВО В КАКВО Е ТОЧНО ПРОФЕСИОНАЛИСТ СЕРГЕЙЗЕРА? ИЛИ ДОГАН БЕЙ И МЕСТАН БЕЙ? ИЛИ БОЛЕН ЛИДЕРОВ? АКО НЕ БЯХА ПРОМЕНИТЕ ОТ 89-А ЩЯХА ДА СИ КЮТАТ - ЕДИНИЯТ В ЗАТВОРА, ВТОРИЯТ ДАСКАЛ В УЧИЛИЩЕ ПО ЛИТЕРАТУРА, ГЕЙЗЕРА ЩЕШЕ ДА СИ ПИШЕ ИСТОРИЧЕСКИ КНИГИ ЗА РУСКАТА АРМИЯ, А БОЛНИЯ - ПЕЧАТАР В ЕДНО ВЕСТНИЧЕ!!!! СТРАШЕН, НЕНАДМИНАТ ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ!!!!!!!!!!

93

Витковците да траят

преди 11 години

Кунева по -с коро Пръмова ми е адски неприятна, Слава Богу не мина 4%, но факт е , че тя ЕДИНСТВЕНА заяви още преди изборите, че се отказва от субсидията. Чест и прави.... Вярно, че тя си има бая стабилен поток от Париба, но все пак само тя отказа държавните пари. Нека Витков излезе със стратегия, готов кабинет и можещи кадри и тогава да му вярват хората, че се бори за нещо друго освен за пари

92

до 109

преди 11 години

Защото Витков е гладно куче и единствената му цел беше да мине 1% за да вземе субсидиика!А Кунева искаше 4% да мине и да си играе игричките в парламента, там случаят е друг! Но трябва да се признае, че е доста неприятен човек Кунева :D :D :D

91

Анонимен

преди 11 години

ЕДНА ОТ ПЪРВИТЕ ПРОМЕНИ В ЗАКОНА ЗА ПАРТИИТЕ ТРЯБВА ДА Е НИКАКВИ СУБСИДИИ ЗА ПАРТИИ ИЗВЪН НС! АКО ГО БЯХА НАПРАВИЛИ ТОВА, НЯМАШЕ ДА ХРАНИМ ТОЯ *** НА СНИМКАТА, КОЙТО В ЕФИР СЕ ИЗПУСКА КАТО СЕЛЯНИН В ГАЩИТЕ СИ!!! ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ, КОИТО СИ СТОЯХА В КЪЩИ ВМЕСТО ДА ГЛАСУВАТ! СЕГА ЩЕ ХРАНИТЕ И ТОЗИ НА СНИМКАТА И ВАЛЕРИ ОТ ЕДНА ПРОВИНЦИАЛНА КАБЕЛАРКА!!!

90

хаха

преди 11 години

хахахахахаха!!!!!!!!!!!!!!

89

Анонимен

преди 11 години

1% е равен на 35710 гласаВсеки глас по 12лв на годинаХайде хващайте и си пресмятайте - колко сте глупави!

88

rg

преди 11 години

Че то ако нямаше далавера нямаше да има толкова партии,а 5,6 макс.Държавата май осребрява също и предизборните кампании,а там също се въртят пари за реклами,листовки и др. А бе направо това си е бизнес за предпочитане вместо да ставаш предприемач и да рискуваш.

87

simeon.mihaylov

преди 11 години

@109То само в днес.бг да беше... Но Светльо остава и ще продължи да се бори. И ще отчете всеки похарчен лев.А любимката на медиите Кунева, като не влезе си би камшика обратно към борда на директорите на БНП Париба. А ще получи по-голяма субсидия.Но ОК, оставяйте се медиите да си ви манипулират, а след това търсете Терминали 1 и 2...

86

Анонимен

преди 11 години

ВЕДНАГА ДА СЕ ПРОМЕНИ СУМАТА В ТАЯ КРИЗА-ДА СЕ НАМАЛИ НА 6ЛВИ ДА СЕ ПРОВЕРИ КОЛКО ПОЛУЧАВАТ В ЕВРОПА-МАЙ 60ЦЕНТА НА ЧОВЕКВЕДНАГА ДА СЕ ПРОМЕНИ ПРАГА ОТ 1 %-ДА СТАНЕ 3%,С 4 СЕ ВЛИЗА В ПАРЛАМЕНТА,Т.Е. С 3% ИМАТ НЯКАКЪВ ПОТЕНЦИАЛ ДА СЪБЕРАТ ХОРА ЗА ДА РАБОТЯТ

85

Анонимен

преди 11 години

Ако бяхме гласували масово, тези малките нямаше да ги храним 4 г. Всъщност не всички са лоши, но много са създадени само с тази цел - да минат 1 % и да ги храним после всички ние.

84

.кйкй

преди 11 години

да ги бяха другаде дали тези субсидии,а не на такива тюфлеци @

83

Анонимен

преди 11 години

2 314 000лв за 4 год. Ами на такава територия с толкова *** - как да не облажи някой който има една гънка в повече!?Честито!

82

tra la la

преди 11 години

Само не мога да разбера защо само за малките партии се пише. Алоу днес.бг-то що не посочите и какви парички ще гушнат и големите партии.лека справка за първото тримесичие на 2011 годинаГЕРБ: 5 451 629КБ: 2 330 215ДПС: 1 767 872АТАКА: 1 157 276Други партии: 1 527 945в лева за тримесичие умножаваме по 4 и виждаме за какво става дума и странно е защо само Светльо ви е на мерника, нима и други не блажат.

81

а3

преди 11 години

НИКОЙ ЛИ НЕ ПОМНИ ТОЗИ КАВАЛ ВИТКОВ ЧЕ ПЕЕШЕ НА ПРЕДИЗБОРНИЯ КОНЦЕРТ НА ГЕРБ !!!

80

з

преди 11 години

Предпочитам Светльо да ми изпие кирливите 12лв за година, отколкото да хрантутя Командири, Дружинни и подобни недоразумения

79

Анонимен

преди 11 години

Мале, мале, Слави Трифонов как се е минал. Ако беше участвал на изборите и той щеше да вземе над 1 % и така 500 хилки на година.

78

a3

преди 11 години

Заради заблудени граждани на република българия. Пълним джобовете на всеки кавал който е решил и е направил партия която е взела един мижав процент от заблудени политически хора. Вие не разбрахте ли че тях не ги интересува дали ще влязат в парламента за тях е важна субсидията която ще получат.

77

Анонимен

преди 11 години

:))) баси простия народ! Вие сега ли разбрахте за тези субсидии?! Те са от години!!! Наистина ли до днес не знаехте, че плащате на тези ду.п.етати, за да си приемат антинародните закони, облагодетелстващи монополите и олигарсите?! Малее, колко възмутени!

76

Анонимен

преди 11 години

До 80Ами *** сте!... И то какви!Всички партии врещят като луди да ходите да гласувате - щото видиш ли - демокрацията,свободния избор,правото на глас,народа.... бля-бля глупости за ид*оти!С малоумното ви стадно мислене - правите само едно - плащате си за да сте бедни!Само мутренско/милиционерската групировка ще прибере 200 милиона за 4год.!

75

пънк политика пари

преди 11 години

gerb колко милки левове издоиха "официално" , не " официалните пари " ги знаем ? Не става само с акъл и ПР трябва и пари .....