62

Serhan

преди 11 години

Ето че балгарите пак до нас опряха да ги оправим, щото те са крадливи и сами не могат да се оправят. Предния път си избраха ГЕРБ и те добре ги оправиха, толкова добре че балгарите сами взеха да се самозапалват от мизерия. Време е да им се помогне.

61

Анонимен

преди 11 години

41% от вота зад граница е за ДПС, съобщава Блиц. Енимехмедов от младежкото ДПС свърши добра работа за активизиране на електората!

60

Караибрахимов

преди 11 години

Да се надяваме, че ДПС пак ще успее да измъкне страната ни от батака, както направи преди 8г., през 2005г., когато имахме правителство излъчено от ДПС, макар и с премиер от БСП. След като ние бългърите не можем да се разберем, нека ДПС като основната либерална партия у нас да се намеси и да ни оправи.П.П. За ДПС гласувах и пак ще го направя, просто в момента няма друга алтернатива.

59

Анонимен

преди 11 години

ДПС трябва да се забрани напълно и тогава България ще се оправи

58

do 66

преди 11 години

:-D vednaj BSP, zavinagi BSP ... a i koga ne sa bile v koalicia bsp/dps

57

Ми да...

преди 11 години

Съвет към всички герберастчета - към обичаийната доза хапчета тази сутрин добавете и по 1 валерианче, 4е много емоции ви се събраха покрай "победата".След това с раничките поход до Банкя да прилапате за последно на Винету, щото вече приключи сагата с "Язе съм баш началнику тука, бее!"И ако обичате не се появявайте повече, поне не без предупреждение, защото предизвиквате само гадене с вонята и смрадта си.

56

Анонимен

преди 11 години

Така е който гласува за БСП получава турци и поробване на българите!

55

jiko

преди 11 години

v prevod oznachava: protivozakonnata etnicheska partia DPS iska zakonno da yazdi Bulgaria

54

Анонимен

преди 11 години

Споко бе, ще обещаят на Боко че няма да влиза в затвора, той ще им даде 20-30 депутата и всеичко ще си е по старомо, през 2005 НДСВ също се кълняха че няма да влизат в коалиция с БСП пък после изведнъж нещата се промениха

53

hnaldzhiyan

преди 11 години

Препоръчвам на ДПСето да издигне надпартиен кандидат за премиер. Като най-подходящ ми се вижда Волен Сидеров.

52

ДД

преди 11 години

Като човек, който е гласувал за БСП, ако направят правителство с ДПС - това е моя последен глас за тях!

51

Анонимен

преди 11 години

Има един лаф: "Убийма обичам та" важи с пълна сила за привържениците на БСП. Социалистицеската партия създаде бедните като нейните олигарси им вземаха и кожата от гърба създавайки по този начин собствения си електорат който предано я обича и гласува за нея.Не е прав Бойко че матряла е лош. Матряла е по лошо от лош, той е ***.

50

Анонимен

преди 11 години

Публичен линч за всеки, коалирал се с ДПС!!!!

49

Анонимен

преди 11 години

ДСБ и Кунева са вън, Зелените имаха уникална подкрепа на младите - Бог да пази интелигентните и можещи хора в България !!! Парламента е окупиран от комунисти и мутро-комунисти, турски мекерета и психопати! Бог да пази българските деца !!! Все повече намаляват пенсионерите бивши функционери, които определят съдбата ни! Турците вън от управлението на суверенна България!

48

Станишко

преди 11 години

айде време е за десертаДа си поделим тортата - заповядайте доганчо и воленчо

47

ехолог

преди 11 години

заформя се правителство връх на политическото помярство: турци + ***+ комунисти + националисти. какви *** са готови да изядат родните политици само и само да се докопат до кокала

46

ДПС

преди 11 години

съгласни сме с условията на атака

45

Демократ

преди 11 години

Не знам ***, които пишат тук, дали осъзнават, че се повтаря сценария на Тройната коалиция, дошла след Мадридския шмекер.

44

възмутен

преди 11 години

В България е смрад! Младите да бягат от тази скапана държава, от хората с ненормално мислене, искащи да ги крадат, унижават и тем подобни! Тук ще се възцари анархия и всеки ще си дрънка кой какво му дойде наум и това ще е! Всеки ще се прави на велик! Никой не го е еня за държавата, за хората, за младите, за пенсионерите! Колкото и да ми е болно това е съветът ми към децата на България - да бягат и да не се обръщат назад! Няма за какво да ви е мъчно, освен за вашите родители, които оставяте тук!

43

БСП

преди 11 години

съгласни сме с условията на ДПС