20

Анонимен

преди 11 години

Мен лично ако някой ме блъсне на пешеходна пътека, по-добре да се моли да умра на място, защото иначе после като се оправя, ще го нарежа на лентички по 1см широки

19

Анонимен

преди 11 години

Хора, пресичайте само ако се уверите, че шофьорът ви е забелязал, пешеходната пътека не може да пребори законите на физиката и автомобил движещ се дори с разрешената скорост, не може да спре за по-малко от 20-30 метра, освен ако не е болид от Формула 1.

18

Анонимен

преди 11 години

Когато бях в Италия, шофьорите само да видят, че пешеходец наближава улицата и намалят отдалеч. Тук Бай *** понеже е чок гъ.ар и голям ***, не цепи басма на никого. Излизаме с бременната ми жена, стъпваме на пешеходна пътека и *** пак иска да мине пръв дее**! Опитваме да минем с количката и други гащници пък не намаляват скоростта дори!

17

Анонимен

преди 11 години

Вярно е ,че пешеходците пресичат безумно.Но и водачите са виновни.Град,хора тротоари.Ограничение 50 понякога 30. Тарикат *** кара с 60-65- (да мине под радара). Очевидно е ,че като набие спирачки след 60 километра в час няма да спре за метър два и ще удари някой.Но *** е хитър и много бърза освен тва кво ще се съобразява с некви пътни знаци еле па да мисли за спирачен път,животът и здравето на другите.Нали е у колата.Сам цар и бог.И така.

16

Анонимен

преди 11 години

Аз като шофьор знам колко е изнервящо да чакаш някоя мърда и винаги пресичам пътеките бързо, няма нужда да се правиш на велик само защото в закона пише, че си с предимство. Едно време , като деца ни учеха преди да пресичаш да се огледаш и в двете посоки. Който няма чувство за самосъхранение си е негов проблем. Говоря общо, а не за случая, дано се оправи жената и да се радва на бебето си.

15

5

преди 11 години

Седналите зад волана, не забравяйте, че на улицата има хора, а седалката просто ви подсигурява хемороидите.

14

Анонимен

преди 11 години

Пешеходецът стъпи ли на пешеходната пътека , колата трябва да спре.Това е правилника в другите държави!

13

Анонимен

преди 11 години

Нагледал съм се на ситуации.Писнало ми е от пресичащи пешеходци, като индийски крави.Уважавам велосипедистите, но сутринта в рамките на километър ме засякоха двама. Добре че при втория не слязох от колата.

12

ля ля

преди 11 години

трябват много груби мерки за нарушителите да се въведат защото Ставийски още си диша!!!

11

Анонимен

преди 11 години

Пешеходната дава предимство само когато шофера те е забелязал. Много е важно преди да пресичаш да се увериш в това, а не да блееш в облаците.

10

Анонимен

преди 11 години

АМАН ОТ ПРОСТИ СЕЛЯНИ, НАХЛУВАЩИ В ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ И КАРАЩИ КАТО ПЪЛНИ АБОРИГЕНИ!!!!! ДА СЕ МОЛИМ МОМИЧЕТО И БЕБЧЕТО ДА ОЦЕЛЕЯТ И ДА СЕ ОПРАВЯТ, АМАН ОТ ***, СЕЛСКИ КАТИЛИ ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙ :@

9

Анонимен

преди 11 години

Напоследък забелязвам тенденцията пешеходците да пресичат с гордо вдигната глава, завъртяна обратно на движението и влачейки крака едва едва. Като им свирнеш и се *** :)

8

Анонимен

преди 11 години

От с. Лясково в града , не гледа ли че има кръстовища у?

7

до 4 от 1

преди 11 години

Нагледал съм се на "ситуации"Просто само така става ,даже с легналите полицай има *** дето намаляват и тръгват пред теб показваики ти среден пръст!Култура на пътя никаква от повечето водачи ,а имаш ли я масово почват да се дразнят останалите.

6

Анонимен

преди 11 години

Някой си мислят, че като пресичат на пешеходна пътека са безсмъртни.

5

до Шака Зулу

преди 11 години

Тя е вече на пътеката - шофьорът е трябвало да гледа, щом пешеходец стъпи на пеш. пътека, всичко спира!!!Може при племето зулу да е обратното, тук НЕ!

4

до 1

преди 11 години

ДА БЕ! Това че наказателните ни закони са ***, не означава, че трябва да си направим улиците на НИВИ! Необходими са РЕАЛНИ наказания за тези диваци. Просто е!

3

Шака Зулу

преди 11 години

Когато пресичате улицата ПЪРВО трябва да погледнете дали идва кола и чак тогава да хукнете по пътното платно. Също така е важно да гледате в посоката, от която идват автомобилите, а НЕ в обратната.

2

Анонимен

преди 11 години

Тествайте шофьора за простотия и селения!

1

Анонимен

преди 11 години

Всяка пешеходна с легнал полицай!Закон!10 години така и псоле навика ще е толкова вкоренен ,че видим ли чертички ще спираме и докато сме пешеходци!Другото и то пиян-катастрофа книжка доживот!