61

до 66

преди 11 години

На дърво без корен какво му остава освен да е чуждопоклонник? И то да се кланя точно на ония заради които са му изсъхнали корените. Видов ден ще дойде, помни ми думата!

60

Анонимен

преди 11 години

ДПС е единствената партия с нови подготвени млади кандидати. ДПС е велика партия електората са едини повечето им са турци. За да ги разделят турците правят разни сметки с продажниците от турска етност.Разделай и владей избийте си смотани турци другите партии ще са доволни когато си избивате.

59

Анонимен

преди 11 години

Местане, турски шпионино ... ти и Станишев подменихте въпроса. Как само чакам мигът в който ще бъдете изметени от политическата сцена и България най после след 20 и кусур ще поеме по нов път. Честно ви казвам хора, не мога да повярвам, че има хора които вярват на горепосочените, но явно има такива. що продължават да бъдат подкрепяни.

58

Анонимен

преди 11 години

Колко са жалки антиДПСрите завистливи ,алчни,прости само лаят и плямпат глупости но немогат и да не четат новините за ДПС немогат да си делят гъзо/*ете и от ДПС гюотверени Аллах беланъзъ верир иншаллах.

57

Анонимен

преди 11 години

Бойко си направи голям пиар във Всяка Неделя при агент Димитър това са тънки игрички на гърба на бедния и ограбен българин

56

Анонимен

преди 11 години

Българи, гласувайте срещу ГЕРБ. Те са причината за безработица, за доносничества, за насаждане на омраза между хората, за даване на власт в ръцете на прости хора, които толерират и назначават свои приближени, дебненето и тормозенето на обикновените хора.

55

Анонимен

преди 11 години

ДПС почисти партията си от крадци *** далаверджии рекетиори а те сега образуваха нова партия и ще са с НДСВ ще се борят да прескочат 4% ха ха ха.

54

Анонимен

преди 11 години

БРАВО НА ДВИЖЕНИЕТО ЗА ПРАВА И СВОБОДИ!!!С ВАС СМЕ ПРИЯТЕЛИ!

53

Анонимен

преди 11 години

Защото;Бойко Борисов член на БКПЦв.Цветанов член на БКПЦецка Цачева член на БКПИскра Фидосова член на БКПЛъчо Мозъка член на БКП Цветелина Бориславова член на БКПи други знайни и незнайни паднали за особождението на България

52

Анонимен

преди 11 години

KAKVO ZNACHENIE IMA KOI GO KAZVA,KOGATO E ISTINA, GOSPODA GERBERSKI PODLOGI?

51

светло синьо

преди 11 години

Как мислите - бг.генерал или "дизайнер"на съветските униформи може да се справи с "тоновете ***" в тази страна?Избирайте-червен ибрик или сигурен живот.И нещо друго-кое правителство до сега ,се е вслушвало в исканията на хората.Не случайно ги обвиняваха,че си променяли решенията.Да,когато хората не са съгласни,ще ги променят.Аз избирам ГЕРБ!Бъдещето на децата ми е по-важно от това да подкрепя грабежите на БСП/ДПС

50

тъпчо

преди 11 години

Агент "Сава" -Доган нареди на агент Павел -Местан какво да хортува пред медиите. Най -много го публикува един вестник -на агент "Бор"-Тошо Тошев. И бившия президент агент Сава и той се изказва там...............:))))))))) Мога да продължа до утре с подобни имена. Ако искате пак агенти гласувайте са БСП-ДПС:))

49

Анонимен

преди 11 години

ДПСте не са се уплашили от диктатора Тодор Живков, няма да се уплашат и от неговия бодигард Б.Б.

48

Анонимен

преди 11 години

Ima kriza v bg ama vsi4ki po praznicite sa v garcia e natova ako mu vikam kriza

47

Анонимен

преди 11 години

България има нужда от победата на ДПС, защото ДПС е гарант за намирането на ново стабилно демократично управление на страната".

46

Анонимен

преди 11 години

Mestane 6to prati dvama vav malmö 6vetcia ot mom4ilgrad da sabirat za dps glasove li4no az govori s teh hodqt po kafenetata

45

Червен фен

преди 11 години

Евала Местан ефенди. Ние червените фенове ти правим дълбок поклон, даже от Станишев повече те уважаваме. За 13-та пенсия и заплата и сюнет на децата ще направим, само да има нещо в хладилника.

44

До 47

преди 11 години

И къде ти е невижданата криз бе, по пътищата не можеш да се разминеш от коли и половината са нови. Вярно че има и мизерия но тя не е повече от преди 4-5 години с малки изключения.

43

TankoBG_

преди 11 години

Е те тук требе да се обясни на ****нарите: Дело може да бъде заведено само при ЗАКОННО СЪБРАНИ доказателства. Такива няма. Е и?!!

42

Ahmak

преди 11 години

В нашата община ДъПъСъ управлява 20 и кусур години, направо цъфна и завърза, но няма кой да обере плодовете им.