45

27010

преди 11 години

Само че така описано ми звучи случката да е преди Орлов Мост. А там най-вероятно наистина са карали с 50км/ч, защото има КАМЕРА,която праща прекрасни честитки. И ограничението е 50. Но дори с превишена скорост да са били за мен са невинни. Аман от самоубийствени ***, които пресичат подобни булеварди. Не се научиха. За такива пешеходци ЯКО БОЙ и глоби!

44

Анонимен

преди 11 години

Този прилича на закоравял престъпник

43

Анонимен

преди 11 години

Аз лично виждам абсолютно всеки ден хора да пресичат Цяриградско шосе неправилно, въпреки че на 10 метра има подлез от тях - за мен те са си просто самоубийци. И дали колата е на Калин Георгиев или моята няма никакво значение когато някой ти се метне отпред.

42

Анонимен

преди 11 години

За такова каране без видимост късаха на изпит по кормуване социзпитващите

41

МЪДРЕЦ

преди 11 години

До Анонимен 42, който като истински *** НЕ МОЖЕ ДА ЗНАЕ, ЧЕ ОСНОВНО ЗАДЪЛЖЕНИЕ НА ВСЕКИ ЧОВЕК-*** ИЛИ УМЕН, Е ДЛЪЖЕН ДА ПАЗИ ЗДРАВЕТО И ЖИВОТА НА ДРУГИТЕ ХОРА И ДА ПРЕДВИЖДА ГРАДСКИТЕ ИЛИ СЕЛСКИТЕ СЛУЧАЙНОСТ ПРЕД СВОЕТО ВОЗИЛО...и НЕ ПИШИ ГЛУПОСТИ КАТО следното: АБЕ, ПИШЛЯГАРИ,ЧЕТЕТЕ ЛИ ИЛИ НЕ МОЖЕТЕ И ДА ЧЕТЕТЕ И ДА МИСЛИТЕ? ВЪЗРАСТНИЯ Е ПРЕСИЧАЛ НЕПРАВИЛНО НА "ЦАРИГРАДСКО ШОСЕ"! Или сте от село и не знаете кой е този булевард? Много ***,много прости *** в тази страна!

40

сигурни ли сте?

преди 11 години

Сигурни ли сте,че е карал с 50 кмм/ч? Аз защото не съм, но това е друга тема...

39

герб пак убийци

преди 11 години

За да го прехвърли през колата и счупи прозореца не е било 50 км/ч това е ясно. Че пешеходеца не трябва да пресича там е ясно. И че Калинката е давал зор на шофьора и са били като недосегаемите с тези лампи отпред е ясно.

38

do 23

преди 11 години

не,че да се заяждам с тебе ,ама ограничението до светофарите (явно на орлов мост, другаде не знам къде ще са) е 50, има и камера даже ;)

37

Анонимен

преди 11 години

АБЕ, ПРОСТИ ПИШЛЯГАРИ,ЧЕТЕТЕ ЛИ ИЛИ НЕ МОЖЕТЕ И ДА ЧЕТЕТЕ И ДА МИСЛИТЕ? ВЪЗРАСТНИЯ Е ПРЕСИЧАЛ НЕПРАВИЛНО НА "ЦАРИГРАДСКО ШОСЕ"! Или сте от село и не знаете кой е този булевард? Много ***,много прости *** в тази страна!

36

Анонимен

преди 11 години

Как спахте другари?МБМД: ГЕРБ - 28,3%, БСП - 18,7%

35

Красимир

преди 11 години

Аз съм очивидец, бях на 10 метра, възрастния мъж махаше за да му спрат колите, средната колона спря, но най вътрешната беше празна, колата на Калин Георгиев мина от там, имаше сини лампи на бронята, наистина не караше бързо, но нямаше видимост и не видяха човека. Видях как дядото се претърколи през стаклото, радвам се че е оцелял, дано да му е за урок да не минава друг път от там, а и трафика днес беше голям.

34

Анонимен

преди 11 години

Значи, когато в колата е Калин.. Пешеходецът е пресичал неправилно. А ако е някои друг.. Автомобилът се движел с несъобразена скорост.

33

Анонимен

преди 11 години

не искам да обвинявам никого,но ми мирише на номера на *** с"блъснатите деца"

32

@ СоциаГлист

преди 11 години

Много интересна аналогия правиш заменяйки пенсионер с ***. Това ли са според вас "десните" пенсионерите? Помиари? Освен това наистина с 50км/ч е трудно да нямаш време за реакция, освен ако пенсионерът не се е движил и той с несъобразена скорост. Ясно е, че не са карали и много бързо, защото иначе нямаше да е само с охлузвания ударения, ясно е и че на Цариградско не трябва да се пресича. Но това не значи, че ако видиш човек на пътя си длъжен да го сгазиш все пак.

31

Венелин

преди 11 години

Че то излиза, че пешеходец е блъснал автомобила!

30

Житан

преди 11 години

Че то освен възрастни други пешеходци има ли в София????

29

Внимание

преди 11 години

Обезценяването на политиците е етап от обезценяването на всички Българи.

28

Анонимен

преди 11 години

Това не е дядо, а Конър Маклауд от клана Маклауд

27

Анонимен

преди 11 години

Искате да кажете, че дедото се е блъснал в колата. Я си оправете заглавието, че лъжете хората бе!

26

GERB OVER

преди 11 години

Световните информационни агенции: Цветанов е обвиняем, разрешил е незаконно подслушване!!!