685

petal4o

преди 11 години

Такива са Българите (включая и Миро Найденов) , докато бившия министър - председател Борисов ги държеше под лупа и не можаха да си напълнят гушите,да се накрадат както другаря Станишев и много други,сега вече плюят по ПП Герб , взели са доста голяма сума от тия къде окрадоха държавата над 20години.Вече си мислят че са се оправили за цял живот.СКАПАН НАРОД - БЕДНА ДЪРЖАВАНе подслушване а не знам какво ни трябва на нас. Бръкнаха им по този начин на старите крадливи комунистчета във всяка дупка и сега са готови на всичко, та дори и живота на хората да отнемат само и само да се завърнат да нава

684

Руски шпионин

преди 11 години

Миро, ти да не премина на наша страна - Пу.киновата? Ще строим АЕЦЩе те направим Главен Крадец.Р.Овч. малко ще ни се разсърди ама ще му мине.

683

джо

преди 11 години

Титаник потъва, на носа Цецо е разперил ръце, Боко го държи за кръста и му вярва, звучи Селин Дион....

682

Анонимен

преди 11 години

и тоя изтреще

681

Мартин Колев

преди 11 години

Г-н Найденов, днес имах възможността, да гледам интервюто Ви, направи ми впечатление, че първо коментирахте "усещах, че ме подслушват", а след това "знаех, че съм подслушвам". Въпросът ми към Вас е, защо, чак сега ги коментирате тези действия?Не е мъжка постъпка от Ваша страна да набеждавате хората така, особено и преди избори.Вярвам, че г-н Цветанов се е ръководил от буквата на закона, очаквам главния прокурор да потвърди мнението ми.

680

.

преди 11 години

kolko ti platiha Mirooo?!

679

фют

преди 11 години

Прибира се един гербераст от митинг, и хваща жена си на калъп. Излиза на балкона и почва да крещи: - Станишев, ***, гей мръсен!

678

Пламен

преди 11 години

хаха..Миро изигра Бойко с неговите популистки номера! Страхотен двубой се разигра дами и господа. Само дето невинни тук няма, но всеки гледа да спаси кожата по някакъв начин. Все пак ако трябва да съм честен Найденов като го гледам поне не ми се повръща както при вида на ББ и ЦЦ.

677

До 950

преди 11 години

До Анонимен 950Тъкмо да ти тракна + и прочетох последното изречение. Поясни моля, защо мислиш, че Цветанов е "най-свестния от тях"? За мен този наглец би трябвало да понесе най-сурово наказание, максималното!

676

petal4o

преди 11 години

stiga gluposti,dooniq den kato ne se razdelq6e ot BB be6e golqma rabota a sega,ve4e se e prodal za nqkoq kinta.

675

Анонимен

преди 11 години

Като чета уродливите и агресивни плювни на червените престъпници,се чудя,това ли им е електората на БСП?С такива хора ли ще градим страната си?Комунистите са били най-мръсното и просташко племе.Никога повече БСП/БКП/ОФ/и др.Вие сте отровата на България!

674

ИВАН-СОФИЯ

преди 11 години

МАЛЕ МАЛЕ И МИРО ИМ ГО КАЗА В ПРАВ ТЕКСТ!ЦЕЦО ДОВИЖДАНЕ СИ АКО СЕ СМЕНИ ПРАВИТЕЛСТВОТО ЩЕ СМЕНЯТ И ЛАКЕЙЧЕТО ТИ К. СТЕФАНОВ И ТОГАВА И ЗА АПАРТАМЕНТИТЕ ЩЕ ОТГОВАРЯШ!

673

врачанин

преди 11 години

Браво Миро, ти свърши наистина нещо много полезно за Държавата с това изявление !Дано не ти навредят с нещо, но ако стане все пак, всички ще знаят кой го е направил !

672

Анонимен

преди 11 години

До григор: Ти сериозно ли мислиш че това е солова акция на М.Найденов. Без санкцията на ББ нищо не става. В момента ББ жертва ЦЦ, но умно - публично го защитава, но задкулисно пуска такива марионетки като найденов да му изкарат кирливите ризи зада може падението му да стане необратимо!

671

Гергана

преди 11 години

Най-много сменени кадри в правителството на ГЕРБ , защо ? Защото Г-н Борисов не чака разследване , не очаква оправдателни доказателства , той действа при всеки един сигнал , достоверен или не .Защо от БСП или ДПС не премахнаха някой техен кадър или министър или народен представител , само те се ползват с имунитет . Да Найденов приеми го злоупотребил си с гласувано доверие ВЪНКА .Сега не очаквай да блеснеш , защото ГЕРБ те свалиха от листите си.Не лоялните нямат место в прозраяното управление на

670

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 955: Мутрите не са народа. Народът ходи пеш, защото не може да си позволи градски транспорт. Не ходи на лекар и зъболекар, защото не може да плати лечението си, а по селата умира пребит и изнасилен за да му вземат и последните 2 лв. от пенсията!

669

Цецо Наглецо

преди 11 години

Няма да подам оставка! Откъде накъде ще ме питате имам ли съвест и чест? Ами отидете и питайте Станишев има ли съвест? Аз за моята съвест съм подписал декларация, това са конфиденциални неща, знаете!

668

Анонимен

преди 11 години

Всичко е ясно, произведохме си диктатор, па и го браним да си остане на власт. Няма такава перверзия.

667

Анонимен

преди 11 години

МОЛЯ ТЕ, БОКО! МОЛЯ ТЕ, ТИКВО! НЕ МАХАЙ ЦВИНОКИО, ЗАЩОТО ВСЕКИ ДЕН С НЕГО ДО ИЗБОРИТЕ ОТВРАЩАВА ХОРАТА ОТ ТЕБ И МУТРЕНСКАТА ТИ ГРУПИРОВКА ГЕРБ!

666

Анонимен

преди 11 години

Коментарите на хората отразяват истинският ВОТ на НЕДОВЕРИЕ към Герб !Затова, ако на изборите все пак спечели Герб, да знаете, че ВОТЪТ е фалшифициран с ченгеджийски средства. Затова Б.Б държи на Ц.Ц., защото само такъв наглец може да извърши подмяната на ВОТА ! Затова гласувайте, за който и да е, за да не отиде случайно Вашият глас за Герб !