180

ЧИЧО

преди 11 години

ПОЧТИ Всички бивши и настоящи полицаи и служители на МВР са си живи престъпници . . . разполагат с вножество имоти и несметни банкови сметки тук или в чужбина . . .

179

dancho

преди 11 години

Управление на кабинета на Станишев и тройната коалиция и информация за корупция във властта водят до тежка загуба за БСП на парламентарните избори през 2009 г. а сега с разни компромати се правят на света вода ненапита.

178

ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ

преди 11 години

аз сам невинен. костов е веновен

177

Анонимен

преди 11 години

За да пишете коментари така както искате, без да се притеснявате от следене и т.н. ползвайте Tor бе хора.

176

Анонимен

преди 11 години

ff

175

do 236

преди 11 години

Мда е, точно милиони даже има осъдени че са написали 'искам да лижа Фидосова' , ама коя Фидосова, публична личност ли е, аз може котката да съм си кръстил така или пералнята у нас.. Абе скрий се някъде ***..

174

ЧУЛ И ЧЕЛ

преди 11 години

Стига сте спекулираяри с фразата незаконно подслушване. Ако мръсните ченгета решат да ме подслушват заради това, че някой им е платил за това, мой конкурент или враг примерно те много добре знае знаят какво да предизвикат, че да да си ме сложат на законно подслушване и да установят моите най-близки контакти. МВР е бъкано с продажни и престъпни индивиди, които се водят висши полицаи ..

173

do 231

преди 11 години

IP aдреса показва докъде стига кабела на някой доставчик. На края на кабела може да има всякакави устройства, IP адреса не е физическо лице. Няма осъден за коментар от интернет, прохождащ юрист 1 курс в Софийския ще събори делото ;) С това изказване само спираш коментарите, спираш трафика към сайта, спираш посещенията, спираш и тези които рекламират при вас..

172

ЕХО

преди 11 години

ЗА ТОВА АЗ СИ ДЖИТКАМ ОТ ФРЕЕ ЗОНИ И ХИЧ НЕ СИ ПОДБИРАМ ДУМИТЕ НА МИСЪЛТА

171

Анонимен

преди 11 години

Molq da byda naznachen v SDOTO. Imam dobyr sluh I sym zavyrshil Konservatoriqta.

170

Анонимен

преди 11 години

Minister - nemska filologiq, kryjok po pravo NBUGlaven Sekretar - ruska filologiq, nqkakvi sykrateni kursoveBivshiq minister - fatmak, zadochnik VIF (NSA), kryjok po pravo UNSSBOP-a Florov I Faunov - VIF (NSA)Tezi specialisti "borqt" mafiata...

169

ще повтаряме записа!

преди 11 години

Цецо към Георгиев: Калине, говори по-силно, че не се чува! Иначе ще трябва да повтаряме записа!

168

до 209

преди 11 години

евала, наи точното сравнение

167

Анонимен

преди 11 години

Проблемът Калине е че Цветанов не е направил нищо хубаво и нищо добро ! А имаше достатъчно много време за това - три години и половина !

166

Анонимен

преди 11 години

Ми то затвора е пълен с добри хора, Цуцун няма да е дъ фърст.

165

az

преди 11 години

Цветанов не е разпореждал на СДОТО да си превишава правата и да подслушва незаконно, отговорността за това е лична", заяви главният секретар на МВР. Според него - инстинктът за самосъхранение на служителите на МВР ще спре да се извърши всичко, което е незаконно, защото в Министерството на вътрешните работи няма беззаконие.

164

Анонимен

преди 11 години

Всичко е много просто и елементарно.Целият театър е за едни 50 МИЛИАРДА лева които другарите и респективно руснаците няма да могат да приберат поради спряния строеж на Белене.Руснака обещаното си го търси до дупка. Лабаво няма при тях - или се издължаваш или куршум в челотоЗатова така им треперят гащите на *** и мечтаят с всички средства да спечелят изборите.

163

Дунав МОСТ 2

преди 11 години

Алоооуу, кутевите драскачи, не е зле да започнете да пишете автобиография и мотивационно писмо вместо форумна помия, защото ще ви се наложи да си търсите работа след 12 май. Един съвет, не споменавайте предишния работодател Позитано 20, за да увеличите шансовете си за работа.

162

Анонимен

преди 11 години

Vie si pi6ete naprazno i zlobeite leka vi i piite po edin valerian

161

Анонимен

преди 11 години

Lele maiko begaite 4e tyk 6te te yro4asat ot zlobaaaaaaata preliva