32

До 43.

преди 11 години

43. Аз не плюя държавата , аз се възхищавам на операцията , нямаше жертви !Но много хора останаха без един крак . Не искам това да се случва никъде по света и при теб също !

31

Анонимен

преди 11 години

Много умеем да се смеем на другите,а не поглеждаме в собствения си двор,където работим за да си плащаме сметките и няма усмивки,а безлични физиономии с наведени покорно глави.То и затова Тодор Колев,Бог да го прости,спря предаването,защото само глупости ще си пишем и никога няма да ги стигнем,а ще ги подминем само с едно-с простотията си.

30

Българин

преди 11 години

48, прав си! Много се забавлявам като чета коментарите и си представям кви Кауни ги пишат. *** от класа, които нямат място в свята България. Америка ще продължава да бъде атакувана, поради външната си политика. Барак, това не го бърка. Русия ще се радва на това, а ние тук ще трябва да търпим *** да се изказват свободно. Лоша работа

29

50

преди 11 години

Това се казва резултат-моментално хванаха извършителите!А не като у нас,една година им трябва да се чудят кой е тумнал автобуса в Сарафово.То не бяха совалки до САЩ и до Израел.....и още чакаме

28

vesko

преди 11 години

Мноооооооого сме прости.

27

Анонимен

преди 11 години

Абе момчета, манете това харесване на американци, руснаци, китайци, корейци и кв'и ли не още. Загинаха хора, други останаха инвалиди за цял живот. Появиха се снимки на млад мъж в разцвета на силите си останал без два крака. Ако трябва и совалки да изкарат за да ги намерят и да си получат заслуженото. Лека им пръст на хората и дано тези атентати и взривове стават все по-малко а в един момент просто да изчезнат. Гади ми се от половината коментари под тази статия. Няма такъв народ...

26

до 41

преди 11 години

Много си хай!Сигурно се напикаваш ,когато ти кажат"бау".Пишлягар"

25

До 41.

преди 11 години

Целта беше населението да е защитено , да няма убити , или някой за заложник .И да го арестуват в района , да не му дадат възможност да вземе такси или друг превоз . Спряха за 24 ч . Движение и всичко - и го задържаха .

24

БАЧКАТОР

преди 11 години

Аве американците ,сега чеченците партньори и приятели ли са ви още? Ще ги гушите ли с пари и политическа подкрепа както през двете чеченски войни с Русия? Те ви се отблагодариха ,а дано да има и още., вие си заслужавате.

23

Анонимен

преди 11 години

Едно време критикуваха Русия, че използва непропорционална сила срещу чеченците, а днес изкарват танкова срещу един 19 годишен чеченец. Имаше даже и въздушна подкрепа :) Предполагам и подводници са дебнели край бреговете.

22

Анонимен

преди 11 години

Колони военна техника за един чеченец с пистолет. Малеее , ако бяха 5 чечнеца с автомати щяха да метнат атомна бомба над Бостън за да ги утрепат.

21

До 34

преди 11 години

Още малко и щеше да си прав !

20

25. Да

преди 11 години

От САЩ : наистина това което гледахме тези почти 24 часа по телевизията от действията на полиция , специални служби , специални военни с каски , Бронирани коли , полицейски , такива на ФБР , не може да не се почувствашмалко горд . А и населението изпълни точно , да не излизат навън и стоят заключени .После ръкопляскаха на военните , които напускаха улиците . Такава организацив не сме виждали !

19

до 33

преди 11 години

Ами той тоя е по-добре да умре. Сега щще го обвинят във всички земни грехове, даже и тея, дето не ги е извършил.

18

1

преди 11 години

за българчетата визи, за всякви арабели и прочее тарамбуки- свободен достъп. Пък после няква тарамбука ги думнала...

17

Анонимен

преди 11 години

Браво на американката полиция,едно зло по-малко.А тези които наричат *** американците, да се огледат в каква *** живеят и тогава да казват кой е ***.

16

Анонимен

преди 11 години

Ето така се действа-"използване на всички ресурси",за да има ефективност срещу престъпността.Няма-"ама, незаконно подслушване,ама, имало полицейщина,ама ,вредим на птичките и пчеличките,ама, нарушаваме екосистемата,ама той има права,ама...."Чистиш със здрава ръка!Тук все сме по "нежните движения на китките".Здрава ръка ни трябва!

15

До 16.

преди 11 години

От САЩ : Аз го гледах по телевизията и се чуха към 20 изтрела . Репортерите казаха че са 20 - 30. Имаше нещо като тътен , Спец службите са използвали нещо за да се успокои и го арестуват - дадоха го за момент лежат в линейка и е в болница . Предполага се че ще се стабилизира , след операция !

14

ххххх

преди 11 години

Ще има и други които ще се учат от грешките на тези.Но въобще за не си мислят тъпите американци ,че всичко свършва.Светът има много да им връща на тия,защото те са избили много повече деца и жени по света.За това ще има още в америка,нека да видят как е извън америка.

13

Анонимен

преди 11 години

браво, пак си мерите..... простотията. По темата се е изказал един останалите 24 само плюнки.