183

честен

преди 11 години

До 208 до Честенмда...Сирия е забравих...Абе междудругото сещате ли се, защо американците позволяват на оня младия трутльо от Ким не знам си кво...да им бърка в ... Ми много просто - щото в Сев. Корея са по бедни от България, там освен ориза да им вземеш няма какво друго.Но Венецуела, Сирия, Иран... е сега ще падат демократични бомби.

182

до 201

преди 11 години

Като се почна от убииствата без съд и присъда, лагерите , скапаната индустрия с технологии от 1916 за валцуване ползвани до 90тте източването на богатствата на страната ни от "братята" ни, опростачването на народа и вкарването в политиката на всевъзможни ***. Ама тва не ви учих в час по политикономика нали ?

181

Анонимен

преди 11 години

Каквото посадиш, такова ще пожънеш. американците и англичаните са избили в милиони пъти повече хора. Работата е там че те на това му викат борба за демокрация и *** като нас вярват в това, а когато някой убива американци вече е тероризъм и по традиция балъците по цял свят трябва да се съгласяват с това. Да ама не... в момента понятието "запад" в повечето страни се възприема като купчина убийци на невинни за нефт, газ и др. благини!

180

човек

преди 11 години

Как да ме яд за една нация-грешка те са сбирщаин,която убива ежедневно невинни дечица по света?!Кои са америка да определят съдбата на милиони хора по света?Гадна чифутска държава,която изпива мозъци от цял свят!И понеже човека е алчно същество и материалното е по-важно от духовното,са силни!

179

До 204

преди 11 години

До АнонименКакви пътища, какво нещо?Стегни се малко, man.Комунистите и бай Тошо строяха 30г. 100км. магистрала, докато в същото време в щатите и Япония правиха това за един месец.Ние откривахме топлата вода, а запада и Япония вече я използваха за своите нужди и правеха бизнес.Чакахме цял живот да ни прекарат телефон.Да си купим кола и т.н.До всички по-млади във форума:Не слушайте промитите комунистически мозъци, че навремето е било много добре.Просто ви лъжат.

178

до 199

преди 11 години

Германците през ВСВ ни изнасят суровините и храните, а американците сриват София с бомбандировките си! После плащаме нечувани репарации към гърците. Чети повече! Иначе ще вярваш на всичко казано и чуто.

177

Лупус

преди 11 години

До Анонимен 205Така беше допреди 25 г. Сега нещата се обръщат. Проблема е, че *** никога не можете да разберете ЗАЩО и КАК се случват тези неща.

176

ЧЕСТЕН

преди 11 години

205Навсякъде, където е имало комунизъм-социализъм, държавите са бедни, изродени общества, сбъркани приоритети, манталитет----------------*** верно е бе.... Финландия, Швеция са много изродени, бедни и нещастниПусни си един американски филм

175

до Честен

преди 11 години

Абе доста е грозно да се залага ,ама за мен Сирия или Иран са фоворити.Имаше и някаква африканска с многоо ПЕТРОЛ ,абе феса и интереса.

174

Анонимен

преди 11 години

Ти 50 години разруха милион българи убити или вкарани в лагери ги сложи на бомбардировк в София а ?

173

Kомисия

преди 11 години

Цецко Цветанов може да отиде да помогне на господарите си. Той е много добър в правенето на "обосновани предположения".

172

Анонимен

преди 11 години

Зная само, че всички страни, които са обявили комунизма за най-голямо зло и са следвали демократични и политика на свободна икономика и пазар, винаги са били добре.Развити икономически, хуманни народи, спокойни и живеещи добре.И обратното:Навсякъде, където е имало комунизъм-социализъм, държавите са бедни, изродени общества, сбъркани приоритети, манталитети и т.н.Е, същото е и в България.Останали са само някакви ***, които си мислят, че могат да построят комунизма.

171

Анонимен

преди 11 години

До АнонименРазрухата е дошла по късно като са почнали руснаците да източват страната ни---------кога по точни...когато се построиха пътища, железници и язовири. Когато беше потроена виадукта на Витиня, или по-рано когато беше прокопан Хаимбоаз. Кога по точно, че не се сещам?

170

Анонимен

преди 11 години

Седем взривни устройства... Да не стане като с кулите и онази, съседната сграда, която "някак си" се самовзриви и самолета, врязъл се в празното , освободено за ремонти крило на Пентагона?? Не че някой му видя останките?

169

аз

преди 11 години

колко удобно. ето им я причината на химериканците. но срещу кого ли ще тръгнат този път...

168

до 199

преди 11 години

МОЛЯ какво речи!Ами дори Парламента ни е уцелен от Англо-Британската авиация!Добре ,че сме имали смели пилоти ,че иначе щеше да е още по лошо.

167

до 196

преди 11 години

Е това си е стар номер ,да изкараш една криза локална.А ти бре ще ме светнеш ли 1974 що е имало купони в Америка ?Нещо да те светна автомобилите от 450 коня спадат до 80 ,ама четене ,не само зарибявки са нужни!

166

Анонимен

преди 11 години

до 196 Само дето България не е била в разруха защотот не е участвала и не са се водили сражения.Разрухата е дошла по късно като са почнали руснаците да източват страната ни

165

Комисия

преди 11 години

Цецо може да разнищи случая.

164

честен

преди 11 години

ПРИЕМАМ ЗАЛАГАНИЯ С ДАВАМ ДОБЪР КОЕФИЦИЕНТ 1,03 НА 6,00 ЧЕ СЕГА СЛЕД РАЗСЛЕДВАНЕТО ШЕ СЕ ОКАЖЕ, ЧЕ ИРАН Е ВИНОВЕН (МОЖЕ И ВЕНЕЦУЕЛА , ТЕ СЕГА С ТОЯ КОМУНИСТ ДЕТО ГО ИЗБРАХА СА МНОГИ СЪМНЕЙШАН) Ще се направи една инспекция която ще установи, че Иран има ядрени оръжия, а Венецуела има химически, биологични (чума, едра шарка квото се сетите) оръжия. Моментално бомбене с "демократични" бомби, приватизация от ам. компании на ресурсите. После като свърши всичко ще се кажат, че са се объркали.