108

Анонимен

преди 11 години

Син пита баща сиТате ,скъпо ли е да се ожени човек ?Не знам момчето ми.....още изплащам !

107

от 124 до 126 -

преди 11 години

32-годишниятДобре, ***, щом се позна, и аз съм съгласна

106

Анонимен

преди 11 години

Нещата стоят по следня на4ин:Няма правилни и погре6ни ре6ения, ... ако си готов да понесе6 отговорността.Пове4ето хора не искат да носят отговорност ... иска им се някои друг да е виновен за провала на живота им.Колкото до семейството ... мнението ми е, 4е глупави и бедни хора НЕ БИВА да правят деца, за6тото обри4ат тези деца на цял живот мъки и страдания.Какав 6анс според вас има едно циган4е ?Да създава6 деца и да ги хвърля6 на произвола е голям грях и това важи не само за ***.

105

Single taurus

преди 11 години

До scorpioДа, малко се поувлякох в самоубеждаването си.

104

ха!

преди 11 години

*** можели да говорят, че и пишат. Вие за какво мислите жените, бе, селяни диви - за крави за разплод ли, знаете ли как се раждат и гледат деца до живот? И какво физическо и психическо съсипване е това? И коя жена днес не работи до 9-ти месец и не изкарва и тя пари? Увлякохте се май - МОЛове, дрънкулки.........приказки наизуст.Седнали да плещят, че някой им пречи да си пият ракията.....Смешна история, и тези ги карат да създават и възпитават деца. По-добре - не, наистина.

103

Кисинджър

преди 11 години

И така, от прочетените коментари стигам до извода, че някои от умните и добре изглеждащи мъже и жени, които са над 30 и са необвързани, са ОСЪЗНАЛИ колко е важно човек да си избере мъдро партньора. Дори с цената на това в даден момент от живота си да са сами. Хора, за които качеството на живот е по-важно от общественото мнение.

102

Анонимен

преди 11 години

До до 116резлутат - населението расте, хората повече раждат отколкото умират, какво толкова не може да се разбере, не е сложно

101

до 116

преди 11 години

Сомалия - средна продължителност на живота - 47 г.Не сравнявай количество с качество.

100

Анонимен

преди 11 години

До Single taurus: В голяма грешка си пич/чке! Няма как да разбереш, че си заслужава... Колкото и да е трудно като ти се роди дете ще разбереш, че всичко си струва, колкото и да е трудно!

99

Анонимен

преди 11 години

КККЗащо държавата да дава парите? Те могат да дойдат и в резултат на частна инициатива. Парламентът и държавата следва да създават такива закони, които да създават условия за нормално развитие на обществото ни. И да гарантират прилагането им. Това със сигурност ще стимулира повече млади хора да се ангажират със семейство и деца.

98

Анонимен

преди 11 години

Сомалия, 2000 г 7 млн 2012 г 10 млн, без пари, ама нашите без пари не щатверно, там е топло

97

На дали

преди 11 години

Ами как да желаят мъжете семейство,като жените са кифли и (жени търсещи само собствената си сигурност!!?? - Сключваш брак радваш се на семейството си ,създаваш поколение и в един ден разбираш ,че "половинката" ти -се *** с друг!!!!Следва развод и после започва "великото" преследване на мъжа за имущество и пари!!!!!Е , К И Ф Л И - НАПРАВИЛИ СТЕ СИ СМЕТКАТА БЕЗ КРЪЧМАРЯ!!!!!ЗАТОВА ЩЕ СИ СТОИТЕ КАТО МОНАХИНИ И ЩЕ ВИ ПОЛЗВАМЕ ДОКАТО СТАВАТЕ ЗА НЕЩО!!!!!

96

добре съм си сам

преди 11 години

За какво ми е да ми надува главата само по цял ден.....там да идем, това да направим, онзи да видим....после с приятелките си да клюкарства.....какво съм ял, колко пъти на ден до тоалетна ходя, в леглото как съм бил, пък много съм пушил, пък защо пия бира или ракия, а не вино и т.н......сега си пускам клипчета с японки или корейки малеее страхотни са

95

KKK

преди 11 години

тоест според някаква експертка, ако държавата дава повече пари, мъжете ще се женят по млади .... с тази логика скоро няма да намерите къде е проблема.

94

Single taurus

преди 11 години

Голяма част от семейните хора, които познавам са изложени на унищожителен стрес - жена, деца, ясли, детски градини, пари, работа, страх от уволнение, кредити. Там някъде се появява и злоупотребата с алкохол и изневерите. На 35 изглеждат на 55 год. Винаги в тяхнатъа компания осъзнавам, че всъщност самотата е и щастие. Иска ми се да имам дете, но минусите в това да имаш семейство (особено в нашата държава) са твърде много. Аз не искам да правя компромис с отглеждането на дете, по-добре да нямам.

93

DEVIL-JIN

преди 11 години

Много изперкали и отчаяни от живота жени има тука,че и дават акъли как да се действа в различните ситуации.XAXAXAXAXAX.....

92

По-здрав!

преди 11 години

Има, има пари ...Има и тузари ...Има шампиони ...Харчат милиони ...Шефът ми е егати пича ...Шефът ми всеки го обича ... Шефът с кеф заплати плаща ...Няма друга фирма като наш'та ...Наш'та фирма е номер 1 ...Оборотна и не е на лизинг ...Данъчните кефят ни се здраво ...А от НОИ редовно имаме "Браво!" ...Най-добрата фирма ...Най-добрата фирма ... наш'та е ...

91

До Кисинджър 104

преди 11 години

След като критериите ти са такива, бъди сигурен, че рано или късно ще срещнеш тази, която търсиш. По-добре да проявиш търпение да я дочакаш, отколкото да направиш компромис.

90

Александра

преди 11 години

Девилчо,белезите на твоята неадекватност личат и от словореда ти.

89

Анонимен

преди 11 години

Написаното в пост.101 важи само за българите, може би и за турците. Много от *** живеят в коптор, който се състои от едно помещение. Това помещение се обитава от няколко двойки, но те си правят секс и не им пука. Резултатите са демографски и всички знаем какви са те.