22

Анонимен

преди 11 години

ГРОБ ще бъдат закопани на изборите

21

Анонимен

преди 11 години

Борисовско-Цветановска България е детска игра, в която стражарите и апашите са едни и същи лица.

20

rument

преди 11 години

България се нуждае от избиването на такива като вас *** мръсни

19

bg

преди 11 години

AMA PAK LI DEMOKRACIA BE KRADCI .......ISKAME TOTALITARIZAM I SILLOVA VLAS ,VSI4I DOSEG V BELENE I DA SE ODAVIAT V GOLEMIA GUL DETO SI GO IZKOPAXTE A NE ISAKATE DA SE DAVITE

18

МАЛКИЯ МЕСТАН

преди 11 години

САМО ДЕПЕСЕ...АНАВАТАН ХОЧ ГЕЛДИНИЗ.ТРЯБВА ДА ВЪВЕДЕМ ДРЕВНИЯТ ТУРСКИ СТРОИ - ДЕМОКРАЦИЯТА В ***.

17

Анонимен

преди 11 години

Да накажем Борисов и ГЕРБ на изборите !

16

BALGARIN

преди 11 години

SEGA NE E GOLEMOTO MEJDUCHASIE ! SHTE GO USETITE KATO DOIDE VOLEN!

15

престъпник

преди 11 години

На конгреса на дпс, целия свят видя и чу истинското лице на престъпната групировка дпс! Виковете от залата "УБИЙ ТЕ ГО, ***" никога няма да бъдат забравени! А извратеният призив към екзалтираната тълпа в залата към омраза срещу българите беше потресаващ! Рано или късно, ще дойде и вашият час, шайка разбойници!

14

цирк

преди 11 години

Разговор между висши кадровици в бкп!Другари, сега най-важното е приватизацията, но народа няма да ни позволи ние да раздържавява ме:- някакви идеи? Другари да създадем партия за целта(сдс) така хем ни лук ял, хем ни лук мирисъл! Отлична идея другарю! Добре ами малцинствата? Спокойно другари със задачата се е заел агент Сава(доган)! Другарят Сава ще създаде две партии, едната антибългарска(дпс) другата антималцинствена(атака), и двете партии антинародни, така ще имаме контрол над нещата! Другари, ами народа, няма ли да се усъмни, та това си е цирк? Следва истеричен смях в стаята: хахахаха!

13

Анонимен

преди 11 години

78% от ГЕРБ са бивши комунисти и то от ония с чугунените глави! Гербаджийският елит се състои или от комунисти, които никога не са напускали "партията"(вж. ББ),бивши комунисти или деца на комунистическата номенклатура(Лиляна Павлова) или обслужващия я персонал (Николай Младенов), синът на шофьора на генерал Шопов, шеф на ДС - Цветан Цветанов, по известен сега като "преследавач" на бившите от ДС и комунистите

12

Анонимен

преди 11 години

БУДА ЛИ ЩЕ ИЗБЕРЕТЕ ДА НИ УПРАВЛЯВА? ВНУК НА ФАШИСТ - УБИЕЦ. ДАЛИ И ББ НЕ Е СКЛОНЕН КЪМ ТАКИВА ПОСТЪПКИ. УНИЩОЖЕТЕ ПЕНСИОНЕРИТЕ , КОИТО С МИЗЕРНИТЕ СИ ПОДАЯНИЯ ОТ СТРАНА НА ДЪРЖАВАТА , ДОВЕДОХА БЪЛГАРИЯ ДО ФАЛИТ ! ТОВА Е ОСНОВНАТА МИСЪЛ НА БОЯНСКАТА БУДА .

11

Ъц

преди 11 години

"България има нужда от демократично управление."-------------Демокрация по Догански???? Ужас, обречени сме!!!

10

SAUER

преди 11 години

България ще се оправи само тогава ,когато публично екзекутират цялото ръководство на ДПС , БХК и когато впрегнат *** да копаят за да заравят кабели вместо да се бутат с каруците по пунктовете за метали.

9

мазник

преди 11 години

Как не го е срам този?! С какви очи гледа този отруден и беден народ в Кърджали? А, не, всъщност той гледа "бизнесмените" със съмнителен произход на парите? Няма никаква работа с обикновения народ. Той не понася почтеността и затова не общува с почтени хора - само Пеевски и Бисеров

8

Анонимен

преди 11 години

РЕЗУЛТАТИ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ Втори случай на самоубийство от Аспаруховия мост от началото на април бе регистриран в събота, съобщи БНР.По информация на шефа на варненската полиция Тодор Иванов 42-годишен мъж паркирал колата си в началото на моста, след което се е хвърлил надолу.В началото на април 44-годишен мъж също се хвърли от моста във Варна.

7

Анонимен

преди 11 години

Prostotiyata kray nyama.

6

Анонимен

преди 11 години

Всички ви видяхме, как "демократично" щяхте да унищожите Октай Енимехмедов, ако нямаше телевизии на конференцията ви. Пардон.

5

престъпник

преди 11 години

На конгреса на дпс, целия свят видя и чу истинското лице на престъпната групировка дпс! Виковете от залата "УБИЙ ТЕ ГО, ***" никога няма да бъдат забравени(все още не знаех те за етноса на Октай) ! А извратеният призив към екзалтираната тълпа в залата към омраза срещу българите беше потресаващ! Рано или късно, ще дойде и вашият час, шайка разбойници!

4

брадваро

преди 11 години

българия няма нужда от резани ***

3

Анонимен

преди 11 години

Ако Бойко ми предложи 100 лв-ще гласувам за него. Ако Сергей надцака със 150 лв-гласът ми отива при БСП.Ако Касим Дал ми даде 1000 лв-ще ги взема и НЯМА да гласувам за него. Ако НЕ СЕ НАМЕРИ кой да ми даде пари срещу глас- пускам за Местан!