146

5310 пенсионер

преди 11 години

До всички които имат коментари против пенсионерите !!!!!За да съм пенсионер за изслужено време от мен са взималиии!!!!За това сега получавам това, което съм дал да ви е ясно това е факт не оспорим !!!!

145

Анонимен

преди 11 години

Дали пенсионерите ще гласуват за този наглец Борисов ? Много се надявам , че НЕ !

144

Анонимен

преди 11 години

Много ядат тия пенсионери,брей.По 100 евро на месец им дават и пак недоволни,изядоха резерва за 100 години напред.Това да не ви е Западна Европа ,бе,дето пенсионерите вземат 1500-2000 евро пенсии?Или фалиралата Гърция-над 800 евро...Ех,управници,управници,все някой друг ви ср. в гащите,ама защото сте намерили *** народ-много слаба държава.

143

Анонимен

преди 11 години

Обидно и безсрамно е бившият министър-председател Борисов да твърди, че пенсионерите са му "изяли" резерва. Само дето Бочо не е бивш. Той и сега си е по професия ПРЕМИЕР. Така пише в диплянките. И Цвъко така твърди. Та ще вярваме на някаква си Капонка.

142

Анонимен

преди 11 години

Я кажи госпожо Капон, ти плати ли на твоите работници които работеха на Техническия Панаир, когато на теб ти беше възложено да го подържаш - НЕ, а взе ли си хонорара за подръжктата на Панаира - ДА, тогава къде се слагаш, нямаш ли мако съвест и хората хляб ядат, техният труд също има цена, съжалявам но и ти си като всички останали политици, така че по - добре се покрии някаде, за да не те изяде народният гняв................

141

Анонимен

преди 11 години

DOLU GERB

140

Анонимен

преди 11 години

яааа, мери капута! тая не знае ли, че единствено бсп е изградена само от омраза?

139

Анонимен

преди 11 години

Фашиститите от ГЕРБ и СДС гласуваха вдигане на пенсионната възраст и така отрязаха пенсиите на близо 100 хиляди пенсионери през 2012 г. и още 100 хиляди пенсионери през 2013 г.

138

избирател

преди 11 години

Капон забрави че ни "оправи" за 800 дни,ведно с групировката на царчето,обаче да има са взема тоя път-ще гледа парламента-само че отвън !

137

Николай

преди 11 години

Не знам колко трябва да е *** човек,за да гласува за Борисов.Мен ме е срам заради него като му слушам изказванията.Голяма простотия,голямо безочие,голяма излагация.Такова неуважение къ възрастните хора няма никъде.

136

шишо

преди 11 години

Боко ти пиеш ли редовно хапчетата. Нали знаеш без хапчета ставаш много ***.

135

555

преди 11 години

Не си психолог, а ПСИХОПАТ. Ако ти нямаш майка и баща или си *** от *** и кашалот, винаги ще защитаваш *** като Дянков и Б.Б., които упражниха геноцид върху тези, които построиха държавата.

134

Анонимен

преди 11 години

Отдавна пиша , че ББ е най- голямата грешка в политиката от освобождението до сега /не от прехода/.Да предишните управляващи са правили грешки, крали са, прикривали са престъпления. Но тук допуснахме да ни управлява човек без необходимия образователен ценз, с неясно минало, което се превърна в негово хоби през последните 4 г.. И има наглостта да се показва , да ръсо отново глупости , както ги ръсеше досега и хората отново му ръкопляскат. Такова чудо едва ли има някъде.

133

Анонимен

преди 11 години

***, всички Вие не помислихте за възрастните ни родители, които строиха тази България, от която все още има какво да крадете. Не вярвам на никой от политиците, защото всички се гаврят с народа.За мене думите бизнес и политик са най-лошите думи на света.

132

Анонимен

преди 11 години

на гербавия финансист горанов - дянковото отроче му трябвали 5 милиарда заемикой ще ги плащя бре гербавегати и наглеците ама то при тоя *** народ какво очакваши на капонката хич и не вярвам - взеха да говорат правилно точно преди избориитетя, янето, воленчо, па и кунева са патериците под прикритие на гербавата политика за българия и бсп не са стока ама по добре цаца ама риба отколкото нищодо там ни докараха гербавитеа и гласчета от турция чакат - месут йелмаз им беше на конгресчето

131

ЯНЧУЛЕВ

преди 11 години

НЕ ЧЕ ЗАЩИТАВАМ ГЛАВОЧА ОТ БАНКЯ ,НО ХАЙДЕ ЗА СЕГА ДА СПРЕМ ДА МУ ИЗКАРВАМЕ КИРЛИВИТЕ РИЗИ И ДРУЖНО НА ИЗБОРИТЕ ДА ГИ ПРАТИМ ПРИ БАТЕ МУ КОСТОВ И НЕГОВОТО СДС -НА СМЕТИЩЕТО ! КАКТО НАПРАВИХМЕ ПРЕДИ ДЕСЕТИНА ГОДИНИ СЪС СДС-ЛИКВИДАТОРИТЕ НА БЪЛГАРИЯ !

130

ако вие:

преди 11 години

- не искате да ви управлява министър, обявяващ лекари за убийци (вторият политик в историята на страната, който отправя подобни обвинения. Първият бе полк. Муамар Кадафи, лидерът на Либия)- искате в България да има свобода на словото и на печата- не сте страхлив и нагаждач- сте граждани със самостоятелно мислене и желание за действие- сте притеснен, че ГЕРБ е еднолична партия, която не осъществява нито една от нормалните дейности на другите европейски партии няма управителни органи, отчетни и изборни събрания и др.п.- не искате МВР да ви подслушва незаконно или в полза на няка

129

Българин

преди 11 години

Обикновено кръвното води до инсулт и умираш. Нещо цикълът не е завършен!

128

GERB OVER

преди 11 години

САМО ЗОМБИТА БЕЗ ДУШИ МОГАТ ДА ГЛАСУВАТ ЗА НАГЛЕЦ, КОЙТО СЕ ИЗГАВРИ С МАЙКИТЕ И БАЩИТЕ НИ!ТОЙ нарече всички онези, които прозряха в него комплексирания, *** Диктатор наглеци. ТОЙ вижда сам себе си като народняка добряк, който е *** и затова се разбира само с простите.

127

Анонимен

преди 11 години

Точно пенсионерите са виновни за ниските си пенсии. Защото са разрешавали на децата си безразборен секс без брак. Кой има нужда да се жени и ражда деца когато секса е безплатен. Защо да поемаш отговорности. За това населението намалява главоломно и няма кой да плаща за пенсиите им.Индия пращи от увеличаване броя на населението защото секса преди брак е недопустим а 90% от браковете се уреждат от родителите с помощта на агенции за уреждане на бракове.