26

Марк

преди 11 години

Не можем да се отърсим от комунистическата плесен!!И тоя Райков се оказа едни обикновен , комунистически изтърса

25

Марк

преди 11 години

не воожем да се отърсим от комунистическата плесен!!И тоя Райков се оказа едни обикновен , комунистически изтърсак!

24

До 29

преди 11 години

А бе ***, това което си написал е все едно да кажеш, че във всяка държава има Гестапо!!

23

Анонимен

преди 11 години

Сега няма ДС ,и не могат да хващат/Калинките/ ----,АТЕНТАТОРИТЕ в Бг ----ФАКТ!Алооо,Бг-*** ,....във всяка държава има...... разузнаване и ДС !

22

statkov.nikolay

преди 11 години

"досиетата на агентите на Държавна сигурност" (оръдието на репресивния комунистически режим) били "чалгата на прехода" И ТАКА ПРЕСТЪПНИЯ РЕЖИМ СЕ ВЪЗРАЖДА.

21

Анонимен

преди 11 години

ЧАЛГАТА Е ПРЕХОДНА, НО ДС НЕ УМИРА.И ДО ДЕН ДНЕШЕН ТЕ ДЪРШПАТ КОНЦИТЕ В ДЪРЖАВАТА.

20

Анонимен

преди 11 години

Аз съм съгласен с Райков.

19

Анонимен

преди 11 години

---23А кои са другите клонове ,на БКП ?---СДС,НДСВ,ДПС---,И ТЕ ЗАБОГАТЯХА КАТО ТЯХ !

18

Анонимен

преди 11 години

ДС БЕШЕ БКП, А СЛЕД 1989 БСП.

17

ФАНИ

преди 11 години

Г-Н РАЙКОВ Е ПРАВ НЯМА ЗА КАКВО ДА СЕ ИЗВИНЯВА КОГАТО НАБЛИЖАТ ИЗБОРИ И ВЕДНАГА ЗАПОЧВАТ С ДС ТОВА НАИСТИНА СЕ ПРЕВЪРНА В ЧАЛГА И СТИГА С ТЕЗИ КОМУНИСТИ КАЖЕТЕ МИ КОЙ ОТ ПАРЛАМЕНТА НЕ БЕШЕ ЧЛЕН НА БКП И СЛЕД ТОВА ОТИДЕ В ОЩЕ НЯКОЛКО ПАРТИИ - ПОЧУДИХА СЕ КОЙ ДЯДО ДА ИЗКАРАТ ЧЕ Е БИЛ РЕПРЕСИРАН

16

Жо

преди 11 години

ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ всъщност си беше Партийна сигурност и ЕДИНСТВЕНАТА `и задача беше да опазва с всички средства диктатурата на комунистическата партия. Държавна /партийна/ сигурност нямаше други задачи.За да крепи властта, ДС /като паяк кръвопиец/ беше оплела гигантска мрежа от доносници.Без тях, ДС не можеше.Офицерите, агентите и доносниците- т.е. тези, които преследваха хора за техните антикомунистически убеждения, днес "обърнаха палачинката" и станаха капиталистите милионери на България

15

DeDe

преди 11 години

ДС. не се грижи за държавата ,а за комунистическата власт.За държавата и народа се грижи президента и правиталството ,ама да видяхте грижи...аз видях горящи хора ФАКЛИ .Най ниски пенсии ,заплати ,няма образование ,има чалга ,няма зравеопазване ,има кражби....под ръковадството на ДС .Това е резултатът от ДС.

14

Иво

преди 11 години

Коалиция "Център - Свобода и достойнство"???Тия пък какво животно са и откъде накъде имат основание да искат каквото и да е?

13

Анонимен

преди 11 години

Просто и крадливо българско племе , то все не разбира!

12

тя

преди 11 години

ДС има във всяка държава .Те са тези които пазят държавността и националните интереси.Това ,че тук е имало отдели с користна цел , не значи ,че трябва да се хвърля "петно" върху цялата й дейност.Точно това й разграждане доведе до неимоверните и безнаказани огромни кражби от държавата.

11

Констелатор

преди 11 години

Има нещо особено дразнещо в т.н. демократично бърборене и това е употребата на БКП респ. комунист и ДС.БКП е мъртва от много време, а куп малки комунистически партии са създадени, за да не нарушават спокойствието на партийците в т.н. соц. партия БСП. Та когато някъде, някой напише БКП респ. комунист, всъщност става дума за крадец. Не, това не е синоним, комунистите са честни хора!ДС, което е Държавна Сигурност, ами това го убиха 1989! От тогава става въпрос за организирана прстъпна група!

10

Анонимен

преди 11 години

Скапана държава, пълна с ***, да върви по дяволите.

9

брадваро

преди 11 години

ша има да чекат да се извини

8

Анонимен

преди 11 години

А сега не трябва ли да има ДС и да работи за интересите на държавата ни? Кой в момента работи за интересите на държавата ни? Никой не работи и за това сме разграден двор. Не слагайте всички, които са работили в ДС под един знаменател.

7

DeDe

преди 11 години

Баща му е от държавна сигурност ,служил на КГБ .Крушата не пада по далеч от дървото,и той е агент на ДС .Да се отвори неговото досие за да се види какъв *** е бил.Ако не си от държавна сигурност ,никога не може да станеш дипломат !Един от неписаните закони на комунизма.