115

Пешо

преди 11 години

Ще се коалирате успешно със затворниците от централния софийски затвор!

114

...

преди 11 години

Какви 8 милиарда дълг ?! В хазната има 6-7 милиарда.Като сложим и ,че Станишев преди да загуби увеличи пенсиите.Това са около 1 милиард на година,да не слагаме БЕЛЕНЕ,Цанков камък и още куп простотии които направиха 3-ната коалиция.Не гледате какво направиха... Какво искате за 3 години трябваха им още 15-20в за да излезем от калта !!

113

за когото и да

преди 11 години

гласувате- всички тук са комунистически *** !

112

Анонимен

преди 11 години

С предизборната си програма, Борисов доказа, че ще подкрепи статуквото! Плоския данък-убиец на малкия и средния бизнес остава!!! Борисов няма да бръкне в бездънните джобове на крадците на прехода-олигарсите! Борисов и компания ги наричат гальовно "успешни хора"! Кой от бандитите на Станишев Борисов вкара в затвора! С какво Борисов промени съдебната система?! Със системни назначения на комунисти от президентската квота. Ще гласувам за лудия, май това ни трябва!!!

111

Перко Наумов

преди 11 години

Дилемата пред България е ИЗБОРИ ДО ДУПКА ИЛИ РЕВОЛЮЦИЯ!Бойко Борисов и ГЕРБ доказаха че са единствената сила в държавата която може да накара най-заспалия народ в света да излезе по улиците и да измете власта!Заради това отчасти искам ГЕРБ да спечели изборите за да видя как се търкалят главите на олигарсите по улиците

110

до 140

преди 11 години

Какви идеи имат Атака? - освен да крещят като ненормални по площадите.

109

Анонимен

преди 11 години

Борбата с битовата престъпност-? -не крадете ли идеи на Атака г-н Цветанов ???

108

Анонимен

преди 11 години

Цветанов ни казва следното:Ако ГЕРБ успеят да вкарат 95 депутати, тогава новата коалиция ще е ГЕРБ+ДПС. Иначе септември ще бъде май и ще има нови избори.

107

Гюро Михайлов

преди 11 години

Борисов е първият премиер след Жан Виденов, който си отива след масови гладни бунтове. За 42 месеца ГЕРБ натрупа 8 млрд дълг, остави над 800 000 безработни - 100 000, от които младежи. Борисов е единственият премиер, който замрази заплатите и пенсиите. Лекарствата се увеличиха с над 500%, а храните с близо 50%. Средният и малък бизнес бе унищожен

106

Анонимен

преди 11 години

На думи няма коалиция, но при гласуването ще има тайна коалиция ГЕРБ - Атака, както беше и през 2009-2011 г.

105

Прошко

преди 11 години

А бе , *** нещастен , грозен и корумпиран , как можа да кажеш , че протестите не са срещу ГЕРБ ?! Ами тогава защо баш-мутрака Бойко си подаде оставката и се скри като лалугер ?!

104

чоки

преди 11 години

Народът свали тройната коалиция, сега с камъни свали ГРОБ.Никога повече комуноиди във властта на отечеството.Лятото бъдете готови да се борим с тези две болшевишки партии в името на оцеляването.

103

123

преди 11 години

Долни ***, махайте се и си приберете и протежетата-некадърници дето сте насадили навсякъде в държавата!

102

Анонимен

преди 11 години

Този безсмъртен полицай е последицата от всичко това. По новините казаха, че бил наказан дисциплинарно. Аз не знам какво дисциплинарно наказание са му наложили, но според мен единственото адекватно е уволнението. Надявам се, че пострадалия ще осъди този безсмъртен и ще се наложи да го уволнят дисциплинарно, като му отнемат всичките привилегии, на които той си мисли че има право в болната си глава. Пострадалия е задействал съдебната система и ще чакаме да видим какво ще се получи.

101

Sretan

преди 11 години

Iskam da vi pitam,osnovno licata ot GERB OOD. Koe pri Troinata koaliciq ne vi beshe nared v zhivota i koe,pri izgonenoto pravitelstvo na Onzi zelenchuk ot Bankq vi beshe ok?

100

falkone

преди 11 години

герб ИМАТЕ едни чушки иматескапаняци скапаниВизия имал6 апартамента е по-вероятно да имаш Цвъко бетонна главо!

99

vivo

преди 11 години

а с дпс ли? ако е така няма да гласувам за вас.

98

НМ(народна милиция)

преди 11 години

Тоя с деформираната глава ще ни оглозга кокалите до край.

97

Анонимен

преди 11 години

ако волен беше малко по-умен щеше да влезе в парламента заедно с ВМРО. Така щяха да изглеждат малко по-умерени и можеше да участват във властта без да се скара европа ...

96

червена баба

преди 11 години

Не ги хвалим заради предизборната кампания, говорим въз основа на факти, а не защото сме едно политическо семействоАко и това не звучи смехотворно.....та някой плюе ли си семейството