252

Мунчо

преди 11 години

Абе и аз разчитах БСП-то да направи нещо, да се постегне, Станишев да се пооттегли, да даде път на нови лица... а той Сер Гейко ще реформира БСП с лица и за^дници като Мартин Захариев! И той станал социалист, молим ви се! Докато смучеше топките на Макарона в Унисон беше най-върлия капиталист, а сега ще превзема социалната идея...! Щото Гейко превърна БСП в бардак!За пръв път няма да гласувам за БСП! Ще гласувам протестно за Болен, да им къса нервите в залата поне!

251

мнение

преди 11 години

На тези две партии , не им ли стигна плюенето в продължение на четири години , след като накрая , това ще завърши с .....БРАК?Наколко шантави форумисти , на луди ли ни правят с коментариите си , обвинявайки се и разграничавайи се ужким един срещу друг , но определено ОБЕДИНЕНИ в коментариите си срещу Меглена Кунева????Всеки глас за ГЕРБ е и глас за БСП , както и обратното и накрая всичко това , в кюпа на.....Б К П ....

250

Вуки

преди 11 години

Да върнем България на хората"??? Ами да не сте я взимали, че да става нужда сега да я връщате! А, и да не забравя веднага ти повярвахме!!!

249

Анонимен

преди 11 години

Как само е вдигнал ръката и каква физиономия е придобил- ***. Червени *** кажете защо вашия духивен баща не състави временно правителство, като е толко кадърен да ни управлява, отговорете де. Нали му се даде възможност да покаже на какво е способен , той върна мандата. Отговорете, но малчите, ***. А кажете нещо и за АЕЦ Белене, с това потребление на тока в момента, кажете , а не мълчете. ***.

248

драго

преди 11 години

18% за БСП в този сайт означава около 40-45% на изборите.

247

йордан

преди 11 години

Спирам да пиша за днес. Ей,това комуниста е много нагъл и проооооост,чугунена куха лейка.Заучени фрази ,манипулации и никакакво чувство за срама,ужас.

246

Анонимен

преди 11 години

Ако не БСП ,значи стягане на коланите още 4 г.!!Някои казват,че БСП обещава прекалено много??!Герб си го казват директно,те нищо не обещават и логично още 4 г. ще сме в същия застой и мизерияЗа това хората се самозапалват,защото са в безизходицаГроб гарантира безизходицата!!

245

gg

преди 11 години

Tozi na snimkata zashto neotide pri protestirashtite ? Kolko liubov go chakashe samo ne e istina tozi NACIONALIST

244

Анонимен

преди 11 години

Дебелоглав ***, няма смисъл да се спори с вас, вие сте генно увредени

243

Малкият Иванчо

преди 11 години

Другарю Станишев,ГЕРБ не са на власт от 2 месеца,актуализирайте речта си.

242

Кучето

преди 11 години

Тройната коалиция беше най-доброто правителство на българския преход - водеха социална политика, при тях имахме рекордно висока раждаемост, вдигнаха 2 пъти пенсиите, повишиха и другите доходи, вкараха ни в Европейския съюз, построиха повече магистрали от гербаджиите - цели 140 км. срещу 110 км. за Борисов :)

241

Анонимен

преди 11 години

Аз пък мисля,че бесепарите и гербаджиите СВАЛИХА държавата ни в ПАРТЕР.Разликата е само дето задниците ни са вирнати по-високо,а главата по-ниско.

240

Анонимен

преди 11 години

Защо постоянно ни набивате тоя *** по всички медии ? Престанете, не може да го гледаме вече, по-добре ни дайте нещо за Северна Корея, нали и там управляват такива като него ***.

239

Анонимен

преди 11 години

Поправка - гражданите могат да свалят не само ГЕРБ, но и всеки от власт! И ако няма да отидете в затвора, поне няма да обслужвате олигарсите. Ако трябва, ще се менкате като пелени докато не се пръкне по чиста случайност някой способен патриот, който да управлява.

238

Анонимен

преди 11 години

МНОГО ДОБРЕ СИ СПОМНЯМЕ ВСИЧКИ ЧЕ ПРИ ТРОЙНАТА МАФИЯ ЗАПЛАТИТЕ БЯХА 2 ПЪТИ ПО-НИСКИ, МАКАР И ДА ИМАШЕ 1-2% ПОВЕЧЕ РАБОТА, ЗАРАДИ РЪСТА НА ВСИЧКИ ЕВРО ИКОНОМИКИ. ЗАПЛАТИТЕ БЯХА ПО 150 ЛЕВА, КРАДЕШЕ СЕ ААААААДСКАТА И ХОРАТА НЕ ВИЖДАХА АБСОЛЮТНО НИКАКЪВ ИЗХОД ОТ СИТУАЦИЯТА. А ПРИ БОРИСОВ ПОНЕ ИМАШЕ НАДЕЖДА И МОРАЛ В ХОРАТА.

237

optimist

преди 11 години

Кои са тия 18% дето гласуват за БСП?! Пак ще берем ядове...

236

Summer Son

преди 11 години

До до 224 "Преди 1989, всеки спокойно можеше да си купи жилище, без банки, без кредити..." Можеше , ама се чакаше по пет години. Все още не можем да осъзнаем какво зло е комунизма.

235

иро

преди 11 години

хора, да не позволяваме на *** заедно с турци и *** да ни управляват!!! да не допускаме тая *** до власта, защото за една година ще ни фалират!!!

234

Селянин от Странджа

преди 11 години

Много си се накокържал бе куче, ама на 12,05 ще виеш на умрело. Ликвидаторът на БСП Сергей Дмитриевич ще ти приглася. Но той ще избяга или в Брюксел или в Херсон, а ти ще си тука. Един въздух ще дишаме с тебе, кротни се малко.

233

СЕЛЯНИН

преди 11 години

Тук явно има много спамари от редиците на ГЕРБ. Освен да изливате помия и да говорите глупости и простотии, отворете някой сайт на МФ БНБ, НОЙ и малко се образовайте.