456

Анонимен

преди 11 години

Поредната простотия на мутрите.Аз в тая статия прочетох едно че мутрите от групировката са платили на некви *** и престъпници да идат на разходка срещу някои лев да чуят как пак ще фалшифицират изборите и ще продължат с престъпленията.НЕЗНАМ КОИ ОБРАЗОВАН И НОРМАЛЕН ЧОВЕК ЩЕ ГЛАСУВА ЗА ТЕЗИ НЕКАДЪРНИЦИ КОИТО БЯХА ИЗГОНЕНИ С КАМЪНИ КАТО НИТО ЕДНО ПРАВИТЕЛСТВО ДО СЕГА.НИКОГА ПОВЕЧЕ ГРОБ И ТЕМ ПОДОБНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ МУТРИ-НАЙ ГОЛЕМИЯТ ПРОВАЛ НА БЪЛГАРИЯ

455

Анонимен

преди 11 години

Този *** Бойко е най организирания престъпник,дано парите които краде от обикновенните хора ги харчи за своето и на семейството му задраве.*** И КОМУНИСТИ ВЪН ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО!!!!!!

454

Ивето

преди 11 години

Аз лично присъствах на конференцията и искам да поздравя организаторите, за това че се справиха толкова добре. А що се отнася за Бойко Борисов - хората показаха, какво е отношението им към него. Цялата зала беше на крака при появяването му и доста време след това!

453

123

преди 11 години

Мале-е-е-е-е! Конгресите на БКП през Тодор Живково време, ряпа да ядат!!!! Тези надминаха и БКП и КПСС. Цирк......разигран да впечатлява политически и икономически неграмотния електорат.

452

Тишо

преди 11 години

Тъпите комунисти освен да завиждат за постигнатото от ГЕРБ друго не могат да правят! Без Борисов нямаше да има такава красива зала, с която България да се гордее и да има къде да се проведе поне един концерт или спортно събитие. А БСП има само да си мечтаят да я напълнят!

451

до 505

преди 11 години

Прав си не са толкова а повече :-) я уточни...

450

Вики

преди 11 години

До чичото Защо не спрете да пишете глупости по форумите? От написаното е ясно, в какво "раздаване на пари" сте участвал!!!

449

наблюдател

преди 11 години

Чак сега разбрах защо Бойко строй спортни зали. Да си прави в тях пленумите бре хора.

448

Анонимен

преди 11 години

Значи, чужди наблюдатели на изборите през 2011г. за президент отчитат ,че най-много злоупотреби и купуване на гласове са имали герб !!!

447

Анонимен

преди 11 години

Хи,хи !!! Бай Тошо си построи НДК , а Боко собствено !!!

446

Анонимен

преди 11 години

Тити хули властта, даже е кандидат за кмет. След това сестра му - журналистка става директор на ... елитна гимназия и почва да овиква учителите както тити баскетболистите. Благодарният титко почва да хвали властта. Но излиза Люба Кулезич и поредната Калинка лъсва. Всичко е нормално в държавата и "комунистите", разбирай всички опитващи се да мислят, са виновни.

445

Дръндер

преди 11 години

"бившият трикратен министър-председател на Турция Месут Йълмаз"-Ахам бивш поздравява бивш и това ако не е поличба!

444

Анонимен

преди 11 години

ОКАЗА СЕ ЧЕ ДОГАН НЕ ИМ Е ВЪРВЯЛ ПО ГАЙДАТА НА ТУРЦИТЕИ СЕГА СИ ИМАТ *** НА ВЛАСТ - ГЕБР ЗА ТЯХ ЩЕ ГЛАСУВАТ ВСИЧКИТЕ БЕЖАНЦИ ОТ ТУРЦИЯ НЕ Е СЛУЧАЙНО ЙЕЛМЪЗ Е ДОШЪЛ ТУКАА БЪЛГАРИТЕ ДА ГО ДУХАТ КАТО СЛУГУВАТ НА ГЕЙБЕРИ

443

anonimen

преди 11 години

КОЛКО Е НАГЬЛ ТОЗИ ПОЖАРНИКАР

442

ОБИКНОВЕНА НАГЛОСТ

преди 11 години

ВИЖТЕ АВСТРАЛОПИТЕКА С РЪКАТА В ДЖОБА. КАКВО ЛИ ПРАВИ РЪКАТА МУ ТАМ. А/ЧЕШИ СЕ,Б/ПОДГОТВЯ СЕ ДА НАПЪХА КЪШЕЙ ХЛЯБ В УСТАТА НА БЛАГОДАРНА МЛАДА ГЕРБАДЖИЙКА,В/НЕ ЗНАЕ КАК ДА СЕ ДЪРЖИ И ПАЗИ РАВНОВЕСИЕ С ГЛАВАТА ВРЪТНАТА В ПРОТИВОПОЛОЖНА ПОСОКА. ИНАЧЕ ОКОЛО ГЕРБ И КРАТУНИТЕ,КОИТО ГО ОГЛАВЯВАТ НИЩО НОВО.ТЪПО ШОУ,ПОЛИТИЧЕСКИ ЧАЛГАДЖИЙСКИ КУПОН. НА ЧОВЕК МУ СТАВА ГАДНО КАТО ГЛЕДА САМОДОВОЛНОТО ДЪРЖАНЕ НА БУДА И КОМПАНИЯ,СЯКАШ ХОРАТА НЕ ГИ ИЗГОНИХА С ШУТОВЕ САМО ПРЕДИ МЕСЕЦ.КАКВА НАГЛОСТ.МУТРИ И ТОВА Е

441

Анонимен

преди 11 години

Не са заблудени а заплатениВ тая страна личния интерес е над всичко

440

факти

преди 11 години

От как Костов не е на власт,тази държава върви само надолу а дъното още не е достигнато.

439

Анонимен

преди 11 години

И сега какво правим гласуваме за ГЕРБ защото видяхме хиляди да ги подкрепят

438

герб-Срам за Родина

преди 11 години

Да са ни "честити"! "Най-демократичната партия" - Бившият депутат от ГЕРБ Емил Димитров напуснал България. Решението си той обяви по Канал 3."Не искам да подлагам на риск живота на децата си, тъй като имам информация, че те са застрашени", обясни по телефона Димитров. 'Намирам се в страна от Европейския съюз, където ще направя интервю пред нотариус и ще разкажа какво знам. Това ще бъде застраховка за живота на децата ми", заяви Димитров."Не искам да им се случи това, което се случи напоследък на други деца, допълни той, визирайки отличането на дъщерята на Брендо. "Не желая вече да съм пол

437

Ами

преди 11 години

То във всеки град има стадион