172

Е тва е

преди 11 години

Щангист - политик

171

ЖороПърви

преди 11 години

ДО 202- То пък ГЕРБ имат ли кадри, освен Миро Мършата и Калинка?

170

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ не се ли притеснява че това са хора които не са подготвени за такива високи държавни длъжности,и че поставя на риск гражданите и политическото статукво в България.

169

Shark

преди 11 години

Не го прави Станке, не влизай в политиката, ще изгърмиш като бушон. ГЕРб със свещ ги търсят такива като тебе да видгат рейтинга им. Не влизай в политиката, особено с провалена партия като ГЕРБ. Харата са казали - каъка си тежи на мястото, а твоето място не е в политиката момиче, разбери го. Лъжат те ГЕРБ-аджиите че ще имаш шанса да направиш нещо за спорта, ти си добра и наивна и им вярваш. Нищо няма да можеш да направиш, вдигат си рейтинга на твой гръб, но това ще срине твоя личен рейтинг.

168

Dido

преди 11 години

Мафия майка- МАФИЯ!

167

ИРЕН

преди 11 години

Слушах го това простовато момиче впредаването "ЧЕЛЮСТИ" Ами то едно смислово изречение не може да каже.Усукваше като Мирча Кришан едно и също нещо-Щяла да каже какво трябва на спорта за в бъдеще.Знае ли тя, че много образовани хора знаят какво трябва да се направи,за което са нужни доста пари.Да си ходи на село при кончетата, на чист въздух.От такива законодатели сме на този хал.Нека се образова и после да мисли да се хвърля в политиката.Благодаря от такива простафили.

166

Анонимен

преди 11 години

STANKA ZLATEVA E DOBUR 4OVEK, PREKRASEN SPORTIST I SE 4UDQ, KAK SE E SUGLASILA DA BUDE V LISTITE NA GERB, KAKTO I NA KOQTO I DA E DRUGA PARTIQ. QVNO E PODLUGANA, TQ NQMA OPIT V POLITIKATA I GERB 6TE IZPOLVAT SILATA I MORALA I NA SVETOVEN SPORTIST. A POSLE, KOGATO Q OMURSQT V GADOSTITE SI NA DEPUTATI, V KRAJBITE, ZAMENKITE, GLASUVANETYO NA ZAKONI S KOITO NE SE POMAGA NA HORATA, S CQLATA MRUSOTIQ NA POLTUIKATA 6TE Q IZOSTAVQT UPOTREBENA, OBURKANA I IZHABENA. STANKE, POMISLI S KAKVI HORA 6TE BUDE6?

165

Ема

преди 11 години

Какво ли може кака станка , оосвен да е гербаджийка- за да е дупутат и това стига.....................

164

pimpalicious

преди 11 години

Герберите са се отчаяли до такава степен, че разчитат на доброто име на Златева, за да ги изкара от дъното, в което се намират в момента..

163

до Златева

преди 11 години

Златева, най-добре завършете някаква специалност.Трябва да имате образование.БОРБАТА не е нито спорт, нито ПОДХОДЯЩ за ЖЕНИ.Какво искате да стане от Вас?Мислете.Да се биеш. Това е някакъв средновековен овчарски манталитет.Може би турски- особено онези глупости- омазани да се бият.Простотия.Измъкнете се от тази действителност- борбата.Но чрез ОБРАЗОВАНИЕ.Сега не е "социализъм" и няма да вървят такива "бисери", каквито "изплю" някога един заслужил борец в тв интервю:'рънатъ праи борбътъ".

162

ДО 191

преди 11 години

АКО НЯКОЙ Е ЗАБРАВИЛ- ТОЧНО ДОГАН ПРЕДЛОЖИ БОЙКО БОРИСОВ ЗА ГЕНЕРАЛ. ОТ МАЙОР СТАНА ГЕНЕРАЛ ПО ЖЕЛАНИЕ НА ДОГАН. ХИЧ ДА НЕ СЕ ПРАВИ НА ПАДНАЛ ОТ МАРС ТОЯ *** ПОЖАРНИКАР ! А ПЪРВАНОВ ГО НАПРАВИ ГЕН.СЕК. НА МВР. НЕБЛАГОДАРЕН ЛИ Е БОЙКО ИЛИ ИМА НЕЩО ЗАД ЗАВЕСАТА ?

161

Анонимен

преди 11 години

еми това е, хора като станка и стоичков ще гласуват утре законите и ще решават "мъдро" как и къде да живеят децата и внуците ни

160

nero43

преди 11 години

вие от герб не осъзнавате явно какви глупости вършите в желанието си да представите нови лица на тези избори.това се отнася най вече за БСП при които са се утвърдили цели стада от мастодонти вечни в политиката.не се занимавайте с глупости ако не искате да отдръпнете хора от вас

159

Анонимен

преди 11 години

Ръната прай бурбъта!

158

Анонимен

преди 11 години

най големия враг на българските турци си остават комуниститеи отъждествяването им с дпс е най-голямата победа на "демокрацията"да си припомним целувката на юда - подкрепата на доган за президентските изборисилна медийна подкрепа и никакви гласове в турция и кърджалирезултат - чудесен президентвсъщност ДПС си беше най-големия съюзник на герб

157

do 187

преди 11 години

хич не е и задължително, Цв. Цв. да не би да може да вързва ? даже напротив, от 4-5 г,. е на мода да не можеш и да мислиш, колкото си по-***, толков апо-големи шансове да просперираш, щот ако не с аобградени с тъпота управляващите, много ясно ше личи колко им е багажа

156

Анонимен

преди 11 години

Комунисти и турци на власт!? Не, благодаря!

155

дядо

преди 11 години

българина доказа своята неадекватност 20 годиниспортистите са върха на пирамидата път на младитетова са си похвати от културната революция на китайцитедокато не се сложи бариера от 50 години в управлениетоще затъваме в ла.ната - и част от политиците го знаят ана по-тъпите им е обясненоот съветниците им но такава е игратаи ако таканаречения електорат не си разчовърка съдържанието на надраменото украшениеси го очакват същите успехи като последните 23 години

154

дан колов

преди 11 години

Никога не е късно да станеш за резил. И по каква тема ще се изкаже ,а и виждаме,че българския език не и е от най-говоримия.Парламентът ще стане фитнес зала,а какви личности са имали трибуна там.

153

Анонимен

преди 11 години

Haidee I olimpiiskata medalistka opliuhte kompleksari ! Edin puk pishe che struvala milioni na danakoplateca ! Iako boi I do pripaduk za vas mishki ! Boi do pripaduk !