64

Анонимен

преди 11 години

Без да съм фен на севернокорейците и на руснаците,бих казъл че германците и французите не са прави.Провокациите са едиствено от страна на Съединените Марихуански Щати,които много,ама много искат да стане война.

63

коко

преди 11 години

Мале, щом мечо вдигне лама, значи, мечоците да се подготвят за лято.

62

анонимен

преди 11 години

До АнонименE да ама го прихванаха с чешкия радар "Тамара"

61

го

преди 11 години

Както винаги сме неподготвени както след чернобил. Учудвам се че президента още не е свикал консултативния съвет за сигурност. Населението ни не е инструктирано какво да прави при ядрено замърсяване. Не са проиграни варианти за евакуация и укритие в бункерите на населенито. Пиша го това защото предишните 4-5 неща които написах се използваха от управляващите. Медиите странно мълчат вместо по телевизията трябва да се дадат указания за евакуационите маршрути и защитните средства.

60

U.S. MARSHALL

преди 11 години

Ф-117 Е МНОГО СТАР ВАРИАНТ ОТ НАЧАЛОТО НА 80-ТЕ.. ОТ 1981 Е ПУСНАТ..пРЕЗ 1989 В БЕЛГИА,ХОЛАНДИА И ЗАПАДНА ГЕРМАНИА ИМАШЕ ГОЛЯМА ПАНИКА ОТ НЕОБОЗНАЧЕНИТЕ ЛЕТЯЩИ ОБЕКТИ И ИМАШЕ БУМ НА НЛО-СИГНАЛИ...А ТОВА БЕШЕ Ф-117.НОВИЯТ БОМБАНДИРОВАЧ ''Б-2' Е МНОГО МНОГО МНОГО ПО НАПРЕДНАЛ И НАДЕЖДЕН ОТ СТАРИЯ Ф.МОЖЕ ДА ЛЕТИ 22 000 КИЛОМЕТРА БЕЗ ДА ПРЕЗАРЕДИ И ИМА НЯКОЛКО ТАИНИ МОДИФИКАЦИИ ОТ Ф-117.

59

Всичколог

преди 11 години

usdebtclock с разширение .org казва всичко.

58

777

преди 11 години

Със своята намеса и демонстративното дрънкане на оръжия от страна на САЩ те могат да разпалят трета световна война. Региона е барутен погреб, само че бярута е замемен с атомни бомби и ракети. Американците дърпат дявола за опашката. Нека не забравят, че там е и Китай.

57

tixy

преди 11 години

Всички сте мн отворени за САЩ...с некви примерчета дето звучат по скоро комплексарски от колкото смешно даже : ) Още малко ще почнете да сравнявате САЩ с Алжир :Д

56

северно кореец

преди 11 години

КъмСоциалиста 47. Другарю,желая ти от все сърце мечтата ти да се сбъдне, та да видиш комунизъм в действие.Тука не можахте да го наложите, та за това ще си отживееш там.Абе,ти да не се шегуваш?

55

de

преди 11 години

Винаги ми е била интересно Всички Вие, които зщитавате Русия..да кажете..великата Ви майка...след като е Велика защо продава оръжие на половината свят? Защо не взема отговорна позиция по световните проблеми? ЗАщо защитава изостанали джиджета като ирак,сирия,иран,куба и т.н. Защо няма роля в издигането на света ? С какво е допринесла последните 40 години ? освен с дадените и от бог Ресурси ????? и още мн може да се напише

54

Анонимен

преди 11 години

И още нещо свързано с великата мощ на американските ВВС. Румънската модификация на МиГ-21 (изтребител от 2 и 3-то поколение) 'LanceR' побеждава много по-съвременния американски F-16 (четвърто поколение) като съотношението победи-загуби е 4:1 в полза на МиГ-а. Говорим за МиГ-21 все пак...

53

Анонимен

преди 11 години

Ти да си чул комар да говори лошо, когато пие кръв?

52

китаец

преди 11 години

Що за мезерен народ сте българи. Аз ходил 50 път в Русия и не чул руснак да говори лошо за българия

51

Рудолф Хес

преди 11 години

Притесявай се за живота на маймуните, Руснсаците не ги мисли, те победиха вермахта.

50

Анонимен

преди 11 години

Сърбите свалиха невидимия, неуловимия, страшилището Ф-117 "стелт-бомбардировач" със модифициран съветски ЗРК (зенитно-ракетен комплекс) С-125 Нева от 70-те години. Толкова със великата американска армия и нейните напреднали технологии. Добре, че руснаците им отвориха очите за векторната тяга (първо се появява в Су-27) и редица други работи, които американчетата още се чудят как да изкопират.

49

Анонимен

преди 11 години

TEZ AMERIKANSKI SVINI PROBVAT RUSNAKA DA VIDIAT KAK SHTE OTREAGIRA 4EST IM PRAVI NA RUSNATSITE 4E NEMOJAXA DA GI OBEZLI4AT KATO NAS BALGARITE

48

Анонимен

преди 11 години

Русия е единствената бариера пред световния тиранин САЩ. Но за разлика от Либия, Ирак, Панама, Афганистан и Гренада, Русия е с 15-20 години напред във военната си мощ. За справка - американското изтребителче 5-то поколение Ф-35 през месец го спират от полети, поради технически неизправности. "Великия" стелт ф-22 пък е толкова велик, че го спряха от серийно производство, а 2-3 години не можаха да оправят неизправността с кислородните маски.. А пенсионирания "стелт" ф-117 сърбите го свалиха!

47

Анонимен

преди 11 години

не разбрал че има криза ахахха каква криза по неговото време бе.. за последните 23 години такъв подем като по времето на Орешарски не е имало и толкова пари в държавата също.. смешниците не могат да му се намажат и на малкия пръст

46

Анонимен

преди 11 години

С пускането на новината,че КНДР е обявила война ционистите се надяваха да предизвикат по цял свят гняв и нетърпимост към севернокореиците но се получиха обратния ефект дори и малкото които им повярваха(само не съм сигурен за форумните седероуроди ) знаеха,че това е в резултат на преднамерена провокация от техните американски слуги с цел започване на поредната спасителна за икономиката им война и веднага прибягнаха до вариянт Б - грешен превод !!!

45

Тихомир Томов

преди 11 години

Северна Корея е една от двете държави , които не са под еврейско управление и им прави чест ,че се държат с достойнство !