194

Петров

преди 11 години

Орешарски беше най - добрия финансов министър на България от падането на комунизма насам!

193

999

преди 11 години

Нима мислите че ние хората сме забравили какво каза тоя ***. Ние може да им обещаем но ще си правим каквото си искаме. Тоя ***,цялата политическа класа е *** И ТРЯБВА ДА ОТИДЕ НА БУНИЩЕТО.

192

Анонимен

преди 11 години

Този е готов да си продаде *** на всеки за пари и власт!Същевременно като икономист е ***, но говори бавно и това много се цени като при ДОГАН.

191

Иван

преди 11 години

На изборите ще видите кои е ялов Господа социалисти.

190

Кур дю Коленков

преди 11 години

Понеже "УМНИЦИТЕ"от ГЕРБ са много категорично против Орешарски,бързам да ги успокоя,че Станка Златева вече я гласят за Министър Председател!

189

глас

преди 11 години

Орешарски ще бъди добър премиер Гледах дебата с Горанов в предаването Всяка неделя и останах с убеждението че ГОРАНОВ е копие на ДЯНКОВ Същия е в надзора на здравната каса и докъде докараха Болниците до фалит Така че Горанов е едно перекенде

188

до 267

преди 11 години

БСП са като кърлежите и бълхите - те трябва да пият кръв от народа . Ако ги оставим сами те ще умрат.

187

Дядо

преди 11 години

Не се карайте млади българи,излезте,разходете се,съберете се с приятели,тея айдуци горе във власта ще се разберат помежду си кой,да ви ограбва в следващите 4години.Не се притеснявайте,трябва да ви е ясно едно-всичко е изгубено безвъзвратно.Е все пак за ваше успокоение попишете си,нагрубете ги,кажете кой колко милиона е откраднал(те са си техни)не им пречите,дори може би се забавляват докато ви четат и слушат.Кучето си лае,кервана си върви.Млади сте,млади не знаете какво е с 70евро цял месец.

186

Боби

преди 11 години

Тоя Станишев много го е страх Бойко да не се върне от тия 250000 закрити фирми 90% са само на документи работещи с цел теглене на ДДС и голям процент от него влизаше в касите на Тройната коалиция, но няма вече спряха им кранчето. Според мен усеща колко е дребен и нещастен пред Бойко и започва да изпада в паника, очаквам все по-големи лъжи и небивалици от него.

185

Анонимен

преди 11 години

ORE6ARSKI KOMUNISTI4ESKIA " TROQNSKI KON " NA MISIA V " SDS " NA NEGO LI DA BADE POVERENO UPRAVLENIETO NA DARJAVATA. 6TO ZA MORAL TREBVA DA IMAME BALGARITE ZA DA MU IMAME DOVERIE . AMI TOI PREZ 4AS 6TE NI LAJE . DEGENERAT KOMUNISTI4ESKI

184

SEVERA

преди 11 години

MISLETE MU SOFIQNSI AKO IZBERETE TIKVATA TOQ PIT GNEVANI STE E SRESTU VAS TSARSTVOTO VI STE SVIRSI

183

Анонимен

преди 11 години

Подчинен на Костов става за премиер на БСП - ами БСП направо да си издигне Костов за премиер

182

Анонимен

преди 11 години

Няма кво да се карате, трябва да се приложи диференциран подход - държавата се разделя на две половини , в едната ще управлява ГЕРБ, в другата БСП, след 10 години се гледат резултатите и се сравнява , там където хората са гладни и не могат да си платят тока остава за герб, там където са избягали от управлението на герб си остава за бсп .Това е верния подход .

181

joro

преди 11 години

Не, няма да е премиер. Комун ягите няма да спечелят. Въпроса е ще напусне ли политиката Съсела? Или ще го продължите да го храните? Нека да поработи нещо, да види как се вади хляба.

180

Анонимен

преди 11 години

И *** беше човек на Костов , а каква стана....

179

Анонимен

преди 11 години

261Напротив българия намрази грб а тиквата са я скрили да му мине яда на жългарина щото е ***.

178

3

преди 11 години

Бойко щее следващият премиер,от него по сериозни не виждаме,от багабонти ни дойде до гуша и от лъжи така че никoй да несе гласи за премиер на БГ.Само ГЕРБ само Бойко.Фурнаджийски лопати колкото щеш.Бойко е велик при него няма компромиси.Той щее.БСП ДПС КОСТОВ НИКОГА НЕДАЙ БОЖЕ ТАЯ БЕЛЯ НА БЪЛГАРИНА.САМО САМО ГЕРБ.

177

Анонимен

преди 11 години

До Цар 251 - Не България намрази ГЕРБ, а крадците, престъпниците, олигарсите и техните партийни марионетки от БСП, ДПС и т.н.т. инсцинираха масово вдигане на януарските сметки за ток, вода и парно на хората. И до ден днешен никой не е обяснил, как стана така, че три напълно различни ЕРП по един и същи начин вдигнаха сметките без всякаква видима причина.

176

радио 1

преди 11 години

Новия премиер Райков издаде забрана платените драскачи на герб да бъдат публикувани в медиите , той смята че те действат разрушително на възстановителните работи на служебното правителство след катастрофата герб.

175

Анонимен

преди 11 години

Подчинен на Костов става за премиер на БСП - ами БСП направо да си издигне Костов за премиер