115

анонимен

преди 11 години

Не съм комунист, но всеки който намесва комунизма има някакви комплекси. Преди 100 години, когато народа в някой страни е бил много беден е имало смисъл от него. Не забравяйте че Карл Маркс е германец. Само комунизма е против всякакъв вид монополи.

114

666! СУПЕР ...

преди 11 години

Киркорчо ТИ СИ ГЕРБЕРСКИ ПЛУКОВНИК...!

113

666! СУПЕР ...

преди 11 години

....НА СЕВ КОРЕЯ САМСУНГИТЕ СА КАТО РАКЕТИ...ПЛАЗМИТЕ СА У НЕБЕТО...И СЕ ГЛЕДАТ ОТ ЦЕЛИЯ НАРОД...!

112

Анонимен

преди 11 години

Баси американските ***!Правят се на господари на света,пък ядът пердах от аборигени живеещи още в пещери!Когато си нарежат те ядрените оръжия могат да дават акъли на другите държави!

111

Киркорчо

преди 11 години

Два руски младежа пътували по Северна Корея и показват свои снимки, най- паче за комунисти.fishmonger.ru/?ipage=1&page=19&idnews=119

110

Анонимен

преди 11 години

То е ясно, бъдещето на Северна Корея е същото като на ГДР!

109

Анонимен

преди 11 години

по-жалко от комунист няма на този свят

108

Анонимен

преди 11 години

Надявам се Китай и Русия да кочат против тия нагляри,*** мръсни!---------------- Те отдавна са скочили, ама само толкова... За реклама...и балъците като тебе бачкат за тях, щото се надяват някой ден да смачкат империализъма. И само викат "Ей ся ше го смачкаме, тоа империализъм, вече го настигнахме и го почваме!" Вперьод! Нет аналаги! ПАК ФА! И балъците им махат с червените знаменца и се самозапалват от щастие. А Путин се вози в Мерцедес 600 Пулман с позлатени джанти.

107

Анонимен

преди 11 години

комунистите са болни, но севернокорейските са и ненормални

106

Пролетарий

преди 11 години

Приветстваме държанието на Севернокорейските патриоти, Така се защитава Родината, а не като българските *** и жалки подмазвачи, умиращи из Афганистан ,Ирак и Косово за чужди американски интереси,Само така трябва да се разговаря с мръсните империалисти

105

До 103

преди 11 години

Браво,етотова е идея.Да идат и на дело да покажат верността си към идеите на комунизма.А не в България да са първи капиталисти ,а да говорят за комунизъм.Така и ние българите ще си отдъхнем от тях.Направо всичките още преди изборите да ги мобилизира Станишев като шеф на ПЕС да отидат в Северна Корея да се бият редом със севернокорейската армия.Да оказват интернационална помощ на другарите си.Виж китайците са по прагматични.Понеже им пречи на индустрията те настояват за мир.Браво на тях!

104

Анонимен

преди 11 години

Дано американските *** получат един комунистически ботуш в империалистиките з'дници!Заради тяхната"демокрация" над 20 години ядем бахура!Надявам се Китай и Русия да кочат против тия нагляри,*** мръсни!Идват с война,ограбват те и викат че трябва да си благодарен,макар никой не ги викал после като свърши далаверата си обират крушите в *** същ!

103

Анонимен

преди 11 години

Да, а пък някои твърдят, че като ядеш риба поумняваш! Явно не е вярно! :))))

102

Анонимен

преди 11 години

ей, голяма психария. това да докараш цял един народ до ментални промени си е престъпление.определено вината е на останалия свят, щом само гледа сеир. бездействието на цивилизования свят направо е престъпно. но, както и да е.

101

Киркорчо

преди 11 години

СССРа - баща на тези неща е умрял неотдавно. А деца на СССРа, Русия и Северна Корея още живеят, и не гледат на свое рахитично боледуване. Мозъчен рахит е тежко боледуване и не лекува се с билки.Само глупаците вярват в Северна Корея и тя се хоресва на някой.

100

до ФСВ

преди 11 години

всички са облечени с нови дрехи имат храна и бъдеще като работа - единствените бедни там са рибарите които имат риболовни корабчета и там се раждат децата им на корабчето и там умират !!------------------ Тия рибари тряа са най-тъпите хора на света.Около тях всички живеят щастливо, възможности колкото искаш, а те се раждат и умират на корабчетата, а?

99

Анонимен

преди 11 години

ама и тоя верно, ше напада Америка с американски таблет и лаптоп. тия верно са хали-гали отвсекъде.

98

Анонимен

преди 11 години

100. Не си ли представяш , как би се изхранвало българско население , ако са многобройни колкото Китайците ? И от тук ако тръгнеш .. но ти не разглеждаш нещата така . На тема сте коммунизъм .

97

уса

преди 11 години

Наблюдавайте тези корейци,според мене много скоро ще ги раздруса някое силно земетресение.........

96

Анонимен

преди 11 години

106, както е известно: Който не познава Сибир, той не познава СССР!