10

Кире

преди 11 години

Чувал съм историята, не знам до колко е истина, от познати в МВР. Тогава като главен секретар Бойко идва, слиза от колата и казва директно "Стреляйте" по къщата, където се е барикадирал онзи...слуховете после казаха, че е било заличаване на следи, не знам...

9

Анонимен

преди 11 години

ехаааа......дайте да осъдим всички съдии, които са вкарали в затворите престъпниците!Че...защо ще им нарушават правото на свободен живот?....това е ...луда работа, вместо да затварят престъпниците, правят дела срещу хората които са ги хванали!Еййййй......НеМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!!Сега ще осъдят и полицаите които застреляха ***-крадци!Как спите вечер господа съдии, прокурори, адвокати?С пари сън купувате ли си?А съвест?

8

Анонимен

преди 11 години

айде сега трябва да има арест на запоздорените виновни лица и МВР пикчърс да ги снима как ги тръшват на пода

7

Бахурчо

преди 11 години

Чакъра - на Хизбулла уроци даже дава!

6

Анонимен

преди 11 години

Малко му е било. Браво Бойко

5

бибицоц

преди 11 години

спомням си го, комисар борисов, с кожен шлифер, мезта на всяка тийнейджърка или застаряваща мома, силен, мъжествен, на огневата линия смело ръководи действията по залавяне на силно опасен престъпник. стратег - умело борави с наличния контингент огнева мощ - умее да чака но и да усети пулса на битката и да стовари всичката артилерия върху главата на барикадиралия се елемент на злото. апропо, боко ще не е с няколко доживотни вече?

4

до 1

преди 11 години

Незабавен съюз, нерушим , за вечни времена / и нито ден повече/ с братските азиатски народи....

3

XXL

преди 11 години

Какъв "*** гнусен" требе да си..? Да стреляш с гранатомет по човек....? Дано ви сцепят задниците мИлицеонерски във важния съд и да плащате на 9-поколения напред ;)))

2

не син

преди 11 години

Докато слушаме *** от Страсбург и деградиралите западняци ще живеем по-зле от щастливите кокошки и защитените бандити като Чакъра ! И ще си плащаме !

1

Салахадин

преди 11 години

Незабавно напускане на ЕС!!Нашите морални раазбирания като българи се различават с техните "прави и свободи"!!!Продължи ли се хомосексуланата политика за човешките права,България е обречена!!