7

Анонимен

преди 11 години

Вижте какво чешки мизерници, не ме интересува къде е грешката, не можете изведнъж да започнете да издавате двойно по-големи сметки с оправданието, че едва ли не сибирска зима половин година ни е клатела.

6

Анонимен

преди 11 години

Грешките които са най-важни не са при самото отчитане.Важните грешки, тези които засягат всички нас се появяват по-нагоре по веригата, при разпределението коя част от парите при кой отива.Там има машинации. Всичко се прави на високо ниво - инкасаторите и обикновените работници в ЧЕЗ нямат нищо общо с това.

5

Pf

преди 11 години

До АнонименАбе интелигентния,я обясни като толкова знаеш,как с 14% увеличение сметката скача с минимум 100% за декември,а на някои и с повече?То преди години и Gsm операторите си надписваха с колкото си искат сметките и разправяха колко са честни,ама всички им научиха номерата.А що се отнася до *** нация,само с това си изказване доказа колко е проста твоята нация.Пълна липса на ЕЛЕМЕНТАРНО възпитание.

4

Глас Народен

преди 11 години

Наглеци! Че и цяла Чехия лъжат и настройват срещу българите!ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ!

3

elektromer4o

преди 11 години

До d , толкова си абсурден и алогичен ТЪЪЪЪЪППППП, че декември 2013г. като дойде сметката, по-добре се подпали или гръмни! Просто няма смисъл да се мъчиш....!! :)))))))))))))

2

Ф.С.В

преди 11 години

Искам НЕК да е ЕРП в Австрия и Чехия и нашите пенсиони фондове да са в активите на НЕК ЕРП- за да плащат чехите и австрииците нашите пенсии и да се молят плачейки за разсрочено плащане на сметките за ток --тогава ще кажем че има някаква равнопоставеност - Защо те --ЧЕЗ и ЕВН са над 50 % държавни а ние нямаме право на държавно ЕРП в България или в чужбина ??

1

d

преди 11 години

Щом няма грешка, значи определено сте измамници!