116

АБЕ , КОМУНЯГИТЕ....

преди 11 години

....СЪС ИЛИ БЕЗ ПРОФЕСОРА .....ПАК ЩЕ ЗАГУБИТЕ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕ....ХА,ХА,ХАААААААААА...!НИКОЙ НЕ ВЕРВЕ ВЕЧЕ НА *** !НЕ СТЕ ЛИ ГО РАЗБРАЛИ ДО СЕГА...?

115

До 129

преди 11 години

Мне, СТРАНДЖАТА е луд от 4-ти километър, който не всеки ден си взема хапчетата. И като всички ***, *** и хора с ментални проблеми - агитира за ГЕРБ.

114

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен До 125 Или си много *** и не знаеш за какво става на въпрос,еми всички полицаи и бивши милиционери,воени са си ГЕРБ.Това най долната партия-държавна сигурност и разузнаване

113

aa

преди 11 години

Сега да докаже и евентуалните 10 000. Ехоо, НАП?

112

Анонимен

преди 11 години

Браво професоре,така правят честните и достойни хора с лъжците!

111

Анонимен

преди 11 години

Константинов произведе скандал!Нарече партийни лидери обвинявайки го в манипулиране на вота на избиратяля-лъжци и ги призова да го дадат на съд-много достойна и смела постъпка!Така би постъпил човек,който е сигурен в своята професионално свършена работа-много лесно могат да се преизчислят документите,които се съхраняват и да се отсече.Браво Професоре-така правят достойните хора!

110

Анонимен

преди 11 години

За това му изявление ,професора следва незабавно да бъде уволнен дисциплинарно от държавната работа,която му е дадена,защото става въпрос за честността на избори,независимо кой ще ги спечели.Това създава съмнения и то основателни за нечистите намерения на държавните служители ,като Константинов.А парите,който казва,че ще дари ,вече са му дарени да изпълни нечистата поръчка.

109

Анонимен

преди 11 години

До АнонименТози СТРАНДЖАТА да не е лявото мъдо на Бойко мисира,и той май е бил от държавна сигурност

108

Анонимен

преди 11 години

Желю Желев: Живков трябваше да отиде в затвораТе направиха тези предложения и то тайно, зад гърба на българския народ. Пленуми има с документи и ние ще ги публикуваме, сега готвим един голям сборник. Отговорността е на целия пленум, там влиза и Политбюро, работещикте в ЦК, окръжните лидери на БКП

107

Анонимен

преди 11 години

Кой ще гласува за ЛЪЖЦИ,БСП и ДПС ще съдят ли професора за да си изчистят името?

106

Анонимен

преди 11 години

До МНОГО Е ПРОСТО:А ГЕРБ хич не мислят за фашифициране на изборите,ми те са най големите крадци ве брато,те са по зле от червените.ГЕРБ това са хора на държавна сидурност.Бойко не беше ли лявото мъдо на бай Тошо,или забрави

105

Анонимен

преди 11 години

За какви ченгета говориш?Ченгетата са безпартийни,по закон нямат право да членуват в партия!

104

Анонимен

преди 11 години

ВНИМАНИЕ-СТРАНДЖАНА Е ПЛАТЕН АГЕНТ НА СПЕЦИАЛНИТЕ СЛУЖБИ-НЕ МУ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ.....ГМО-МУТАНТ!!!

103

Анонимен

преди 11 години

към 104:Какви комунисти те лазят бе ***!Ти жив комуникст виждал ли си бе!Мутрите,мутрите и ченгетата,тях ги е страх от изборите,че ще изтърват кокала!Да ама ти ти си толкова зомби,че не си разбрал все още кой те е обралпрез този 23год. криминален преход!Да не говорим за последните 4год.!БУДАла!

102

Анонимен

преди 11 години

Професорът нарече пред цяла България БСП и ДПС лъжци с надеждата да бъде даден на съд,където ДПС И БСП трябва да докажат,че той е манипулирал вота на избирателите,ако не могат да го докажат те тръгват на предизборна кампания като ЛЪЖЦИ!

101

Я НЕ СЕ ПРАВИ НА УЛ

преди 11 години

ПРОФЕСОРЕ НЕ СЕ ПРАВИ НА УЛАФ , ТИ ГО ЗАЯВИ В ПРАВ ТЕКСТ, ЧЕ ЩЕ ПОМАГАШ НА ЦВЪКО И НА МУТРАТА И НЯМА ДА ДОПУСНЕШ 3-НАТА КОАЛИЦИЯ ДА СПЕЧЕЛИ. КАКВО СЕГА ГО УВЪРТАШ. ТИЯ 10000 ЩЕ ГИ ВЗЕМЕШ ОТ БУДА МНОГОКРАТНО. НАЛИ ГИ ГЛЕДАМ КАК СА СЕ ЗАРЕДИЛИ ДА СЕ РЕГИСТРИРАТ ПЪРВИ. СТОЯТ И ДРЕМЯТ КАТО КУЧЕТА ПРЕД КАСАПНИЦА. А ТИ ПРОФЕСОРЧЕ ПРОДАЖНО НИ ДОКАРА И КОМСОМОЛЧЕТО С КРИВАТА УСТА ЗА ПРЕЗИДЕНТ. КОЛКО ТИ ПЛАТИХА БЕ МОШЕНИКО. СТИГА СИ ХЛЕНЧИЛ КАТО ВДОВИЦА ЗА К-Р, АМИ ВЪРВИ ПРИ БОКО МУТРАТА И ЦВЪКО ПАЛАША.

100

Анонимен

преди 11 години

Добре е, ако преди да се изкажем по някоя тема, поне веднъж преброим до 10 за да изпуснем парата. В случая редно е да правим разлика между вот, гласуване и обработка на резултати. Нещо като ония виц за компютрите и компотите, и то не за износ, а върнатите!Иначе всеки си е свободен да вярва в каквото и на когото си иска. Затова и въпросът ми е към негативно настроените - сами ли достигнаха до публикуваните в коментарите си изводи или безрезервно повярваха на Лютвито, Станишев, Костов и компания?

99

Анонимен

преди 11 години

До Dimitrov *** си като маймунски ***

98

Анонимен

преди 11 години

Константинов обясни, че "грешките" в изборните резултати ще са толкова сръчно направени, че никой няма да успее да ги докаже.

97

Анонимен

преди 11 години

До СТРАНДЖАТА На теб един голям червен ще ти дойде тамън,мнодо ще ти пасне