44

Анонимен

преди 11 години

До ПинокиоКъде няма работа ?

43

Shark

преди 11 години

До Истината. Ми да, така е. То с тази цел е създаден този ЕС. Да разграбят малките страни. Ако някой си мисли че ЕС е създаден за благоденствието на обикновения европеец много жестко се лъже. Показателни са безспирните протести в страни от ЕС, каквито протести никога преди не е имало. Явно хората живеят по-зле.

42

DARK

преди 11 години

Стандарт не стандарт това си е грабеж както и да го гледа човек!Да хванат и да конфискуват имуществото на директорите и мениджърите на тия банки 100% съм сигурен , че тия пари ще ги съберат!Но не естествено народа трябва да го отнесе а не тези които са отоговорни наистина!Дивият капитализъм в най чистата му форма!

41

Пинокио

преди 11 години

Цените се увеличават, всичко се облага с данъци, такси и акцизи. От друга страна работа няма. Това ли ви е Европейския сьюз? То стана невъзможно да се живее вече.

40

до 29

преди 11 години

Ако 8 млрд. лв. фискален резерв го наричаш "фалит", не знам как да наречем сегашното финансово положение на държавата след тиквата :)

39

Анонимен

преди 11 години

Типичен грък на снимката!Грозен,***,с найлонова торбичка в ръка пред банката,за да тегли КРАДЕНОТО!

38

Анонимен

преди 11 години

Днес в Никозия са влезли с трактор в някаква банка.

37

ЩАСТЛИВЕЦ

преди 11 години

АЗ НЕ ПОЛЗВАМ БАНКОВАТА СИСТЕМА ЗАТОВА НЯМАМ И ПРОБЛЕМИ. ОТДАВНА ИЗТЕГЛИХ ВСИЧКО И ЗАКРИХ 12 КАРТИ. МАЙНАТА ИМ НА БАНКИТЕ-СВЕТОВНИЯ МАФИОТСКИ ОКТОПОД.

36

полуанонимен

преди 11 години

Кипър има проблем само с банките, имали неблагоразумието да инвистират милиарди в Гърция. Еднократни 5.5% за народа и 10% на богатите са нищо.За богатите тези 10% трябва да са ежегодни. Ако имаме и една трета от стандарта на кипърцити можем да говорим - Дарк!

35

Анонимен

преди 11 години

Вси4ко това ,което се пише за Кипър е така ,но трябва да мине в парламента в Никозия.Целта на Брюксел е да пренасо4и 4уждия капитал ,друго за какво ,Кипър е по-малко от 1милион с 4ужденците заедно.Има анонси за връщане към лирата.

34

Лелее

преди 11 години

До jfjf ***, това не е комунизъм, това е дивия капитализъм на СБ и МВФ. Една страна няма, която да ги е слушала и да е прокопсала. Същите съвета даваха и на Дянков- завържете коланите, иначе лошо. А я виж Аржентина като затаковаха МВФ и СБ как изведнъж се оправиха или поне се подобряват доста бързо!

33

анон

преди 11 години

ей, ес - то ще докара война, просто го чувствам

32

DARK

преди 11 години

И после ревете за стабилността :D В тия времена по добре сатбилно закотвен малко над дъното от колкото МВФ да ми вземе парите и да ме натика като куче в тиняка!Сами си правете изводите!Данък в/у депозит си е чиста кражба на пари това е все едно аз да си събирам парички от закуска в касичка и държавата да иска да ми вземе дял от тези спестени пари!!Поради каква логична причина ? По какъв повод? И то на всички граждани!Тия ще се откъснат от евросъюза тия дни!Това вече е свръх наглост!.

31

сега руснаците

преди 11 години

ще си преместят парите в България

30

manolis-greece

преди 11 години

emeis den agapame oi kiprioes .e3w

29

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 29 Споко, герберите ни фалираха вече. По-зле може да стане само ако някой сега ни пусне и една атомна бомба или ни удари цунами.

28

Анонимен

преди 11 години

До jfjf Нали и ние имаме същия данък 10%, за какъв комунизъм говориш?

27

Болчрина

преди 11 години

Бах толкоз простотия на едно място....

26

Да, да

преди 11 години

Костов е виновен!

25

Анонимен

преди 11 години

Когато дойдат БСП и ДПС на власт очаквайте фалит, те го могат това. Доказа ли са го...