195

Анонимен

преди 11 години

По същество умствената недостатъчност на членската маса на БСП(БКП) представлява оръжие за масово поразяване. Причислява се към биологичните оръжия, защото е силно заразно и с продължителен ефект. При по-напреднал стадий на заразата изходът е летален. Пускането на 5 социалиста в населено място се равнява на 100 плъха заразени с чума.

194

ta0mi

преди 11 години

Доколкото си спомням, този А.Петров е бил офицер под прикритие при мутрите и вероятно знае много за тях и техните методи на действия, връзки и контакти. Когато е под прикритие при престъпниците, човек е принуден да свърши и някоя *** работа, нали трябва да спечели доверието им?! За друг не съм чул да е работил под прикритие.

193

exooo

преди 11 години

Kak TAKA S ZAPLATI OT 3000LV SI KUPUVAT IMOTI ZA STOTICI HILQDI LEVOVE I KOLI NQMA LI KOI DAI NAPRAVIII REVIZIQ NA TIQ POMIQRII

192

Анонимен

преди 11 години

Ясно е, че има нещо с което този държи ББ. Ами да каже, ама и той ще изгори.

191

Анонимен

преди 11 години

Докато има хора като въпросния г-н Петров в тази държава ще съществува страха,рекета,корупцията.Докато има такива хора ще продължава процеса на емиграция.Неговото място е в затвора.До живот.

190

Анонимен

преди 11 години

ПРЕСТЪПНИК НОМЕР 1.ПРОДАДЕ БЪЛГАРИЯ.ПРЕЦАКА И БОРИСОВ ЗА АЕЦ БЕЛЕНЕ.ЗАТВОР!!!!!!!!!!!

189

7

преди 11 години

Уважаеми сънародници, и аз искам всички хора да са богати и доволни , но не знам някъде да е станало.Няма държава от бившия соц.лагер да е добре, и това е така защото думите за братство, равенство, социализъм галят слуха но са неверни.Например Станишев,Първанов,Алексеи Петров.Р.Овчаров,Р.Петков,Масларова,К.Нинова,М.Манолова и всички около тях са милионери.Е как да стане този социализъм с такива ***.Докато БКП-БСП-ДС не се махнат от политиката в България няма да има управия

188

Анонимен

преди 11 години

Иване,защо не каза нещо за американските Марици?КОЛКО *** ОТ ТЯХ,А?ПЛАЩАШ ЛИ ТОК И КОЛКО??????????

187

Анонимен

преди 11 години

Изкараха човека най-големия престъпник.Човек работил през целия си съзнателен живот САМО в полза на България(по един или друг начин)Понякога срещу бандитите трябва да се противодейства точно с техните прийоми,но това не те прави бандит.Човек направил изключително много(най-малкото)за спорта в България,а не като някои псевдо каратисти.Докато има хора като г-н Петров има бъдеще за България.

186

тошко

преди 11 години

Днес.бг.... защо давате думата на този престъпник? Може би ще му издигнете кандидатурата на следващите избори? Слави стои зад КУНЕВА! Вие зад ТРАКТОРА! Митьо Пищова къде го оставяте? Ами сър Стенли Ройс?

185

Анонимен

преди 11 години

Този със страх да го гълташ

184

акуд

преди 11 години

ще позволим ли хора като трактора , станишев , местан доганов всичките НЕ Българи да се имат за фактори в подземния свят и в политическия ни живот ?????

183

анонимен

преди 11 години

НЯМАМ ОТНОШЕНИЕ,НО ИМАМ МНЕНИЕ,ЧЕ НАСТЪПВАТ ТРУДНИ МОМЕНТИ ЗА БОЙКО ЦЕЦО И СТАНИМИР. ОСОБЕНО ЗА ЦЕЦО И СТАНИМИР. ЩЕ ВИДИТЕ МНОГО СКОРО ЧЕ ИСТИНАТА ЩЕ ИЗЛЕЗЕ НАЯВЕ И ТЕ ЩЕ СИ ПОЛУЧАТ ЗАСЛУЖЕНОТО,ЗАЩОТО МНОГО СЪДБИ ПОПИЛЯХА...Е ЩЕ ГО ПОЛУЧАТ АКО ДОЖИВЕЯТ ТОЗИ МИГ. КОЛКОТО ДО БОЙКО-ТОЙ НЕ СЛУЧАЙНО ЗАПОЧНА ДА КАЧВА КРЪВНОТО. АМИ ТОЙ СИ ПРИЗНА,ЧЕ ГО Е СТРАХ ОТ ЕДНА ИНЖЕКЦИЯ.НАРОДА ВСЕ ОЩЕ ГО ОБИЧА,НО ТОЗИ НАРОД ОБИЧАШЕ И ЦАРЯ АМА ДО ВРЕМЕ. ТОГАВА-ТОГАВА НАРЕД СИГУРНО ВЕЧЕ ЩЕ СА ЙОЦАТА И АЛЕКС...

182

Анонимен

преди 11 години

Ножа.ножа само ножа.

181

От 2 боклука

преди 11 години

вонята е още по-голяма

180

Анонимен

преди 11 години

Този има ли хотел на морето?

179

Анонимен

преди 11 години

Какво го овърта Алексей Петров направо да си каже ,че иска да става премиерне може Бойко да е бил пък той не

178

191

преди 11 години

С желание всичко е възможно! :) Алексей,теб от какво те е страх?

177

Анонимен

преди 11 години

Протестите трябваше да бъдат пред СЪДЕБНАТА ПАЛАТА! ТАМ ТРЯБВАШЕ ДА КРЕЩИ НАРОДА!ИСКАМЕ СПАЗВАНЕ НА ЗАКОНИТЕ! ИСКАМЕ НАКАЗАНИ ЗА ПРОИЗВОЛА НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ!ИСКАМЕ ДА ЗНАЕМЕ КОЙ ПОДАРИ ДЪРЖАВАТА НА ПАРТИИНИ ФЕОДАЛИ!ИСКАМЕ РАЗВАЛЯНЕ НА ДОГОВОРИ ДОВЕЛИ ДО УНИЩОЖЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ!ИСКАМЕ СПРАВЕДЛИВОСТ! ПОСЛЕ ПРЕД ПРОФСЪЮЗНИТЕ ЦЕНТРАЛИ!ПРОФСЪЮЗА СПИ ,ПИЕ УЙСКИ И ПУШИ ПУРИ -РАБОТЕЩИТЕ СА БЕДНИ!СЪБОДЕТЕ СЕ НИЕ ИЗКАРВАМЕ 3/4 ОТ ВБП НА ЕВРОПЕЙЦИТЕ а ВЗЕМАМЕ ЖЪЛТИ СТОТИНКИ !ТОВА ТРЯБВАШЕ ДА ИСКАМЕ!

176

Анонимен

преди 11 години

до 188 ако беше така лесно както ти си мислиш