243

Анонимен

преди 11 години

Ушким сме в така бленувания ЕС а ни дискриминират и заплатите са ни като на 8-*** 10-та ръка хора, поне на половина от европейските да сме така ще сме поне втора ръка хора :), нали ЕС е една държава, логично е заплатите да са близки .А на досегашните партии политиката им за 23 години е една и съща да съсипят бавно страната тоест БСП,СДС,ДПС,ГЕРБ,ДСБ,НДСВ,Кунева и РЗС е една партия. Ако не го разбираме сега,ще го разберем след време :)

242

Анонимен

преди 11 години

XПарите са източени навън по схемата, че купуваш вносна стока от Била, Технополис, вземаш заем от Париба, а парите ти отиват навън. Защото колониалната приватизация и валутният борд са унощожили производството и реалната икономика и в монента се доизточват и последните реални пари в реалната икономика.

241

Анонимен

преди 11 години

*** обаче се оказаха най адаптивни, останалите или бягат или се оплакват и не искат да гледат деца или не могат да си плащат надписаните сметки, и на края какво само *** и политици ще има в страната, но нищо де и *** са хора, защо да нямат държава най накрая !

240

Анонимен

преди 11 години

Има ли пари,няма ли пари????? Пикая ви на бюджета и бизнеса!!! Все що е некадърник отгоре до долу-ВЪН!!!!! НЕ МЕ Е...Е ОТКЪДЕ ЩЕ ТЪРСИ ПАРИ!!!! Щом си плащам всичко както си му е реда в тази държава РЕДНО Е да ми ДАВА,а то е ДОСТОЕН НАЧИН НА ЖИВОТ за мен,семейството ми,близките ми,народът ми!!!!Който не може/или не иска/да го направи-ВЪН накъдето му видят очите!!!!!

239

х

преди 11 години

Проблема в България е, че за 4 години се намериха единствено пари за чиновниците, техните възнаграждения са повишени по Дянково време с 27%, бонусите отделно, броят им в държавата е 730 000 човека /лица които си получават заплатата от бюджета/, или няд 10% от населението/няма такава друга държава/. Те тежат много повече на всички данъкоплатци, защото за разлика от пенсионерите те ползват служебни коли,бензин ,консумативи, рижиини разходи и др. За да има пари просто 50% от тези на държавна ясла трябва да си заминат, ще се освободят около 5млрд лева. Всичко друго за момента е ала-бала.

238

Гаргамел

преди 11 години

Силните държави се държат като гангстери, а слабите като ***. Журналистиката е изкуство да накараш народа да повярва в онова, което правителството намира за добро.

237

Анонимен

преди 11 години

До 246Забравих да ти кажа че в Аржентина го е срутила инфлацията, тъпчо:)

236

Анонимен

преди 11 години

За такава демокрация ли се борихме, да работим за да си плащаме токът и сметките, но пък да гледаме оптимистично, все пак остават и малко пари за храна :)))

235

242

преди 11 години

емигрантче, Ходи търкай чинии, че няма как да платиш наема на коптора, дето сте 10 маймуни на 30 квадрата. И побързай, че за твоето место чакат двама пакистанци и един *** от северна Африка. Действай !

234

Анонимен

преди 11 години

Интересно като приватизират Товорни превози и вземат да речем 400 милиона и изгубят печалба от 300 милиона на година с тенденция на увеличение на печалбата след изграждане на жп връзката с Азия, тогава какви ще са пропуснатите ползи следващите година години и десетилетия, отново апетитно парче от баницата заминава в някой елитен. А Пътнически превози ще продължат да трупат лихви и нови дългове....

233

перко

преди 11 години

Ало форумджии,това служебно Правителство ли е или резервното от ГЕРБ???Служебното праеитлство има зацел да организира и проведе нови честни избори и да запази статуквото в страната до тях.Какви приказки за нови доходи , за договори за продажбата на БДЖ,за здравеопазване и прочее. С такива приказки са ни омайлави всички Правителства от 23 год.Какви съвети от майката на Райков ,след като аз него не познавам , че майка му. И тя като майката на Бойко. Служебното правителство да изпълява функц

232

Анонимен

преди 11 години

Румен 221При такива нива на БВП трябват проценти в стотин, щот нали се сещаш че 20% от почти нищо си е почти нищо:)И не може да има реален ръст при вал. борд.

231

Анонимен

преди 11 години

До 2, От пресцентъра на партия ГЕРБ,БСП,ДПС,ДСБ,СДС,НДСВ,Кунева и РЗС ти вероятно си необразован ***, защото само такива хора не могат да си намерят работа, в системата на капитализъм държавата не ви е длъжна да ви създава работни места, всички интелигентни хора си имат работа .

230

ГЕРБ-2

преди 11 години

Не очаквайте много от ГЕРБ-2. Това е все едно рекетирания от ВИС да мисли, че ВИС-2 ще спрат да го рекетират.

229

Анонимен

преди 11 години

Кви резелви бе,всичко е остъргано като киречов трап,не ви ли е ясно?

228

Анонимен

преди 11 години

246 мисля че тъпчото си ти.При борда, пари може да идват само отвън. Същевременно борда не спира инфлацията.Борда не спира и изнасянето на количеството пари да се източва навън.7 милиарда резерв и 2 мил от здравната каса са къде. В реалната икономика явно не са.

227

РУМЕН221

преди 11 години

Какво оставя А на Б милиционерския отбор(Всички данни са взети от сайта на НСИ)НАСЕЛЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ - 7 327 224 душипод 20 години - 1 337 999над 60 години - 1 909 752В активна трудова възраст (7 327 224 1 337 999 1 909 752) = 4 079 473- НАЕТИ ЛИЦА ПО ТРУДОВО И СЛУЖЕБНО ПРАВООТНОШЕНИЕ ПО ИКОНОМИЧЕСКИ ДЕЙНОСТИ ПРЕЗ 2012 г. 2 151 989 души + 1 500 000 в чужбина!!! БЕЗРАБОТНИТЕ СА над 75%... - НЕОБХОДИМИ СА 15 ГОДИНИ ПО 20% РАЗТЕЖ, ТА БЪЛГАРИТЕ ДА ИМАТ РАБОТА

226

качак

преди 11 години

До емигрантвие какви избирате? мутри като боко? той комунист ли е според теб? уж сте емигрирали и би трябвало вие да сте по-умните пък не виждате елементарни неща..

225

До просяците

преди 11 години

Не б отбора на герб а господ да слезе на вас няма да де угоди мързеливци. Поездиха ви разни организатори платени от бсп и атака сега сте уморени кафе. Време е да почнете да се палите организирано от мързел. Бензина е от мен бонус. Не дъм фен на нито една партия но никога няма да съм и просяк.

224

реален случай

преди 11 години

бг корабна фирма: 98 моряци и 46 администрация. немска фирма: 183 моряци и 7 администратори. бг фирмата фалира и немецът се усмихна и каза: е, защо се правите на много учудени, не знаехте ли? на нас ни беше ясно, че някой ще купува кораба на безценица.