30

Анонимен

преди 11 години

До АнонименКой народ бе ***, Аз съм от народа и си искам ГЕРБ.Не ща Доганя, Сегея или Пръмова

29

щавен

преди 11 години

До Анонименне 29, не ни липсват, те така или иначе са зад кулисите, тези дето си ги изредил. защо соц ченгетата имат еднакви прически, поглед и цвят на кожата?

28

Анонимен

преди 11 години

Правителство номер 2 на ГЕРБ. Това може само да ме радва, след два месеца и номер 3 идва )))) Да смажем шумкарите от *** 20

27

аибоу

преди 11 години

Когато някой каже,че е за националистите,веднага му се слага минус. Разберете,че да си националист,значи да обичаш България. А вие които слагате минуси не я ли обичате?

26

Анонимен

преди 11 години

ЗАЩО НЕ ХАРЕСВАТЕ НИКОЙ?

25

Анонимен

преди 11 години

Старата песен на нов глас махаите се бе Гербери не ви иска народа!!!

24

Анонимен

преди 11 години

Чета коментари и не мога да повярвам ( Не ви харесва служебното правителство, липсва ви Доган в него или Станишев или Овчаров, Румен пикнята, Миков, Масларова, Местан, кой бе народе искате. Може би псевдо водачите на няйкакви смешни протести??? 100-200 хиляди души не са България. Има още 6 милиона който не са на улицата и въобще не е ясно дали искаха да пада правителство и да влизаме в тая гнусна схема иницийрана от БСП, ДПС и *** Сидеров

23

Анонимен

преди 11 години

СПОКОЙНО ,НАЛИ ВСЕ ПАК САМО ДВА МЕСЕЦА ЩЕ Е ПРЕМИЕР ,ДА МИСЛИМ ПОВЕЧЕ ЗА СЛЕДВАЩИТЕ 4 ГОДИНИ КОЙ ЩЕ СЛОЖИМ

22

Анонимен

преди 11 години

Този кабинет е поредния кабинет на статуквото ГЕРБ,БСП,СДС,ДПС,Кунева са все едно и също няма разлика който и да дойде от тях,единствената алтернатива на тези продажници и слуги на чужди интереси са националистическите партии ,които всячески ги заглушават продажните не български медии ,ако искаме реална промяна към по добро на 12 май масово да гласуваме за националистически и патриотични партии ,това е последния ни шанс да спасим България и българският етнос.

21

Hm

преди 11 години

Ima neshto gnilo v toq RAiko'V mishkarski pogled,i britona

20

Анонимен

преди 11 години

Бсп,*** и Пръмова, пак акъл дават, нови лица трябвало. ми че, да вземат да си погледнат при тях какво е един нов няма сите крадци........Кабинета е добър! Да се стопяват червените и ***.

19

Анонимен

преди 11 години

НА МАРИН РАЙКОВ ПО МУ ПРИЛИЧА ДА НИ Е ПРЕЗИДЕНТ МНОГО Е ХУБАВ ,ДОБРА ВИЗИЯ

18

бай Гроздан

преди 11 години

Нищо ново! Това ни чака и на изборите... за много голямо съжаление. Не знам какво са очаквали хората - нима при този президент искате да дойдат хора от тройната коалиция или нещо повече. Лошото е, че и протестиращите не знаят какво искат - но за сметка на това водачите им имат вече досиета. Нека да помислим когато пускаме бюлетината и разума в главите ни надделее.

17

Анонимен

преди 11 години

Кабинетът е на подчинение на Буда.

16

ОСТАВКА

преди 11 години

ГЕРБЕРИТЕ ВЪН ОТ ДЪРЖАВАТА!!!!ПРЕЗИДЕНТА ИЗПЪЛНЯВА НА БОРИСОВ!НАРОДА ЩЕ МУ ПОИСКА ОСТАВКАТА!!!!!!!!

15

нали

преди 11 години

А колко са от БСП?Все си мисля,че вече трябва да дадем шанс на тези избори на националисти,защото на всички ни писна да разпродавате България!Вчера гледах един филм Катастройка се казва-препопъчвам ви го!

14

Анонимен

преди 11 години

До смях"като ги гледам все едно че виждам делянчо с калинки"Абсолютни глупости пишеш! Сред министрите има хора завършили в Харвард, Китай, съдия от мисията в Косово и др. Къде такива кадри в БСП? Къде и какво са учили сърГей, Найденов, запалката РОвчи, Масларова, Добрев.... По-скоро "калинките" са при "незаменимите" кадри в БСП, където не се знае кой какво е завършил или ако е завършил нещо въобще не го е практикувал, защото е станал направо ...политик!

13

Андрей Райчев:

преди 11 години

Съставът на новото правителство е направен като за чужбина. Това каза пред Агенция Фокус социологът Андрей Райчев. Това са хора, които прекрасно си говорят навънка, ще направят много добро впечатление навънка. Не знам дали ще успеят да успокоят хората вътре няма да им е лесно. Това са хора с огромен международен опит, но без опита в най-важното общуването с изсипалия се на улицата български народ, заяви той.

12

Анонимен

преди 11 години

Mestan be6e napalno prav

11

Анонимен

преди 11 години

''DOBRE PODBRAN'' - ZA SMETKA NA GERB