147

Анонимен

преди 11 години

До 170Християнството учи на робомислие!Христос е жертвеният агнец,месията,който са чакали столетия да "самоубие",за да спаси света с пролятата си в земята кръв,ако не знаеш!Но ти не знаеш за какво става въпрос,щото не си чел Библията.Разпятието е неговата саможертва.Споредхристиянството и т трябва да си благ,но бълваш жупел срещу мъртъв човек,вместо да се молиш за душата му.За това не ми говори за християнски ценности,НЕхристиянино!*** объркан

146

Анонимен

преди 11 години

Само шушумигите се САМОубиват!Да беше взел един пищов и да беше гръмнал кмета..........и работата решена ОТМА.

145

Анонимен

преди 11 години

Всички, които смятат, че Пламен е луд да се съберат на контра митинг във Варна, пред общината, утре в деня на траур, за да отворят очите на хората и да им кажат, че от саможертвата на Пламен смисъл няма.

144

fdfd

преди 11 години

otdavaite pochit na samoubiec i shte idete v ada pri nego

143

Shark

преди 11 години

Лека му пръст на Пламен, но това не е начина. Само дето зачерни родителите си. Вместо това трябваше да иде и да запали парламента и министреския съвет. Със сигурност щеше да има много по-голям ефект.

142

Анонимен

преди 11 години

моля, всички протестиращи да вземат пример от пламен и да постъпят , като него, може и групово с ***

141

Анонимен

преди 11 години

Много полит-дописниците има в тоя форум. Ще ги познаете по това, че нямат съвест и наричат един, човек луд, защото е решил със сетното си дело, не просто тихо да изчезне, а да жертва живота си, за да трогне закърнелите от бедност и мизерия души. Уви има много ***.Надали хилядите стекли се във Варна и цялата страна да почетат момчето висят по форумите за да разберат какво трябва да мислят. Те си знаят. И сълзите им не са платени буквички в някакъв сайт. Те са от сърце. Поклон пред Пламен

140

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен162Ми той и Христос се саможертва за нас на кръста,пък властва 2000години над половината свят!пък и кой призовава да се самоубиваме,та чак да си пазим децата:))))))))

139

от Русе

преди 11 години

Светла му памет на Пламен. Брат ми е на неговите години и от няколко години е без работа. В Русе работа няма, ако ли има е за шивачки на минимална раб заплата. Всеки ден брат ми и цялото ми семейство е тормозено от банки за някакви си 40-50 лв месечно, които той няма от къде да вземе. Понякога аз успявам да заделя за тези кръвопийци. Виждам как отчаянието е обхванало брат ми и той няколко пъти е споменавал, че няма смисъл да живее. Много трудно е когато отчаянието те обземе.

138

Анонимен

преди 11 години

ЗНАЕТЕ ЛИ ЗАЩО СМЪРТТА НА ПЛАМЕН Е САМОЖЕРТВА, А НЕ САМОУБИЙСТВО? ОБЯСНЕНИЕТО Е ПРОСТО - СЛЕД САМОУБИЙСТВО НЕ СЕ ПРОМЕНЯ НИЩО, А СЛЕД САМОЖЕРТВА СЕ ПРОМЕНЯТ МНОГО НЕЩА. САМОЖЕРТВАТА НА ПЛАМЕН ВЕЧЕ ДЕЙСТВА, КОЛЕЛОТО СЕ ЗАВЪРТЯ. ПОКЛОН.

137

мадафака

преди 11 години

Лека му пръст на момчето, ама аз мисля, че не е това начина. По добре да си жив и да се бориш, отколкото в трапа.

136

Истината!

преди 11 години

ГЕРБ го убиха!

135

Анонимен

преди 11 години

151 - червен драскач провокатор действащ по инструкции.

134

Анонимен

преди 11 години

Нали искахте Капитализъм?Хак ви е!

133

Анонимен

преди 11 години

Не, не това не е държава. Останала е мършата.

132

Русе

преди 11 години

То ако ще се палим защото не си харесваме кмета,то всички русенци досега да сме изгорели..Един читав човек имаше,Митрополит Неофит,ама и той взе,че стана Патриарх и сега сме като сироти.

131

Анонимен

преди 11 години

Саможертвата е най-висшата форма на протест и понякога само тя може да събуди заспалите. Виждам обаче че за доста хора тук е прекалено късно.

130

Анонимен

преди 11 години

а некоя така пенсийка на майка му нема ли да бъде отпусната доживотно

129

Анонимен

преди 11 години

АКО СЕ ЧУДИТЕ ЗАЩО ИМА ТАКИВА ***, НАРИЧАЩИ ПЛАМЕН "ЛУД", ТО ОБЯСНЕНИЕТО Е МНОГО ПРОСТО - ТАКА УСПОКОЯВАТ СЪВЕСТТА СИ.

128

ИВАН-СОФИЯ

преди 11 години

ЕГАТИ НАГЛЕЦИТЕ !ТОЙ СЕ САМОЗАПАЛИ ЗАРАДИ ВАШЕТО УПРАВЛЕНИЕ *** ТАКИВА!ЗАЩО НЕ НАПРАВИХТЕ НЕЩО ДОКАТО БЕШЕ ЖИВ!ЗАЩО ТИКВАТА НЕ ПРАТИ ПРАВ. САМОЛЕТ ДА ГО ЗАКАРА Я В ГЕРМАНИЯ ИЛИ ДРУГАДЕ ЗА ДА ГО СПАСЯТ?СЕГА КАТО УМРЯ Е ЛЕСНО МАЙКА ВИ ДОЛНА!