133

Анонимен

преди 11 години

Мисля че по некадърно правителство никога не сме имали...От кога дъртия пръч не вкара на половината в ЕС,тия некадърници топка ми ритът един мандат

132

Анонимен

преди 11 години

Никои не иска да си има работас мафията,ама като ни предупрездаваха че политиците са ни продазни,ние си ги защивахме,абе сега ще духаме супата а ония двата дето трябваше да измазат саmо една стена,хич да не се и показват.Тази новина е от оня ден,днес.бг са с 2 дена надзад,та буда мозе би затова пак се разболя.Пълен провал във външна и вътрешна политика.

131

Volen

преди 11 години

Nemi puka za mnenieto na Germaniq nito pak nie sme umreli da im hodim v gestapovskata naredena darjava da si kretat tam i sa ne se obajdat!!!!!!!

130

mafia

преди 11 години

Борисов е свестен човек, но Дянков и Младенов го пързолиха лошо...Ще се оправят нещата! Горе главата!

129

bravo 14

преди 11 години

Нали бяхме покрили всички изисквания? Нали трябваше само една тоалетна да се измаже? Нали Меркел обичаше Бойко ? Нали даже според Дянков,бяхме готови за Еврозоната и даже ни бяха отворили вратите,ама ние стратегически изчаквахме? Нали Цветанов хвърляше къч и громеше тежката организирана и леката неорганизирана блуждаеща престъпност? Нали Обама беше във възторг от Бойко,даже се сети че имал черен колан? Обаче факт е,че ни навряха на кучето в ***! Благодарение на ГЕРБ !

128

Анонимен

преди 11 години

Къде е сега онази дебела тиква и Цвъ Цвъ-шестака?!?! Пак стана ясно, че лъгаха с години!

127

Анонимен

преди 11 години

Немския дипломат да ми яде к*ра. Има няколко платени журналисти, които сикат да пишат техни си новини, нямащи нищо общо с действителността. След като мине гласуването предлагам въпросните *** да бъдат разстреляни с по 2 патрона в главата.

126

Анонимен

преди 11 години

Германия разбра на кой служи Тиквата и номера му на прозападна личност не можа да мине!

125

mafia

преди 11 години

Но тия европейци са много по- кофти от мен.Ще ги видите какво представляват.

124

Бастун

преди 11 години

Ако българските власти не бяха чехълчета, щяха да поставят въпроса по-сериозно, особено да информират евро партньорите, че след като ние поне формално сме изпълнили условията им, е редно и те да ги изпълнят, ако ли не, може и без ЕС!!!Но.... нашите са плазмодии, затова Германия и Франция праскат всички останали наред, защото това е ЕС, Германия и Франция над всички (на англичанчетата също им се иска, но си остават на сухо).

123

mafia

преди 11 години

На мен тук си ми е добре! Но си джиткам където си искам...

122

Анонимен

преди 11 години

Мафията не трябва да се допуска в Шенген!

121

petter.bojinov

преди 11 години

От Европа освен проблеми друго няма! Нали тяхните хитри фирми породиха сегашните протести. Големи мераци имаха да се разтулим за да са спокойни - тяхно е искането "всеки свободно да може да се придвижва" на Форума в Хелзинки - сега казват ана не е така. Тяхните дипломати ни осъдиха на 45 години комунизъм (споразумение със Сталин).Сега се правят на интересни - стига.Най-добре да замразим всякакви присйединителни процедури докато не сметнем че сме готови!

120

Анонимен

преди 11 години

Знам,въпросът беше риторичен...

119

х

преди 11 години

Когато му заповяда Бенджамин, може би...

118

Анонимен

преди 11 години

Излизам с клише,ама нейсе,нали казват"Ако сам не се уважаваш,как очакваш другите да те уважават"или погледнато призмата на преди векове"Поради що се срамиш да се наречеш българин".Това специално се отнася за Младенов,който е сложен да представлява българите в чужбина в случая.Защо не защити дискриминацията срещу българи от Великобритания?Изобщо защо не се чува името му на фона на размириците в България?

117

anonimna

преди 11 години

AMI SCHWEICARIQ KATO NEE V ES I ANGLIQ SE DARPA I NQKOI DRUGI KAKVO IM E?Q DA VZEMEM DA NAPUSNEM I SAUIZA I NATO DA VIDIM KAKVO 6TE NIE.PO DOBRE 6TE SME

116

х

преди 11 години

Хмм, за това трябват топки...

115

хмм

преди 11 години

Време е президента да излезе и да скръцне със зъби на Германия. Моментално трябва да извика посланника на Германия да дава обяснения, дали тов официална позиция на страната. Стига сме се свивали! България е в Европа и може да се меси в голямата политика, колкото и да не им се иска на западните държави.

114

Анонимен

преди 11 години

Сега ще си посипя главата с пепел и 3 дни ще ридая.