65

до 73

преди 11 години

Наздраве пич! Успокой топката. Ние от Атака ще протестираме за ненормалната обстановка в България. Ще протестираме именно заради хората дали живота си за свободна България, а не за робска!Атака-Победа! Волен премиер!Наздраве братя и сестри българи за празника!

64

Анонимен

преди 11 години

Днес протести няма да има понеже на Шипка Сергей ще раздава кебапчата на изберателите.

63

Анонимен

преди 11 години

искаме ЛУСТРАЦИЯ. Вън агентите на ДС и КГБ от управлението на България.

62

Анонимен

преди 11 години

по колко лева на ден им плащат тука в талпата , чувам че тарифата в София била 50 лева на де

61

Doko

преди 11 години

57*И как ги преброи дните на ДПС, имаш предвид дните, когато ще започнат да управляват самостоятелно, без коалиция. Споко, ще дойде и този ден. ДПС е с твърд и постоянен електорат и не есе рони като мравуняка, така че грещни са ти сметките. Но с времето цифрите все повече наистина ще нарастват. Смятай, елементарно е.

60

Анонимен

преди 11 години

За СТРАНДЖАТА не съществуват български празници, в гранитната му глава има само едно, как да лиже на вожда...сещате се кое...

59

крайно десен

преди 11 години

Днес е празник какви протести? каква кръф? Защо пак червените нагнетяват обстановката?

58

Анонимен

преди 11 години

пълни глупости на Тодор Живковото Правителство тогава ни караха да вярваме на това , кога Българите са били роби? никога , абсолютни глупости са били написали тогава , пълни лъжи

57

nniki4a

преди 11 години

***,хората си давали живота за тоя ден,а вие за да си избиете комплексите ще протестирате в полза на руско-турски интереси ли????

56

Анонимен

преди 11 години

Всички българи били по улиците-ще си сменя името на Асан, но да изпадна толкова и да се наредя до тези улични ***-няма да стане никога.

55

Анонимен

преди 11 години

НОВИТЕ ЛИЦА ГИ ВИДЯХМЕ- ГЕРБ ДОЙДЕ НА ВЛАСТ - КАЛИНКА ДО КАЛИНКА. И НАЧЕЛО- ТИКВАТА, СЛУГА НА САЩ, ЗАРАДИ КОИТО НИ ВКАРАХА В НАЙ- ЧЕРНИЯ СЦЕНАРИЙ.

54

Не се чудете

преди 11 години

Вчера пребихме няколко наркомана в люлин. Разбрах, че и приятели от надежда и младост са постъпили така. Имало е акции из всички софийски квартали. Счупили им капачките на повечето. Както и да е, имах предвид да не се чудите защо протестта в София днеска ще е по - малоброен!!!

53

Chiko

преди 11 години

Ще си го преместя фара от другата страна да ми свети, че комунистите протестирали. Чакайте да ви паднат цените на тока с протести и да живеете по-добре. Работа трябва, а не мотане по улиците, с комунизма ви свърши отдаевна. И мама на тато без пари баница не дава.

52

Анонимен

преди 11 години

ВСИЧКИ СЕГАШНИ ПОЛИТИЦИ ТРЯБВА ДА СИ ХОДЯТ ,НА БЪЛГАРИЯ СА НУЖНИ НОВИ ЛИЦА С ДОСТОЙНСТВО ,МОРАЛ И НЕАГЕНТУРНО МИНАЛО.ДРУГА АЛТЕРНАТИВА ЗА НАШАТА МИЛА РОДИНА НЯМА.НЕКА ВСИЧКИ ИЗЛЕЗЕМ НА УЛИЦАТА И ЗАЯВИМ ЯСНО ТОВА.БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО .

51

крайно десен

преди 11 години

Вйе червени *** си заслужавате да сте най бедни и нещастни в европа,вие червените сте най изчезващата нация в света

50

Ради

преди 11 години

Не съм гербав и никога не съм ги харесвал ченгетата, но тая тълпа и шайка от изпаднали наркомани и днешния ден да ми тропа хора и ръченици по калдаръмите и да им слушам просташките викове, а и самите не знаят какво и чий го търсят, няма да промени мнението ми да дам гласа си за Герб.

49

Анонимен

преди 11 години

НЯКОЙ ПОДКЛАЖДА НЕПРЕКЪСНАТО СТРАХ ОТ ЧЕРВЕНИТЕ.кЪДЕ ВИЖДАТЕ ЧЕРВЕНИ БЕ,НЕЩАСТНИЦИ.НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ,ЧЕ ТЕЗИ,КОИТО НАРИЧАТЕ ЧЕРВЕНИ СА НАЙ-ОТЯВЛЕНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА РАЗГРАБВАНЕТО,СВЕТКАВИЧНОТО ЗАБОГАТЯВАНЕ,ЕЙ ТАКА, ОТ НИЩОТО,ПРИТЕЖАТЕЛИТЕ НА ЕНЕРГЕТИКАТА,ДОБИВА И Т.Н.ТОВА СА ОНИЯ,НЕПРИЗНАТИ ДОРИ И ОТ БИВШИТЕ СОЦИАЛИСТИ ,ЛИЧНОСТИ.

48

ХА ХА ХА

преди 11 години

ВСИЧКИ БЪЛГАРИ СА ПО УЛИЦИТЕ НА ПРОТЕСТА, ТУК СА ОСТАНАЛИ *** ГЕРБАВИ, *** БОЙКОВИ

47

крайно десен

преди 11 години

да изметем Сталинисти,Ленинисти,Комунисти,***,Папагали,***

46

Анонимен

преди 11 години

НИКОГА ПОВЕЧЕ МУТРИ НА ВЛАСТ- НЕ СТИГА, ЧЕ ТЕ КОМАНДВАТ ЗАДКУЛИСНО, НО ПЪК ДА ГИ ТЪРПИМ И НА ВЛАСТ, ОТ ТЕЛЕВИЗОРА ПРОСТАКА ДА МИ РАЗМАХВА ПРЪСТ ! НИКОГА ПОВЕЧЕ !