191

Анонимен

преди 11 години

Тая пък само чака Тиквата да снесе някоя мисъл и почва да я претворява в тезиси! Досега пееха мантрата магистралки, сега почват "ех, ако знаехме, че искате, как сме щели доходите да вдигнем". Съд за герберския геноцид над българите!

190

Анонимен

преди 11 години

Буда узакони мафията,а народа чака да оправи България!?

189

ама

преди 11 години

лиле, ако ти си представителката на Жени Герб това не говори много добре за интелектуалния им и политически потенциал. Жалко

188

български И Д И О Т

преди 11 години

ГЕРБО ПОТЪНА КАТО ТИТАНИК.... КРАДЦИ МЪРШАВИ ДЕТО ЗА НОВ МОРАЛ ГОВОРЕХА.... СЪЩАТА ПАСМИНА КАТО ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ СЕ ОКАЗАХА...НЕКАДЪРНИ,КРАДЛИВИ И ЛЪЖЛИВИ...*)))

187

нима

преди 11 години

Дянков беше изключително способен, просто липсваше министерство на ИТ, щото извън туризма само това движи икономиката и трудовия пазар

186

сфх

преди 11 години

Сега като дойдат Станишев и Доган ще цъфнете и вържете при тях!

185

Анонимен

преди 11 години

Дянков е най-*** коп*ле управлявало финансите на България

184

ама

преди 11 години

лиле, я си признай, че Жени ГЕРБ те пратиха при Биби, докато беше болен, да ги представляваш, не че се бяха толкова юрнали да го видят как е?

183

2 1 4

преди 11 години

Не ги искате - защото сте ЧЕРВЕНИ!

182

Анонимен

преди 11 години

МОЕТО ПОКОЛЕНИЕ НЯМА време поредното правителство да се учи,да се извинява и да обещава,че повече така няма да прави.НЕ МОЖЕ ХОРА БЕЗ ЖИТЕЙСКИ ОПИТ ДА МИ СЕ ПРАВЯТ НА УПРАВЛЕНЦИ.Не може да ми обещават,че ако им се даде втори шанс,ще помислят как да премахнат безработицата,как да увеличат доходите и как да напарвят здравеопазването и образованието по-добри.Явно ,че целта е да има повече неграмотни хора,та да ги управляват без работещо здравеопазване-по-малко хора.Ако това е била целта-изпълнена е

181

Така е

преди 11 години

Няма юридическо-икономическа власт която да засили икономическата активност на обикновените хора.ТАКАВА ГРЕШКА НИКОЯ ВЛАСТ В БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА ДОПУСНЕ.Ние обикновените хора имаме право само на икономическа пасивност иначе висшистите какво ще правят,нали ще им изядем хляба.А сега те ни изядоха хляба....вече над 20 години!Така че не сме правова държава.Ние сме държава на правистите,юристите, икономистите,счетоводителите.Другите извън тези професии да не очакват работа...нито икономическа активност!

180

Пурко

преди 11 години

Изтеглих кредит, останах без работа и не мога да го изплащам.В понеделник ще отида в банката да има кажа, че съм сгрешил, да ми отпростят кредита.Мисля, да ми мине номера.

179

Анонимен

преди 11 години

изхода на българия от фалит е само единзнам че някои ще ме опонират но ви гарантирам че до няколко месеца борда ще падне и ще има инфлация и то доста голяма,пари няма,магазините са пълни със стоки а няма кои да купува защото получавате малки заплати,ЗА ДА ИМА ПАРИ ТРЯБВА ДА СЕ НАПЕЧАТАТ

178

Анонимен

преди 11 години

Никой не може да посочи каквато и да е разлика в управлението на ГЕРБ и това на тройната коалиция. Бойко Борисов и Гоце Първанов са двамата централни нападатели на олигархията и кадесарската мафия. Свързани са като сиамски близнаци и никога не са заставали един срещу друг.

177

ох

преди 11 години

аз нещо ви казах за експертите в ГЕРБ, че прекалявате с експертността и липсата на кадърни политици, но няма кой да чуе май

176

ах

преди 11 години

женското свинеугоено лоби в ГЕРБ се опитва да стъпи върху кръга Сохо. Да им пожелаем успехДГД

175

до №204

преди 11 години

Не ни трябва кабаГЕРБОВ и некадърните му пътуващи във файтона...Искаме истинската ДЯСНА партия ДСБ!

174

как е възможно

преди 11 години

Как е възможно тези докарали народа до тотално отчаяние да се показват, да говорят, да имат наглостта да си "отчитат" грешките! Като малките деца- няма вече така да правя!

173

ДО 204

преди 11 години

Колко пари струва , има ли отстъпка . Та нали Борисов ги купи за един Хотел в Несебър .

172

Анонимен

преди 11 години

Борисов вярно е слаб комарджия има един момент в които когато загубиш трябва да си тръгнеш с малкото което ти е останало ,а нашия опитва да си върне всичко.