17

ганка

преди 11 години

нека всички задружно да гласуваме за бсп, само бсп ще оправи българия.

16

Х

преди 11 години

ДЕПУТАТИТЕ СЕГА НА БОРСАТА ЛИ ЩЕ ОТИДАТ.ГОРКИЧКИТЕ,ДА СЪБЕРЕМ ЕСЕМЕСИ ДА ГИ ПОДПОМОГНЕМ.

15

Анонимен

преди 11 години

никой от сегашните депутати

14

321

преди 11 години

Хора! В сайта на bTV трият всички коментари, които са против наглата мутра Агент Буда и манипулират оценките на коментарите! В сайта на bTV има един платен коментатор от ГЕРБ с 20 профила, който заедно с администратора се толерира от bTV и манипулира целия сайт. Нарича се Krum_Usainski! Нека не позволяваме това!

13

Анонимен

преди 11 години

Няма по-демократична форма на управление от тази с избори. Ако не щем старите политици, нека издигнем нови лица. Така или иначе всичко зависи от хората. Ние решаваме. Дано само не си имаме нова тройна ламя - Станишев, Доган и Кунева.

12

Анонимен

преди 11 години

Аз не искам революция,искам еволюция!

11

аз

преди 11 години

Велчев ги хвали.А ми така ще каже нали и той е в този кюп.Нагли и крадливи български политици.

10

Анонимен

преди 11 години

Евстествено ЗА нови хора,но да не са обвързани със сегашните партии поради простата причина,че ще получават указания от 23 годишните вождове и пак ще става на тяхната.

9

Veselin

преди 11 години

ПРОТЕСТИТЕ ТРЯБВА ДА СА ЗА СТАНДАРТЪТ НА ЖИВОТ, НАПРИМЕР ЗАПЛАТИТЕ В СТРАНАТА ДА СА НА ПОЛОВИНА ОТ СРЕДНО ЕВРОПЕЙСКАТА .ЗНАМ ЧЕ ТРУДНО НЯКОЙ ЩЕ МЕ РАЗБЕРЕ, НО СМЕ ЕДВА 6-7 МИЛИОНА КОЛКОТО ЕДИН ГОЛЯМ ГРАД А ИМАМЕ ТОЛКОВА МНОГО, ПОЛИТИЦИТЕ НАЙ МАЛКО БИХА МЕ РАЗБРАЛИ .

8

Анонимен

преди 11 години

Турците изнасилваха майките ни и децата им ! Турците обесиха Васил Левски ! Турците убиха Христо Ботев,Хаджи Димитър и Караджата ! Турците убиха и обезглавиха Георги Бенковски ! Турците са тези,заради които се самоуби Ангел Кънчев ! А сега вие казвате,че са добри хора ... НЕ,НЕ СА ! Може времената да са други,но днешните са наследници на ония фанатични башибозуци ! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ ! НЕ НА ТУРСКОТО НАСИЛИЕ ! ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ САМОЖЕРТВАТА НА ПРЕДЦИТЕ НИ !

7

Анонимен

преди 11 години

Политиците изчерпаха кредита на доверие и никакви предсрочни избори няма да успокоят хората.

6

Veselin

преди 11 години

Досегашните партии работят на принципа на жабата която я сваряват на бавен огън, и докато се усети жабата вече е парализирана и не може да изяга и се сварява .Това им е политиката, но с течение на времето, ще го осъзнаем .

5

Veselin

преди 11 години

Първо най добре е да се оправи държавата, да се вдигне от 24 годишната кал, ушким сме в така бленувания ЕС а ни дискриминират и заплатите са ни като на 8-*** 10-та ръка хора, поне на половина от европейските да сме така ще сме поне втора ръка хора :), нали ЕС е една държава, логично е заплатите да са близки .А на досегашните партии политиката им е една и съща да съсипят бавно страната тоест БСП,СДС,ДПС,ГЕРБ,ДСБ,НДСВ,Кунева и РЗС е една партия. Ако не го разбираме сега,ще го разберем след време :)

4

Анонимен

преди 11 години

Хей депутати, искам да ви успокоя че нямате никакъв шанс отново да влезете в парламента.

3

Анонимен

преди 11 години

АЗ

2

Анонимен

преди 11 години

Красимир Велчев е читав човек.

1

Veselin

преди 11 години

На народа му писна вече, работят ако имат работа като скотове да си платят тока и другите сметки и им остава малко за храна. Това ли е демокрацията която искахме, за такава свобода ли се борихме, тази демокразия ми прилича на комунизъм и фашизъм, но в съвременен вариянт .