112

Анонимен

преди 11 години

159 ти още ли не си разбрал, че най-голямата измама на 20 век са двете утопии , фашизма и комунизма

111

234

преди 11 години

Плевналиев, щом остава капитализма у нас, остават и проблемите,които дойдоха с него,Ако се премахне капиталистическата система,ще се премахнат и проблемите,за които говориш, Ето това еголемият проблем,който нашия народ и най вече младежите не го разбират,защото тяхното про миване на мозаците капитализма вече го извърши и може с тях да прави каквото си пожелае и го прави-наркомани,*** ,алкохолици,престъпници,

110

Анонимен

преди 11 години

157 и той кво

109

Спонги

преди 11 години

До didooПоложението е екстремално. ББ не изчака избора на Конституционен Съдия. Това е друг негов грях. Енергийния Регулатор е без шеф. Цеко Минев уж узакони незаконното строителство, но решението на Еко Министерството е уязвимо в ЕК. ББ ще иска да сложи свой човек за Служебен Премиер за да може да контролира Вота. Големи беди ни чакат. Всичко това е заради предстоящото нападение на САЩ над ИРАН. Тихомълком Служебния кабинет ще ни въвлече във война, която не е наша.

108

Петър

преди 11 години

Браво!!!! Точно така, само това е истината!Сега е момента, Изтървем ли го - следващите протести ще са с оръжие, ако изобщо има БЪЛГАРИЯ!

107

123

преди 11 години

vbox7/play:2864dff1ee

106

Анонимен

преди 11 години

Този ''американски'' гангстер вън от президентството и от България!!!

105

Анонимен

преди 11 години

147 и кои ще са тези 400 прдставители , ти ли ще ги избереш , колко време ти е необходимо за да познаеш дали са правилните хора.

104

Анонимен

преди 11 години

148 и кво на този митинг , какво по точно лумпене

103

Анонимен

преди 11 години

145 Не бих казал че президента е слаб , напротив в момента единствено той е опора на държавността

102

Юрист-продължение

преди 11 години

... и нова Конституция, която да предвиди по-голямо участие и контрол на гражданите върху управлението на държавата. Ако тази нова партия на гражданите сложи в изборната си платформа и съд на корумпираните управници и конфискация на имуществото им - гарантирано ще спечели изборите.А между другото и сегашното НС може да гласува избори за ново НС, което едновременно да бъде и Велико НС с 400 депутати, за да може да промени Конституцията. Ама старите муцуни нямат интерес от това и

101

didoo

преди 11 години

Плевнелиев да гледа да състави максимално бързо ново правителство, защото има много неща за изясняване спрямо България. Европа ще ни одреже евросредствата, ако продължаваме да съсипваме държавата си по такъв начин, така че е добре той да действа.

100

човек

преди 11 години

Слаб президент,слаб парламент,слаб министър председател и министерски съвет ето до това водят -народа се вдигна.И това непрекъснато настървяване ,че другите са крадливи,престъпници и какво ли не - без едно доказано обвинение.А ВИЕ КАКВИ БЯХТЕ -не бяхте ли и вие крадливи,подкупни и заложници на монополите?И ето докъде докарахте държавата.Затова спрете да лаете,бактисахте на хората.

99

Анонимен

преди 11 години

Добре го е казал, ТОЙ е един от оставащите проблеми! Айде ''президенте'' и ти се махай мутро!!! Нали Борисов те довлече от подземния свят на мафиотите и жена ти я е срам от теб и гаврата ти с народа на България! Давай оставка и ти, мутро!

98

Юрист

преди 11 години

Досегашните политически сили бързат, защото най-много ги е страх от появата на нов политически субект, който да представлява недоволните от досешните правителства граждани. Такъв нов политически субект, който според действащата Конституция може да бъде само партие, ще обере почти 50 % от вота. Затова организаторите на протести трябва да регистрират партия или ако няма технологично време - да използуват готова регистрация на някоя от малките неизвестни партии. След това да се работи за ВНС и ..

97

123

преди 11 години

До платените от БСП писачи : Цял живот ще пишете по форумите глупости срещу почти за без пари и ще си мислите ,че таковате дявола докато лети . Безмозъчни същества като вас срутват страната , заради шепа стотинки ! Заради вас страдаме всички разумни хора , които имаме ясен план за нашето и на децата ни бъдеще ! Ясно е ,че глупакът крещи силно , защото няма какво смислено да каже ! Хайде вървете , четете , учете и тогава пишете тук !

96

Анонимен

преди 11 години

Тоя *** пак няма мнение чака нареждане от бащицата.

95

гневен

преди 11 години

Правителството си тръгва, проблемите остават, а виновниците се изпокриха да се съвещават, как да се отбранят от народната лзбов/Нека Костов , Станишев и Доган излязат на протестите, да видят какво ще им се случи/

94

Вирджиния

преди 11 години

Първата дама на България ми изглежда, че и тя е плакала.....траур е ..Вождът си отиде)))

93

11111111111111

преди 11 години

По-ниски от регулираните цени няма. Свободните цени са ПО-ВИСОКИ, не се заблуждавайте. Това, че на хората вече и регулираните са им в тежест е лошото. Трябва вдигане на доходите, без това няма да стане нищо.