58

OSTAVKA

преди 11 години

EI GAD MAZNA HVYRLQI OSTAVAKATA I DA TE NQMA 6TE EA 6U6UMIGERA

57

скучаещ

преди 11 години

а може ли тикви да хвърляме по тиквите?

56

???

преди 11 години

За какво слагате минуси на мнението за санирането на панелите. Къде си мислите, че ще живеете след 10 год. Панелките като се санират цялостно ще са много по - хубави жилища от грозното и тясно ново строителство. Ако се дадат пари по европейски програми за съниране и обновяване ще е супер, а не да се набиват в тежки строежи, от които друг ще точи печалби. Аре мислете малко, стига само с главата в стената.

55

Свиреп

преди 11 години

Ахааа, дебат ви се прииска, а ? Като усещате, че ще ядете дървото, а ? А досега колко народ си отиде от студ и глад, а ?! Тогава нямаше нужда от дебат, а ?! Да го духат бедните ... да де, ама те духат до едно време и после палачинката се обръща.

54

evavlad

преди 11 години

За какво дебат ,за това как се се перат пари в Германия или как се правят по-точни хороскопи ?

53

Анонимен

преди 11 години

Плевнелиев, ако трябва да идват хората да дават идеи и решения, вие какво правите там, безполезни ***

52

П.Петров

преди 11 години

Писнало ми е от политическо празнословие! ЕРП-тата не трябва да са монополисти. Разпределителната мрежа трябва да е държавна собственост, а ЕРП-тата трябва само да я поддържат там където хората са ги избрали, същото да важи и за комуникационните канали.Във всяка една сфера на пазара където има риск от монопол и картел, държавата да участва на пазара с търговски дружества.Държавна търговска банка и обявяване на незаконност на наказателните лихви при предсрочно погасяване срещу банковия картел.Държавна хипермаркетна верига, където българските призводители да продават.

51

съгласен

преди 11 години

Добре, щом не може да хвърляме домати ще хвърляме зелки.

50

Ъъъ

преди 11 години

Само на мен ли този човечец ми седи адски нелепо ?

49

Анонимен

преди 11 години

аве плевня я се скривай под полата на йена си и стига си се излагал и говорил прости и *** приказки.ЧЕ СЛЕД ТИКВАТА И ТИ СИ НАРЕД ДА ТЕ РАЗКАРАМЕ *** ТАКАВА.

48

.

преди 11 години

Това правителство щеше да падне още днес , ако имаше някаква разумна алтернатива ...

47

kaloqn

преди 11 години

PLEVNELIEV OSTAVKA

46

Анонимен

преди 11 години

СИНИГЕРЧЕТО СЕ ОБАДИ

45

Анонимен

преди 11 години

Ава Плевня ти са яви *** !Комсомолец къде се кри толкоз време *** ?Ся за тъ питъм ена раота за комсомолските ти призиви..."че е важно решенията .... да се взимат, като се отчита интересът на хората"Драги комсомолци правителствата се избират за това ВИНАГИ да работят в интерес на народа.Те не се избират за нищо друго. Ако това не го знаете де сте ръгнале *** ?Мен друго правителство с други разбирания въобще не ми е необходимо.

44

Пеци

преди 11 години

Да, най-добре е хората да седнат в парламента и да мрънкят 2-3 дена като депутатите, доде забравят за какво са отишли там! Това правят политиците от 23 години! Той Роско това си може - да си мрънкя под нос, това иска и хората да правят, най-добре вкъщи пред телевизора!Аман от дебати и обсъждане! Народът иска глави за това, което му се причини толкова години!

43

Анонимен

преди 11 години

ДОКАТО ПРОТЕСТИРАМЕ ЗА ТОКА МУТРАТА ЗЛАТЕВ ВДИГНА ГОРИВАТА. ДО ПРОТЕСТИРАЩИТЕ В БУРГАС. ДОВЕЧЕРА ВСИЧКИ ПРЕД РАФИНЕРИЯТА НАМЕРЕТЕ ЗЛАТНИЯ И ГО ИЗНЕСЕТЕ С КРАКАТА НАПРЕД.

42

Анонимен

преди 11 години

*** ПОМАШКИ КАКЪВ ДЕБАТ? 3 ГОДИНИ И 8 МЕСЕЦА НЯКОЙ ПОИСКАЛИ ДА ГОВОРИ С НАРОДА? ПОПИТАХТЕ ЛИ ГО ДА ЛИ ИСКА ЗАМРАЗЯВАНЕ НА ЗАПЛТИТЕ И ПЕНСИЙТЕ? ЗА ВДИГАНЕТО НА ГОРИВАТА. ЗА ВДИГАНЕТО СЪС 14 ПРОЦЕНТА НА ТОКА И ЗА ПРЕНОСА ПРЕВОЗА НА СЪЩИЯТ. ЗА СКЪПОТА ПАРНО ЗА СКЪПАТА ВОДА. ЗА СКЪПИТЕ ПРОДУКГИ. СЕГА ЛИ СЕ СЕТИ ДА ДЕБЕТИРАШ СЕЛСКО ТАРИКАТЧЕ ПОМАШКО? КЪСНО Е ЗА ДЕБАТИ ТРЯБВАШЕ ПО РАНО. СЕГА ДЕБАТИТЕ СА НА УЛИЦАТА. ЕЛА ДОВЕЧЕРА ДА ДЕБАТИРАМЕ НА ПЛОЩАДА. АКО ТИ СТИСКА.

41

не на анархията

преди 11 години

Не трябва да бутаме Бойко, а да използваме страха му от протести, за да го подтикнем да им разръчка далаверите и да им се потърси отговорност на тези, които 20 години ни крадът. Това е много по - смислено, защото иначе ще настане анархия и замазване, ще ни отклонят вниманието с други неща и ще си потулят далаверите пак! Да стачкуваме и пред съдилищата, които 20 години издават само оправдателни присъди и все не им стигат доказателствата. Трябва да ги накараме да работят!

40

Анонимен

преди 11 години

Плевнята, дето го назначи Тиквун, въобще да не се бърка - той е пионка!

39

darcas

преди 11 години

Тикво, не разбра ли, че не зависи от теб, дали ще останеш на власт. НАРОДА е твоя работодател, и ако иска да те уволни, нито милиция, нито жандармерия ще те спасят. Ние сме 7 милиона, колко ти е полицията и жандармерията?