103

Анонимен

преди 11 години

Държавните монополи са любими на БСП ! Те като бяха на власт ,какво направиха по проблема ?БСП са огромно зло за България ! ДПС са също зло за България , но по-малко от БСП. А Кунева е бившо и заспало зло под камък !Тя дреме , но не спи и чака !

102

md

преди 11 години

POREDNATA GROZNICA BOIKOVICA SDADE POSTA .

101

Анонимен

преди 11 години

Milicioner, kalinka, milicioner, kalinka...GERB!

100

Анонимен

преди 11 години

Некадърна,крадлива,*** гербаджийска ***!Големи ***-също като вожда си!

99

DOLU GROB !

преди 11 години

Гербер цъфна на балкона,светлина и цвят струи.Ало Ваньо..., в телефона,Мишо- бирата спаси!Ало Ваньо..., Се - Ре-Се-то,властно някак си звучи,Eс- ем -ес със Е- ге- не-то:Вучката ми запази!Се-ре -се-та от амвона,бързо страстно се четат.Закачени на пиронадокторски съдби висят.Цяла нощ с Емо Фаса,бридж-белот каре плющи.Сутрин, да изпълни баса:авион,мачле, мечти...Спортни зали, магистрали,трикольор навред се рей!И калинките запяли:Хей, живот здравей, здравей...А Станишев е виновен.Туй е ясно, то се знай.Дълг народен и синовен,герберъ

98

Анонимен

преди 11 години

До Свещарова Ходи на ПОсано 20 да свикаш !

97

до 102

преди 11 години

да ама сегашното ДКЕВР си е на любимата ти Тиква и той отговаря за това! Стига измиване на ръцете и прехвърляне на цялата вина на предишните. Избрахте си Тиква, получихте... тиква!

96

104

преди 11 години

104, Токът не е толкова скъп. Доходите са малки, а и плащаме тока на 1 милион *** по гетата. Към цената на тока, дружествата включват и рекета от политиците и става ... мазало.

95

ФАКТ

преди 11 години

Трябва да си сляп за да не забележиш - Проблемите на ГЕРБ са само два : 1.Изключително егоцентричен водач/диктатор/ и 2. Изключителна липса на квалифицирани и стойностни кадри. Калинки и мишоци трябва да отговарят само на условието да са в родство с милицията. Аааааа , забравих и да могат да викат бодро " Слушам ! ".

94

Аз

преди 11 години

До 888: Гори ти дървената глава!

93

Свещарова

преди 11 години

Не е виновна госпожа Юлиана Иванова.Тя цялата кохорта на ГЕРБ-БУДА е като госпожа Иванова- далавераджии, крадци, лъжци, мушейници, подмазвачи, некадърници, мафиоти, наркопласьори, черноборсаджии, ... И извода е всички до един при нея на бунището.Остават още 138 дниСлед днешния протест, на 23 февруари да почетем големия Йордан Йовчев в зала Армеец и освиркаме ГЕРБ и тяхната политика.

92

ПушачУ

преди 11 години

Много добре. Сега ще мога да си купувам пак от евтинките цигарки през Интернет :)

91

факт

преди 11 години

А прокуратурата кога ще и повдигне обвинение??? Или само с една оставка ще мине защото е от ГЕРБ...

90

Анонимен

преди 11 години

Хора, нека всеки от вас да вземе сметката си за ток и да я съпостави със своя доход (не на семейството)Ако тя е над 10% от реалния доход значи токът е скъп, ако е над 20% е безбожносКъп, а ако е 30% и нагоре е ПРЕСТЪПНО СКЪП!

89

Костов

преди 11 години

Добре де, Юлияна Иванова продавала незаконно ел.цигари и трябвало да подаде оставка.Ами всички пушачи, които купуват цигари без бандерол, а иначе пишат по форумите против нея - те какво заслужават?

88

777

преди 11 години

ДКЕВР я има 13 години и не е работила !!!! Къде бяхте вие ??????Акцизите на горивата ги вдигат постоянно ! Къде бяхте вие ?Топлофикация се гаври с клиентите си поне 15 години ! Къде бяхте вие ?Като махнете Бойко , ще цъфнете и вържете !!!

87

S

преди 11 години

NEINITE CIGARI NEZAKONNI A NA BUDA_ ZAKONNI !

86

Рони О'Съливан

преди 11 години

Това не е решение, а само измиване на ръцете....ТОВА НЕ НИ УСТРОЙВА ПЛЕМЕТА КРАДЛИВИ....

85

888

преди 11 години

Държавата гори,оня в Македония ходи....

84

Бойко

преди 11 години

Е добре бе, какво искате от мен, като аз самия съм завършил за пожарникар, Цецо - за даскал по физическо, а Фидосова я взех след поредното пребоядисване от нотариалната кантора в Монтана? Кого да сложа за шеф на ДКЕВР, Нобелов лауреат ли? Ми аз отде да познавам такива люде? Ето тия, Калинки, Миро месото, Желева - тия са ми в обкръжението. Вие сте си виновни, че ме избрахте и сега не знам какво да правя.