178

ДО 313

преди 11 години

МИНАЛА ЗИМА ИМАШЕ ЦЯЛ МЕСЕЦ С ТЕМПЕРАТУРИ ТОЧНО МИНУС 25 И ТОГАВА ПЛАТИХ ТРИ ПЪТИ ПО-МАЛКО, ОТКОЛКОТО МИ ИСКАТ СЕГА ЗА ТОПЛИЯ ДЕКЕМВРИ И ЯНУАРИ. НАЛИ ТОКЪТ СЕ Е ПОКАЧИЛ САМО С 13% ?????????????????????????????

177

Анонимен

преди 11 години

Що ни правят на ***, нали Борисов (БУДА) е сложил за шеф надзорния съвет на ЧЕЗ Митко Стефанов - Каратиста негова мутренска дружка и там се краде от герб по мутренски ежедневно. Същия Митко каратиста управлява и Левски ФК и затова Боци извива ръцете на газпром за спонсорство

176

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен313- UMERENO STUDUVASH ,A?

175

варна

преди 11 години

Едно не проумявам , вие спящите толкова ли сте добре , че не подкрепяте протеста или чакате като политиците - да угасне от самосебе си ? Има една разлика обаче - едните ще продължат да смучат народна кръв , но другите ще си останете все същите жалки сенки . Жалко , че със страха и апатията си унищожавате и тези които искат и отстояват правото си на достоен живот !!!СЪБУДЕТЕ СЕ !!! АЗ ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ ТУК И СЕГА !!! А ВИЕ ?

174

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен306 DOBRE DE. KOLI NE SI SI KUPUVAL, SAMO.....

173

Анонимен

преди 11 години

400 NEDOVOLNI VAV VARNA. PA TOVA LI SA VSI4KITE NEDOVOLNI V BG

172

Бойко да каже:

преди 11 години

Да плащаме ли този месец тока?Премиера да не стои като бълха в *** ами да се изправи пред народа и да го ЗАЩИТИ!!!Ако направи този жест, / да защити нацията от чуждите монополи / по-малко псувни ще отнесе.Ако ли пък не излезе, то явно му харесва да споменават майка му като магистрална труженичка.

171

Анонимен

преди 11 години

ДО 305НЕ СЕ ИЗКАЗВАЙ ЗА МЕН, СЪДЕЙКИ ПО СЕБЕ СИ.

170

Анонимен

преди 11 години

До ДО 300- KUPUVAHTE SI KOLI, K.RVI, PA POSLE FALIRAHME

169

Veselin

преди 11 години

Така е трябва да се вдигне стандартът на живот, тогава токът и горивото, ще са ни евтини .В това отношение взимаме, че Волен бил луд, искал да повиши минималната заплата на 1000 лв :)

168

ДО 300

преди 11 години

АКО ПРАВИШ БИЗНЕС ОТ 89 И ВСЕ ОЩЕ ГО ПРАВИШ- ЗНАЧИ СИ В НЯКОЯ МАФИЯ. ЗАЩОТО АЗ И ВСИЧКИ МОИ ПРИЯТЕЛИ, КОИТО ЗАПОЧНАХА НЕЩО ЧАСТНО, ОТДАВНА ФАЛИРАХА. НЯМА ТАКЪВ УСТОЙЧИВ БИЗНЕС, КОЙТО ДА МОЖЕШ ДА ПРАВИШ ДЪЛГОСРОЧНО- НЕ ЛЪЖИ ИЛИ СИ ПРИЗНАЙ, ЧЕ ПРАВИШ ДАЛАВЕРИ. ДРУГО НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ !

167

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ НЕ МОГАТ ДА ИЗКАРАТ ЕДИН СВЕСТЕН КАДЪР- ИЛИ В ФАРШИВА ДИПЛОМА КАТО ДОБРЕВ, ИЛИ КОРУМПЕ КАТО ЦВЕТАНО ИЛИ ПРЕСТЪПНИК КАТО КМЕТА НА БУРГАС И ТАЗИ ЖЕНИЦА, КОЯТО ХАЛ-ХАБЕР СИ НЯМА ОТ ЗАКОНИ, А ЩЕ ОПРАВЯ ДКЕВР.

166

Сезоните...

преди 11 години

Започнахме с "българската зима", ще се радваме на "българското лято".Някъде имаше "арбаска пролет".Въпросът е , кога да кажем "Сбогом" на Будата, сега или да чакаме лятото ?

165

289 до 292

преди 11 години

"АКО НЯКОГА СИ ПРАВИЛ БИЗНЕС, ЩЕ ЗНАЕШ........" Правя бизнес още от 89-та. За "Указ 56" най-вероятно не си и чувал щото си бил на тати..........ай да не казвам къде:) А за АМ Тракия държавата си е платила коректно до момента. Останалото е междуфирмени отношения.

164

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 293- E KATO SI GLASUVAL ZA BOYKO, SEGA ZASHTO I PROTIV KOGO PROTESTIRASH !!!

163

Анонимен

преди 11 години

Днес.бг само до 400-стотин ли можете да броите, необразовани и подкупни журналистчета!!!

162

Veselin

преди 11 години

Първо беше на разсрочено плащане, но като видяха хората, че ще ги гонят и сега предлагат ушким компенсиране на начисленията :).Най добре да си ходят, както Албанците ги изгониха ,после се чудим защо са ни такива заплатите, тия "инвеститори" изнасят милиярди печалба в чужбина и добре знаем какви пари получаваме :), така покупателната способност намаля значително и парите в обръщения намалят .Прости са нещата, но икономистите ги усложняват .

161

Анонимен

преди 11 години

до 284,платен драскач си ти!Не знам за 284,но аз не съм на улицата единствено за тока,а за правото ни на нормален и свободен живот!И всъщност,сметката ми за ток е една малка част от парите,които влизат в семейството!И всъщност аз гласувах за Бойко!А тези,които си останат по диваните в събота и неделя,нека от понеделник пак за започнат да реват в каква скапана държава живеят!

160

ДО 289

преди 11 години

АЗ РАБОТЯ И ВЪПРЕКИ ТОВА СЕ ЧУВСТВАМ МИЗЕРНО, А КАКВО ДА КАЖАТ ТЕЗИ, ОПИСАНИ ОТ МЕН ? КОГАТО ВЧЕРА 100 ФИРМИ ПОДИЗПЪЛНИТЕЛИ СИМСОЛИЧНО ПОГРЕБАХА ФИРМИТЕ СИ НА МАГИСТРАЛАТА ЗАТОВА, ЧЕ 10 МЕСЕЦА ЕДНО ЕВРО НЕ СА ПОЛУЧИЛИ, ЕДИН ОТ СОБСТВЕНИЦИТЕ, МЛАД МЪЖ, КАЗА, ЧЕ ЖИВЕЕ САМО ТО ЗАЕМИ ОТ ПРИЯТЕЛИ И ВЕЧЕ СЕ ЕСКАРАЛ С ВСИЧКИ СВОИ КРЕДИТОРИ, ИМА ДВЕ МАЛКИ ДЕЦА . ВСИЧКИ ПАРИ Е ВЛОЖИЛ В МАГИСТРАЛАТА, А 10 МЕСЕЦА НИЩО- АКО НЯКОГА СИ ПРАВИЛ БИЗНЕС, ЩЕ ЗНАЕШ, ЧЕ НЕ 10 МЕСЕЦА, 10 ДНИ СТИГАТ ДА ГЛЪТНЕШ ВОДА

159

до 284

преди 11 години

Мен ако питаш, време е да си намериш нормална работа. Първо защото с тези мижави 20 лв. на ден дето ти ги дава Кутев един свестен чорапогащник не можеш да купиш на гаджето.:) И второ -след изборите ще си безработен.