197

генсек

преди 11 години

Цецо, кога ще бъдат разкрити 192-те неразкрити убийства от времето, когато пожарникарят беше генсек на СИК, пардон, на МВР?

196

Пфуу

преди 11 години

Абе кво е говори глупости този пудел ! Демокрацията е в опасност само от партия Герб и Борисов!

195

Коко

преди 11 години

Не демокрацията - в опасност е ГЕРБ

194

влади

преди 11 години

е тоа вече ме довърши....абе цеко ли си, цвъцко ли си, ти по български пътища май не си пътувал? явно хеликоптера напрао на терасата на партамента го паркираш, тъщата те чака с чехлите.....интересно ми е дали само по боиковата 17-километрова перфектна магистрала си пътувал цял живот а до село пращаш тъщата с превителствения вертолет за туршия?

193

Психоложка

преди 11 години

Цецко прекарай БУДА през дедектора на лъжата, за установчване на истината- бил ли е Бойко Борисов както следва:- комунист- мутра- доносник- БУДА

192

Невена

преди 11 години

Ака демокрацията е това, което преживяваме в момента-високи цени,ниски доходи,нисък жизнен стандарт,липса на здравеопазване,лошо образование,глад,мизерия,безнадежност,то аз не искам тази демокрация,искам стария строй!!!

191

Анонимен

преди 11 години

И как да му повярвам като знам колко се стара за да може да следи трафични данни и да подслушва а и бюджетите за това растат непрекаснато.

190

Сто каба гайди

преди 11 години

Ако това е държавно отговорна партия като ГЕРБ, здраве му кажи. Ето какво е казал Ц.Цветанов в Делiормана "... че партията ще осигури средства за ремонт на църквата и джамията в търговищкото село Лиляк...", А закриват болници и училища пак в по малките села и градове. Много евтин популизъм сред мюселманите в северна България за сметка на тези от Родопитe

189

влади

преди 11 години

"Днес за първи път видях какво е да има лоши пътища .....цвъц, верно ли бе бате? кажи честно?

188

ехо

преди 11 години

Освен, че приеха комунисти в местните си структори и ги оглавиха, ами от тях има и компрометирани с лошо име в населените места, където живеят! С такива ли ще борим айдуците, та нали те самите са такива! Гн Цветанов поинтересувайте се на какви хора сте се доверили в разградските общини. Някой от тях са срам и позор за партията ви!

187

Тъщовник

преди 11 години

И БУДА и адвокатите му "генерали" са в цугцванг, нямат полезен ход.Ако кажат ДА беше доносник, ша го освиткат аверите му Маджо, Пашата и т.н.Ако кажат НЕ не беше доносник, значи е бил мафиот и част от пресъпна група.....Абе маани, маани..... обречен от секъде

186

Анонимен

преди 11 години

Сега окончателно разбрах. че надежда за умовете на ГРОБарите няма. Не спряха комуноидите от ГРОБ само за комунисти да говорят. Те са психично болни и си дрункат като лудите: комунисти там, комунисти тука, червените умират от яд.Вие не сте добре гадни въшки. Ама тежко ви, хората настанаха...

185

Анонимен

преди 11 години

Опозицията няма какво да се мъчи. Само осигуряват на Цецо микрофон и трибуна, по-честичко, и гърбавите сами ще се закопаят.

184

пенсионер

преди 11 години

Бойко е бил мутра и продължава да е мутра! Бойко е виновен за всичко - той ако се махне , изчезне ... всички други ще се разбягат ! Бойко Геноцида да се маха от мястото което заема - другото ще свърши Йоца Амстердама ...

183

ехо

преди 11 години

Как да мачка червените като в местните структури на Герб преляха *** и под името гербаджии продължават да управляват. Цветанов изобщо познавали хората си по места. Да отиде в съседната Разградска област и да види как там червените са вече гербаджии. Да не лъже хоратаV Защото ако беше намерил чисти лица и нови сега щях да му повярвам!

182

Бесепар

преди 11 години

До 243 *** си ти , а не Ц. Ц. А със сигурност нямаш качества даже и за физкултурник.

181

НЯМА КВО ДА РЕВЕТЕ

преди 11 години

ДОГОВОРИТЕ СА СКЛЮЧЕНИ ОТ БКП/бсп ,ДПС/дс И НДСВ И НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ РАЗВАЛЕНИ!ИМА МЕЖДУНАРОДНИ СПОРАЗУМЕНИЯ!СЪС СИЛА ,КРЯСЪЦИ ,ПСУВНИ И МАНИФЕСТАЦИИ ...НИЩО НЯМА ДА ПОСТИГНЕТЕ !ТОВА СА ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ....*** ВИ СЕ КЕФЯТ!ИЗХОДА Е: ..ИЛИ СИ ТРАЕШ....ИЛИ НЕ ПЛАЩАШ!!!!КУПИ СИ АГРЕГАТ ...И СПРИ ДА ПЛАЩАШ ТОКА!ПРОСТО Е!!!!

180

Отвън

преди 11 години

Прав си Цецо, мачкай безпощадно червените, както те ни мачкаха 45години!

179

Анонимен

преди 11 години

EIII NIAMA PO GOLEMI GIUNSURATI OT KOMUNISTITE VAV FORUMA . 4E KOGO PLQETE BE TALASAMI NALI GERBADJIITE SA VA6TE SINOVE I VNUCI , BOKLUCI BEZOBRAZNI

178

АНОНИМЕН

преди 11 години

Е та чак след 4 години ли разбрахте ,че по малките населени места са селски дерибей,без значение от коя партия са ,всичко се е навързало като свински черва.